WAARSCHUWING!
Ik heb lang getwijfeld of ik deze review moest plaatsen, maar nu ik zie dat mogelijk meer mensen zijn of worden gedupeerd, vind ik dat ik mijn verhaal moet delen.
Ik was geïnteresseerd in een Rolls Royce Cullinan die werd aangeboden door Auto Villa. Tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter dat deze auto ruim 2.5 jaar lang op een auto veiling te koop heeft gestaan en uiteindelijk is verkocht voor € 215.000,- .
De auto wordt nu aangeboden door Auto Villa voor maar liefst € 349.500,- wat neerkomt op een winst marge van € 134.500,- dat is al extreem hoog, maar het grootste en meest zorgwekkende probleem is iets anders: de kilometerstand lijkt te zijn terug gedraaid.
Volgens de veilinggegevens werd precies deze auto met de zelfde chassis nummer verkocht met een kilometerstand van 83.807 km. Op dit moment wordt wordt exact de zelfde auto aangeboden door Auto Villa met een kilometerstand van 79.956 km. Dat betekend dus dat er ineens bijna 4.000 km verdwenen zijn. Voor mij is dit letterlijk bewijs dat er iets niet klopt aan dit bedrijf.
Het chassis nummer van de auto is: SCA689X04KU110906
Iedereen kan dit zelf controleren door het chassis nummer in Google in te voeren en bij afbeeldingen te kijken. Daar zie je de eerdere veilingadvertentie met een hogere km stand en de verkoopprijs van € 215.000,-
We gaan nu zien of de eerlijke eigenaar deze advertentie snel gaat verwijderen of aanpassen nu dit openbaar wordt gemaakt. Mocht dat gebeuren: ik heb screenshots opgeslagen van zowel de huidige advertentie als de originele veilingadvertentie. Dus achteraf aanpassen verandert niets meer aan de feiten die zichtbaar waren.
Ik plaats dit om andere te waarschuwen die met hun zuur verdiende geld een extreem dure auto koopt die niet klopt of terug gedraaid is.
Wees alert met dit soort bedrijven.