BMW gekocht uit 2021. Extra afleverpakket met controles e.d. Binnen drie maanden reeds waarschuwing dat remmen zijn versleten nadat Auto niet veel is gebruikt. Auto Roest reageert niet op email. Bete... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Was amper door de deur heen en werd gelijk vriendelijk verwelkomd. Nadat mij wat te drinken was aangeboden werd ik al snel geholpen door een van de verkopers. De verkoper wist mij al snel verschil... Se mer
Kwam hier voor een Mercedes GLC, Snelle en goede afhandeling. Prettig geholpen zonder glibberige verkooppraatjes. Goed aanbod gekregen op een inruiler. Een blauwe Merdedes E uit 2015 Eigenlijk w... Se mer
Niet te vertrouwen
Mijn ervaring met dit bedrijf was ronduit teleurstellend. In het begin zijn ze vriendelijk en behulpzaam, maar zodra ze je geld hebben, verandert dat volledig. Vanaf dat moment moet je zelf overal achteraan, en afspraken die ze hebben gemaakt, worden niet nagekomen.
Uiteindelijk heb ik kosten moeten maken zonder dat ik iets ervoor terugkreeg. Het lijkt erop dat ze alleen geĂŻnteresseerd zijn in je geld en niet in het leveren van goede service. Helaas is dit bedrijf absoluut niet te vertrouwen. Ik zou iedereen willen aanraden om goed na te denken voordat je met hen in zee gaat.
"NOT at your service"
Afspraak gemaakt voor een proefrit van een Audi A3 gemaakt. Op het terrein kon ik mijn eigen auto bijna niet kwijt? Uit eindelijk toch nog een plekje gevonden.
Het was een snikhete dag, maar een glas drinken werd er niet aangeboden. Dat begon dus al goed, maar niet heus.
De proefrit begon al met een bijna lege
tank benzine, dus toen begon ik al achter mijn oren te krabben. Tijdens het rijden ging het bandenspanningstoringslampje
branden en de airco deed niet ( was snikheet in de auto, toen maar de ramen opengedaan) .Na een paar km ging ook het benzinelampje branden. Toen was ik er helemaal klaar mee,
uiteindelijk maar gelijk terug gereden. Overigens voelde de bestuurdersstoel helemaal doorgezakt. Ik heb dit allemaal tegen de verkoper gezegd. Die ging er heel nonchalant mee om. Toen ik vervolgens zei, dat het hem niet ging worden, veranderde de constante lach op zijn gezicht in een minder vriendelijke blik. Ik ben blij, dat ik hier geen auto heb gekocht. Als je een auto wilt verkopen, zorg dan tenminste, dat je de auto op orde hebt, die je verkoopt. Bovendien als je een betere service verleent, scoor je daar tenminste al wat punten mee!!
Snelle en goede afhandeling.
Kwam hier voor een Mercedes GLC,
Snelle en goede afhandeling.
Prettig geholpen zonder glibberige verkooppraatjes.
Goed aanbod gekregen op een inruiler. Een blauwe Merdedes E uit 2015
Eigenlijk was de koop binnen een half uur geregeld.
Personeel uiterst vriendelijk en voorkomend.
Aanrader, en dat zeg ik niet snel als het om een autobedrijf gaat :-)
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.