Een hele fijne olie die mijn haar voedt en het minder pluizig maakt, zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt. Ook de geur is heerlijk en subtiel. Daarnaast was de bezorging super snel en goed geregeld... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat een prachtige Ramadankalender! Heel goed bedacht en aantrekkelijk voor kinderen en jongelui om via een qr sticker wijsheden over het geloof te krijgen. Bij ons leest ons kind het dagelijks voor e... Se mer
Ik bestelde een massagespin maar het geleverde product had veel minder 'armen' dan die van de foto op hun site. Daarom ern mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie.
Ik was paar weken geleden groene klei en rozenwater gekocht voor mijn gezicht en dan gelijk gebruiken, tweede keer bijna alle vlekjes is weg. Omdat ik ben echt blij mee…
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Aurgan levert pure arganolie en meer producten met een natuurlijke oorsprong
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- aurgan.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Toen mijn bestelling niet voorradig…
Toen mijn bestelling niet voorradig bleek heeft het bedrijf dit heel coulant en royaal opgelost.
Het vervangend product is prima.
Blij mee.
Annemiek van Bemmelen
Mijn bestelling was er vlot en snel
Mijn bestelling was er vlot en snel, maar de inhoud klopte niet volledig.
De nodige formulieren in gevuld, maar nog geen respons hier op gehad
Jullie hebben geluisterd naar mijn…
Jullie hebben geluisterd naar mijn vraag over mijn laatste bestelling, daar deze, pas na een maand bezorgd werd. Wat de producten betreft, zeker voor herhaling vatbaar.
Ik was paar weken geleden groene klei…
Heel fijn produkt met in de verpakking…
Heel fijn produkt met in de verpakking een stukje heerlijke chocolade
Snelle bezorging, top olie
Snelle bezorging, en een heerlijke olie voor de huid en het haar
Snelle levering en fijn produkt
Ondanks annuleringsbericht verstuurd en…
Ondanks annuleringsbericht verstuurd en deze op tijd gelezen is, is het pakket toch nog op de post gedaan. 👎🏼
Super super tevreden
Super super tevreden en super blij ik ga zeker een flesje arganoli kopen als mijn monstertje op is en het kwam goed optijd aan heerlijk en daarom 5 steren waard 👍😉👌
Goed smeerbaar niet vet
Erg fijne olie
Snelle bezorging en de argan olie is heerlijk in gebruik . Trekt goed in de huid . Ik gebruik het ook voor mijn haar . Zeer tevreden
Aufgab voelt goed aan
Aufgab voelt goed aan; een enigszins vettige vloeistof die zijn zich makkelijk laat smeren. Op termijn moet evenwel nog blijken of het middel de beloften kan waarmaken
erg zacht voor me huid
Snelle levering en fijne olie 👌
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.