Mycket bra jobb gjort , snabbt och professionellt, en mycket bra service känsla , trevlig bemötande och en mycket bra pris . Rekommenderar dem till er alla som vill få jobbet snabbt gjort till en fa... Se mer

Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 2 av de 4 bästa företagen i Prisjämförelsesajt
- Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Mekaniker
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Omdömessajt
Om Autobutler - Jämför priser när bilen ska på verkstad
Du kan få onlne offerter och jämföra priser från verkstäder. Antalet offerter varierar beroende på bilmärke, modell, år, verkstadstillgänglighet samt när och var i landet uppdraget ska utföras. Du får offerter från de verkstäder som är registrerade hos Autobutler och som vill lägga bud på din uppgift.
Det är gratis att skapa en användarprofil på Autobutler. Din betalning för utförd reparation eller service sker direkt till verkstaden när du hämtar din bil.
Vi finns här för att hjälpa

- Vi är en marknadsplats – men det är människor bakom skärmen.
- Även om vi bara förmedlar offerter kan vi ofta gå in i dialog och hjälpa till om något skulle gå fel på verkstaden. Vi kan inte alltid lösa problemet åt dig, men vi hjälper gärna till med dokumentation och vägledning – så att du inte står helt ensam.
3 års garanti
Verkstäderna ger tre års garanti

Karlavägen 18, 11431, Stockholm, Sverige
- info@autobutler.se
- autobutler.se

Jämför priser när bilen ska på verkstad
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Det var smidigt och snabb att boka tid
Snabb och många bra och intressanta…
Snabb och många bra och intressanta offerter. Har i tre, fyra år brukat Autobutler och är nöjd varje gång!
Enkelt att få olika offerter samlade
Sparar oerhört mkt tid att använda…
Sparar oerhört mkt tid att använda denna tjänst o sedan få bästa priset! Senaste reparationen skiljde det 20000kr från billigaste och dyraste
Snabba svar och enkelt👍
Fick ett bra pris på bra avstånd och…
Fick ett bra pris på bra avstånd och snabb hantering!
Allt utfördes enligt plan och jag fick…
Allt utfördes enligt plan och jag fick ett mycket gott bemötande av verkstaden. De tog sig dessutom tid att föreslå andra åtgärder som kan vara kloka att ha koll på framåt, vilket gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck.
Det som däremot inte motsvarade mina förväntningar var hur arbetet hade presenterats via Autobutler. Jag hade beställt kamremsbyte med formuleringen “byte av kamrem, inklusive vattenpump om nödvändigt”. Jag ville ha vattenpumpsbyte, men när jag kom till verkstaden visade det sig att vattenpumpen inte ingick i offerten. Det gjorde att prisbilden blev en annan än den jag hade utgått från, där alternativen i praktiken skilde sig från cirka 6 500 kr till cirka 15 000 kr.
Här tycker jag att Autobutler behöver vara tydligare. Det bör finnas ett separat och definitivt val där vattenpumpsbyte ingår, inte bara en formulering om att det ingår “om nödvändigt”. Då kan kunden välja arbetsomfattning tydligt från början och verkstaden får bättre förutsättningar att lämna en offert som motsvarar kundens faktiska beställning.
Det fina i situationen var att verkstaden tog ansvar för kommunikationsmissen och rabatterade arbetet. Det ska de ha stort plus för. Min kritik riktar sig därför främst till Autobutler och hur tjänsten presenterar omfattningen av arbetet.
Stort tack till verkstaden Autoexperten för ett trevligt, professionellt och lösningsorienterat bemötande. Jag kommer gärna tillbaka.
Skapligt snabb bokningsprocess.
Fungerar även helger
INFÖR DEBITERING FÖR FÖRETAG
Enligt avtal så skulle jag lämna in bilen på verkstaden Stig center bilservice men när jag kom fram på avtalad tid tog dem inte emot bilen, anledningen va att dem INTE hade erfarenhet om hur man monterar huvudbromcylindern. SYND ATT Autobutler Inget kunde göra. Om man som bilägare avbokar en avtalad tid sent så blir man debiterad, detta borde införas även på företagen!
Och mitt andra bokade tid så betalade jag i förtid och när jag skulle hämta bilen på den bestämda tiden så försökte dem få mig att betala 900kr mer på plats annars fick jag inte hämta bilen.

Svar från Autobutler - Jämför priser när bilen ska på verkstad
Väldigt snabbt och bra priser
Smidig och enkelt
Det va jätte smidig enkelt och billigare kommer fortsätta använda framöver
Professionellt och vänligt
Felet reparerades på mindre 1 timme medan jag där. Mycket professionellt