Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

LØB fra AVANTPARK abaslout vÊrste sted at parkere, jeg skulle parkere til min fÞrste qskykolog time og fordi jeg havde lidt svÊrt ved at fin rundt i byen og kommer 5 minutter frosendt fÄr jeg en bÞde,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Parkerer ved Herlev hovedgade, hvor der er 3 timers fri parkering, bortset fra bunden af parkeringspladsen som Äbenbart kun er 30 mins parkering, det er godt nok skiltet, men jeg oversÄ det. Ski... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

ForfÊrdelig og ulovlig hÄndtering af opkrÊvning.. Har opholdt mig i form af standsning pÄ parkeringsplads i Taastrup. Efter et par uger modtog jeg en afgift pÄ knap 600 kr. Har klaget over o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg vil gerne lige rose Avantpark. Historien er at min kone i en stresset situation kom til at indtaste den forkerte NR plade. En klar fejl fra hendes side, men der var forstÄelse for fejlen da hun s... Se mer

Företagsinformation

1. BetjÀnad parkering

Skrivet av företaget

Avantpark er et digitalt P-selskab, som strÊber efter at gÞre det sÄ nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gÞr, at man fÄr en prÊcis registrering for sin ind- og udkÞrsel pÄ P-omrÄdet.

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 89 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

P-bĂžde i forbindelse med autostop

Vi fik, synes vi selv, en uberettiget p-bÞde, da vi var sÄ uheldige at fÄ motorstop og var nÞdt til at efterlade vores bil pÄ en p-plads ved StorebÊltsbroen pÄ KorsÞr-siden. Vi var af SOS Dansk AutohjÊlp blevet bedt om at fragte os selv hjem med tog og lade bilen stÄ, indtil de ville hente bilen og kÞre den til mekaniker.
DesvĂŠrre modtog vi nogle dage senere en p-bĂžde fra Avantpark. Vi fĂžlte os urimeligt behandlet og kontaktede Avantpark, som satte bĂžden i bero under sagsbehandlingen. De udbad sig sĂ„ dokumentation for, at vi havde fĂ„et vejhjĂŠlp, hvilket vi fremskaffede og sendte til dem. Det endte med en annullering af bĂžden. 👍.
Det betalte sig altsÄ at gÞre indsigelse.
Tak til Avantpark for det.

27 mars 2025

Hej Anne Kristine

Vi er glade for at hÞre at du har fÄet en god service.

Vi Ăžnsker dig en god weekend.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Havde tastet min nr plade forkert ind

Havde tastet min nr plade forkert ind, men fik annulleret bĂžden

16 april 2025

Hej Jens Jakob

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

UndgÄ en negativ oplevelse ved at vÊlge Avantpark fra

HÄber denne anmeldelse kan vÊre med til at fÄ virksomheder til at vÊlge Avantpark FRA.
Avantpark er en pengemaskine som tĂŠller hvert enkelt sekund din bil befinder sig pĂ„ deres parkeringsplads. Er din bil pĂ„ parkeringspladsen 1 sekund lĂŠngere end hvad du har betalt for, sĂ„ bliver du kvitteret med en P-bĂžde. Avantpark er derfor med til at give en meget negativ oplevelse som kan smitte af pĂ„ den virksomhed der har indgĂ„et partnerskab med Avantpark. UNDGÅ Avantpark og vĂŠlg en anden parkerings service.

1 april 2025

Hej Daniel

First I was at mad at the company and I

First I was at mad at the company and I even gave a bad review on trustpilot about Avantpark but after I talked to the customer service and explain I was at that spot regarding my work they cancelled my fine thanks👍

13 april 2025

Hi Sumit

Thank you for the 5 stars.

We are happy to hear that you have received a good service.

We wish you a happy Easter.

Best regards

Kundeservice

Hej
Har fÄet en yderst hurtig og retfÊrdig behandling af kundeservice ifh til en kontrolafgift.

10 april 2025

Hej Lars

Tak for 4 stjerner.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det er ikke til at fÄ fat i jer nÄr man

Det er ikke til at fÄ fat i jer nÄr man har et spÞrgsmÄl
Jeg kÞrte ind pÄ en p plads fordi jeg skulle spÊnde noget fast bag i bilen
KĂžrte igen 18 min senere uden billen havde vĂŠret forladt
NÄr man lÊser pÄ skiltene koster det kun i hverdagene dette var en lÞrdag
NĂ„ men nĂ„r man sĂ„ ringer et der ingen hjĂŠlp 🙈

15 mars 2025

Hej Mads

Fuskervirksomhed

Avantpark er en fuskervirksomhed:
- De lyver Äbenlyst. Se f.eks. svar nedenfor (de er selvfÞlgelig pÄ ingen mÄde "kede af", at afpresse sageslÞse borgere).
- De sÞrger for, at ingen andre parkeringsapps kan bruges pÄ deres omrÄder og skilter ikke tydeligt nok med det. Den slags bÞr skiltes MEGET mere tydeligt, hvis man Þnsker at fremstÄ som en hÊderlig virksomhed.
- Deres automatiske system med kameraer er en tvivlsom mÄde at registrere parkering. Man kan godt standse i et parkeringsomrÄde uden at parkere der, men det tager systemet, inklusive "klagebehandlingen", ikke hÞjde for. Det er formentligt ulovligt, men de slipper Äbenbart afsted med det.

29 mars 2025

Hej Mikkel

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Betalt for parkering og skal betale for bĂžde

ForfÊrdelig kundeservice/ forfÊrdeligt selskab. Melina er en arrrogant medarbejder. Jeg fremsender kvittering, at jeg har betalt for parkering pÄ deres plads.

Det er hun ligeglad med. Der er sket en menneskelig at man har valgt 1 og 2 sal istedet for 0. Utroligt at man fremviser man rent faktisk har betalt og handlet i god tro

Utrolig

10 april 2025

Hej Emil

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

nÄr grÄdighed fÄr lov at styre teknologien

En ting er parkeringsregler. Noget helt andet er det mareridt, Avantpark représenterer: Et koldt, automatiseret system uden plads til sund fornuft, menneskelighed eller rimelighed. Her er du ikke en bilist – du er en pengemaskine.

Kameraerne overvÄger dig sekund for sekund, og enhver lille afvigelse bliver straks kvitteret med en bÞde. Det handler ikke om orden. Det handler om profit forklÊdt som kontrol.

Og glem alt om hjélp. Deres “kundeservice” er iskold, nedladende og behandler dig som et forstyrrende element – ikke en kunde. Du bliver ikke hþrt, ikke taget seriþst, og i hvert fald ikke hjulpet.

Hvis du vil fĂžle dig jagtet, ydmyget og ignoreret for at parkere et sted i god tro – sĂ„ er Avantpark det perfekte valg.

7 februari 2025

Hej Handy Man

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Trods forkert angivelse af min egen

Trods forkert angivelse af min egen nummerplade (et 3-tal i stedet for et 2-tal) kunne Avantpark se at jeg havde angivet min parkering i receptionen/terminalen.
P-bĂžden blev derfor annuleret.

8 april 2025

Hej SĂžren

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tak for en meget kompetent behandling

Tak for en meget kompetent behandling og god hjĂŠlp fra Tanja.
Gertrud Wandall

2 april 2025

Hej Gertrud

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg havde lavet en tastefejl

Jeg havde lavet en tastefejl, hvor da jeg ringede ind sÄ kunne de bekrÊfte min fejl. Jeg skrev til deres service og de var sÄ sÞde og fjerne min bÞde.

26 mars 2025

Hej Nicole

Jeg fik en straf

Jeg fik en straf, selvom jeg ikke var skyld i det. Jeg gjorde indsigelse, og de sÄ, at jeg havde ret i ansÞgningen og annullerede straks straffen.

26 mars 2025

Hej GĂŒlser

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Penge maskine uden at skilte med det

Penge maskine uden at skilte med det ordentligt, hÄber ingen virksomheder bruger det her firma!

22 mars 2025

Hej Rune

DÄrlig service

Har haft “fornĂžjelsen” at vĂŠre i dialog med Melina fra Avantpark, som fremstod meget nedladende i sin kommunikation. ForstĂ„r godt at dette firma generelt fĂ„r sĂ„ dĂ„rlige anmeldelser, som jeg kan se at de fĂ„r.

20 mars 2025

Hej Henrik

Hurtigt svar og imĂždekommenhed

Har fÄet fin behandling.
Selskabet svarer lynhurtigt pÄ min henvendelse: De valgte selv at se bort fra en rykker, som havde krydset betalingen.

Som noget sĂŠrligt for p-bĂžde-branchen kan man svare direkte tilbage til en navngiven (og imĂždekommende medarbejder)

Hurtige svar og medgĂžrlighed er bestemt ikke noget jeg kender fra branchen. SĂ„ tak for det.

19 mars 2025

Hej Jacob

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

jeg siger tak for sags behandlingen

jeg siger tak for sags behandlingen, jeg havende byttede om pÄ mine bogstaver pÄ nummer pladen i app. skal nok til optikeren til de smÄ bogstaver pÄ telefonen.
hÄber aldrig det sker igen.

23 februari 2025

Hej

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Hold nu helt op et đŸ’© firma

Hold nu helt op et đŸ’© firma. Melina er godt nok et af de mest usympatiske mennesker. Det er scam derudaf. TĂŠnk jeg skulle gĂ„ SÅ langt, for at fĂ„ min afgift annulleret 😡

28 februari 2025

Hej Julie

P-afgift pÄ kr 875 for at fortage af- og pÄlÊsning pÄ p-plads

KÞrte ind pÄ parkeringsomrÄde administreret af Avantpark og lÊssede en defekt el-ladcykel op pÄ min trailer. Det tog 7 min og Avantpark fremsendte efterfÞlgende en parkeringsafgift pÄ kr 875. Trods klage og forklaring fastholdt man afgiften. Jeg klagede derefter til ParkeringsklagenÊvnet, men. Avantpark har ikke besvaret nÊvnet efter fÞrst 21 dages frist, der udlÞb 28. februar 2025 og er nu rykket igen for svar. Det er ikke et seriÞst firma.

15 januari 2025

Hej Mogens

Tak for hjĂŠlp Melinda.

Tak for hjĂŠlp Melinda.

11 mars 2025

Hej Edita

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer