Lägg ner skiten har blivit totalt lurad ..15.000. Får påminnelse Samt inkasso byter betalnings mottagare.. nä ja blir gråtfärdig Nä det är bara att betala Å skita i det blå.. Samsung paket

Ett av de mest avskyvärda företag som finns. De har satt i system att lura så många som möjligt på kort tid, de har försäljare som skulle kunna sälja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 ta... Se mer

Beställde 60 pack medicinska masker för 429 kr det har gått 2 veckor nu fortfarande inte fått någonting. Försökt kontakta företaget flera gånger och inte fått något svar. Dom har inget telefonnummer.... Se mer

Bolaget Avea säljer handsprit och munskydd (mask) för 10-30 gånger ordinarie pris, så här i Corona-tider. Rena ockerpriser. Ruffel och båg rakt av. Moraliskt sett - Ett riktigt skitbolag. Efte... Se mer

1. Kosmetikbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Prylpandan Avea älskar prylar, hon kan bara inte få nog av leksaker, smink eller andra roliga prylar. Känn dig som hemma, se dig omkring i min fina butik och hoppas du ska hitta nåt!

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har försökt få kontakt med personal…

Har försökt få kontakt med personal från advea.Det är nu tredje veckan som dom svarar att dom är på utbildning och att det är stängt. Jag har mailat lika många gånger men får bara till svar att de återkommer. Hur gör jag?

18 mars 2024

Ett av de mest avskyvärda företag som…

Ett av de mest avskyvärda företag som finns.
De har satt i system att lura så många som möjligt på kort tid, de har försäljare som skulle kunna sälja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 tal samtal till deras kundtjänst och ett antal brev (rekade) så avslutades hela avtalet.
Rekommendation: Köp inget på marknader eller stadsfester eller liknande. Behöver du en mobil ,platta, ta kontakt med en känd firma

Ps. Företaget är som en Kameleont, de byter namn då och då

14 augusti 2023

Fruktansvärt företag

Fruktansvärt företag! Varning köp inte från den här firman!!!! Otroligt lång leveranstid, paketet kommit bort. När jag väl fick min vara var det ett skämt. Motsvarade absolut inte bilderna. Dom kör händelsereklam på Instagram så det finns ingen hemsida där man kan gå in och titta. Vill nu returnera min vara och dom svarar absolut inte trots otroligt många försök att få kontakt! Kommer anmäla företaget!!! //Ann-Charlotte

1 juni 2022

Från orolig till supernöjd.

Hade problem med leveransen, varan uteblev långt efter utskick men Avea skötte det snyggt och exemplariskt! Den kom dock fram efter ett tag och hade då inte ens en poststämpel på frimärket, så jag tror inte Posten fick in brevet i systemet ordentligt när den ankom till terminalen och Avea ska inte klandras.
Så gick från magont och oro över att ha blivit lurad, till supernöjd! Rekommenderas.

6 april 2021

VARNING

VARNING , VARNING
Handla aldrig på avea.se .De lurar dig på dina pengar .
Först fick jag inte rätt varor och de debiterar mig på en summa som ej stämmer in med antal varor .Har skickat varorna på retur och de påstår att de har ej fått de och vill ha betalt . Dessutom så går det inte o komma i kontakt med , de svarar aldrig på Mail och mina kontakter har varit via klarna . VD på företag bara blåser er på dina pengar .

29 oktober 2020

Luredrejeri sida

Luredrejeri sida, beställde för flera veckor sedan o betalade in direkt och var på dom på mail och fick svar att dom skickar igen, tjosan jo jo, ljuga är dom bäst på. BESTÄLL INTE AV DESSA, ni förlorar pengarna, ska kontakta klarna imorgon

6 augusti 2020

BESTÄLL INTE!!!!!!!!!

Beställde såklart innan jag läst recensioner för jag blev så glad. Beställde för över två tusen kronor från hemsidan. Inga varor skickades. Inte fått svar från dem trots över 70 mail.
Nu har jag tagit kontakt med Klarna som ska försöka hjälpa mig.

31 juli 2020

Kriminella

En vän till mig har blivit lurad av dessa, 1000 kr och inga varor. Ser att många upplevt samma sak. Snälla, försök få stopp ekobrottslingar som dessa.

23 juli 2020

Varning! De stjäl dina pengar!

Jag har beställt en vara för 6 månader sen. De tog mina pengar och skickade inte min beställning! Det är omöjligt att kontakta deras kundtjänst!

14 juli 2020

Varning

Varning, varning, varning för ett väldigt oseriöst företag. 24/2 - 2020 beställde jag munskydd och betalade för de i förskott. Det har gått snart 6 månader och jag har varken fått munskydden eller mina pengar tillbaka. Det går inte att ringa de och de svarar inte på mina mail.

8 juli 2020

Det mest oseriösa företag jag varit med…

Det mest oseriösa företag jag varit med om.
Dom ber om ursäkt,lovar kontakta lager,tar betalt men skickar inte det man har beställt. Har varit i kontakt med Sanna kundtjänst via mejl men hon återkopplar inte. VARNING!!!! VARNING!! köp inget från denna sida.
Catherine Empfevik

23 juni 2020

OBS KÖP ALDRIG FRÅN DEM!

OBS! Köp ALDRIG från det här företaget, de får bara era pengar och försvinner sedan! Ingen kundtjänst, de har bara mejl som de aldrig svarar på.

Jag annullerade min beställning en dag efter jag beställt varorna, de ignorerade mina mejl, de skickade iaf paketet och jag fick betala returavgifter!

De rapporterar inte returen och nu är jag tvungen att betala fakturan! Imorgon anmäler jag dem till Konsumentverket, det är något stor fel med företaget.

24 maj 2020

Varning

Beställde varor, termometer och munskydd, i mars. Varorna har ännu inte kommit. Kontaktat dom vid flera tillfällen, men jag har inte ens fått något svar. Fick besked rätt snart efter beställningen (21/3-20) att varorna var på väg, men de har aldrig kommit. Finns inga möjligheter att nå dom på annat sätt än via deras sida. Misstänker starkt att det är ett blufföretag.

22 maj 2020

Köp absolut inte från detta företag

Köp absolut inte från detta företag! De beskriver sina varor felaktigt och skulle du komma överrens med deras gmail-kundservice om att returnera varorna för pengarna tillbaka behåller de både varorna OCH pengarna. UNDVIK ATT KÖPA HÄRIFRÅN.

13 maj 2020

Brinn i helvetet

Absolut värsta jag varit med om. Slösade pengar och kundsupport finns ej. Synd för ville köpa en present till min pojkvän här, allt är förstört:(

7 maj 2020

Har ej fått vad jag beställt o betalt för

Beställde två varor av detta företag
De skickade bara en vara plus att termometern de skickade vår fel sort som i sin tur kostade mindre än vad jag betalt
Har mailat till företaget men inte fått något svar, mkt dåligt
Kommer aldrig handla av dessa mer

7 maj 2020

Skumt

Jag beställde bla munskydd och desinfektionsmedel som jag sedan insåg var helt överprisade. Nu har jag försökt att kontakta dom flera gånger för att få deras adress för att kunna skicka tillbaka varorna men har inte fått svar på över två veckor. Verkar väldigt skumt och dom tycks hänsynslöst utnyttja läget. Som tur betalade jag med Klarna så att jag kunde pausa betalningen. Dom kommer inte att få en slant från mig.

24 april 2020

Erhöll varorna den 18 mars

Erhöll varorna den 18 mars.
Oxiskin är till ett allt för högt pris och dessutom med en varningstext som inte framgår vid beställningen.
Munskydden ser mycket klena ut och till ett fantasipris.
Alltså önskar jag returnera hela försändelsen.
Produkt 557 pris 599:-
Produkt 571 pris 1299:-
Totalsumma 1898:-
SEDAN DEN 19 MARS HAR JAG SKICKAT UPPREPADE MAIL, ATT JAG ÖNSKAR RETURNERA FÖRSÄNDELSEN OCH BER ATT FÅ DERAS ADRESS. I DAG ÄR DET DEN 3 APRIL OCH FORTFARANDE INGET SVAR. TRE FÖRETAGS NAMN HAR DE 1) avea.se, inget tel.nr, endast att man kan skicka mail som aldrig besvaras, 2)onvivos "inga tel.nr. registrerade", står det på deras hemsida, 3)picify - ingen aning vad det är. Om jag alltså inte får svar idag, så kommer jag anmäla dem till Allmänna Reklamationsnämnden. I LAGEN ÅNGERVECKA PÅ INTERNETKÖP!!!
Ingvar

2 april 2020

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis