Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Authentic Tailor kunt u terecht voor het ontwerpen en maken van dameskleding. Verder maken en verkopen we ook diverse (woon) accessoires zoals mondkapjes,rolkussens,dekbedhoezen e.d. Voor kleding reparaties,aanpassingen kunt u ook hier terecht na informatie aanvraag via de email info@authentictailor.nl De komende tijd zullen we ook diverse producten gaan importeren uit indonesie,zie de website voor meer informatie.
Kontaktuppgifter
Zuidland, Nederländerna
- info@authentictailor.nl
- authentictailor.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een snelle levering en het verwachte…
Een snelle levering en het verwachte gekregen 🤗 zo blij. En dit is de tweede keer dat ik besteld heb.
Goede Gulings
Mini guling gekocht n.a.v. mijn goede ervaringen met de jumbo gulings. De vulling is beter dan gulings welke ik op andere plaatsen heb gekocht en behoudt goed de stevigheid.
Het stiksel is netjes
Het stiksel is netjes, het resultaat is percies wat ik wilde en op tijd.
Gr,
Yanti
Mooie producten top verkoper
Mooie producten voor een redelijke prijs. Bestelling en verzending verliep heel erg snel en ik zal zeker nog dingen bij deze aanbieder bestellen. Een echte aanrader voor mensen die van deze mooie Indonesische spullen houden.
Blije klant!
Prachtige dekbedovertrekken, mooie zachte stof. Snelle levering (ondanks de kerstdrukte!).
Batik schort
Ik heb zojuist een prachtige Batik schort ontvangen. Een aanrader voor iedereen die van Indisch kokerellen houdt en er stijlvol uit wil zien in de keuken :)
Fantastic products with beautiful…
Fantastic products with beautiful batik. All who received my gifts were delighted.
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Zeer tevreden, zal hier zeker weer bestellen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.