Jag vill tacka personalen för all hjälp i frågan om statusen för porslinet, eftersom det höga värdet gjorde mig nervös att något ev hade gått fel så var jag något upprörd. Ert bemötande här och hjälp... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Auctionet: The Destination for Valued Objects. Auctionet connects you with curated objects from trusted auction houses across Europe. We are not just a marketplace for online auctions, but a destination where art collectors, design lovers, and passionate treasure hunters meet in search of their next unique find. Every day brings a fresh landscape of opportunity at Auctionet, where thousands of unique objects are given new life in the hands of new owners. ** We ensure your journey is secure and seamless all the way from your first bid to delivery at your doorstep. With transparent condition reports, expert valuations, detailed photos and reliable global shipping, you can bid with confidence. Whether you’re furnishing a home, building a collection, or simply browsing, Auctionet is your trusted destination for auctions.
Grev Turegatan 44, 114 38, Stockholm, Sverige
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Hade jag köpt motsvarande objekt på Tradera hade frakten kostat 73 kronor och leveransen hade skett på 2-3 dagar.
På Auctionet däremot kostar frakten 490 kronor och det brukar alltid ta minst en vecka innan något paket blir packat och skickat.
Jag betalar alltså 417 kronor mer för en betydligt mycket sämre service.
Vad får jag för pengarna?

Tappat bort föremål!!
Jag är så less på Auctionet- för andra gången tappar de bort ett föremål jag budat hem och beställt (mycket dyr) transport för! Varken de eller auktionshuset utomlands har kontaktat mig för att hjälpa till att leta upp föremålen. När jag mejlat dem har ingen svarat.
Hur usla kan man bli egentligen??

Svar från Auctionet
Urusel information om kostnader, där fraktkostnaden sticker ut. Du får fakturor som är svåra att definiera vad dom står för. Har aldrig upplevt så höga fraktkostnader på någon annan auktionssajt. STAY AWAY !!!

Svar från Auctionet
Är tacksam över att de svarar hyfsat snabbt via e-post om man lyckas hitta rätt kontaktuppgifter. Telefonledes är betydligt svårare.
Även om frakten är dyr så hjälpte de mig med att få leveransen till närmsta ombud när DHL gjort fel. Tack för det.

Obegripligt dyr frakt! Ett halsband kostar 190kr att skicka,
Tre halsband 250kr!
Frakterna har höjts av någon anledning. Otroligt miljöovänligt att skicka varor från hela Sverige till Malmö för att sedan skickas ut därifrån.
Skärpning!
Vore väl bättre om varje auktionshus skickade själva.

Svar från Auctionet
Great website, wonderful items and helpful support!

Svar från Auctionet
Bra sida med många fina föremål, transporter är dyra men det kostar att få saker skickade. Man kan inte jämföra med Tradera eller Blocket där privatpersoner skickar föremålen. Där kostar inte arbetskraften något.

Svar från Auctionet
Otydliga tilläggsavgifter och helt orimliga fraktkostnader. Bedrövligt. Rekomenderas starkt att inte handla här!

Svar från Auctionet
Extremt dåligt skött sida, du kan förlora en auktion när du har högsta bud och om du väl vinner en auktion så tillkommer massa extra kostnader och en väldigt dyr frakt
Jag stämmer helt i kören om Auctionets orimliga transportavgifter och otydliga avgifter i övrigt.
Det verkar som att i deras affärsmodell ingår att tjäna pengar på transporter: Ett föremål som auktionerats i t. ex. Södermanlands Auktionsverk (Katrineholm) och som ska skickas till Solna, fraktas först till Malmö (!!!), deras transportscentral. Helt miljöovänligt
I mitt fall köptes föremålet (ett armbandsur med tillhörande etui) i slutet av juni. Jag betalade, även för transporten, dagen efter. Fram tills idag, 19 augusti, och efter flera kontakter med Auctionet, både per telefon med supporten och via mail, har jag inte fått föremålet eller återbetalning.
Jag önskade att de olika auktionshusen i Sverige slutade sitt samarbete med Auctionet: Onödig krångel och orimliga avgifter.
Jag rekommenderar inte Auctionet och funderar starkt på avsluta mitt konto hos dem.

Svar från Auctionet
Handlat där vid ett tillfälle där jag vann hem ett gäng olika objekt. Som andra nämnt så blir kostnaderna otroligt höga efter frakt och tull. Var otydligt att varor från England inte fraktades...
Ena objektet, en liten väska, från norra Sverige, skulle de ha 1500kr för att frakta.
Ett annat objekt stod det att frakten skulle gå på under 500kr men när jag väl skulle be de skicka sa dem att det inte gick, för de har skickat iväg objektet till ett annat lager. Fick lägga otroligt massa tid på att hitta transport. Fick tillslut 'det nya' varulagret att skicka det och det skulle de ha 1340kr för... nästan 3 gånger så mkt som de skrev. Rekommenderar inte sidan.
Det säger sig själv att om en sida inte har köpare så kommer folk inte heller vilja sälja hos dem, så jag hoppas alla som funderar på att sälja via dem tänker om.
Ändrade från 1 stjärna till 3 för jag kom på att de var väldigt hjälpsamma med min betalning, jag ville delbetala för jag hade limitering på mitt kort och de var väldigt hjälpsamma så just där förtjänar de faktisk 5 stjärnor.

Svar från Auctionet
Ja tyvärr måste jag instämma i kritiken som framförts här. Otydliga tilläggsavgifter och helt orimliga fraktkostnader gör att betyget blir mycket lågt. Jag kan därför inte rekommendera Auctionet, då det finns betydligt bättre alternativ på andra håll, och kommer därför avsluta mitt konto på Auctionet.

Svar från Auctionet
Värderingen är bedrövligt.Föremål som värderas till 1500 kan omvärderas en vecka senare till det dubbla???? Därefter kan bevakningspriset veckan sätta olika hela tiden på samma föremål.Bulvan budgivning och riktigt oseriösa

Svar från Auctionet
Vann en auktion på 2st playstation för 300 och värderingen var 800 och dom ville ha 850kr i frakt,efter att jag skrev och frågasatte så gick dom ner till 600.
Man får scrolla väldigt långt ned i beskrivningen för att se fraktkostnad och lite otydligt när man är ny och van med fraktkostnader från andra ställen.
Nä om du inte bor i närheten och kan hämta själv så är det en dyr
historia rekommenderas verkligen inte.
Bedrövligt dålig auktionsajt. Varan som var defekt levereras ej till utlämningsställe. Dessa skojare lägger på en säljarprovision EFTER budgivningen. Dom Kan EJ leverera till utlämningsställe utan kräver att man måste hämta vid depå. Defekt vara KRÄVER dom att köpare betalat för frakt DIREKT till auktionsverkets lokal . Betalade totalt 650 kronor i frakt för ingenting. Borde anmält till KO. UNDVIK!!!!! 🚨

Svar från Auctionet
Riktigt oseriösa. Svin dyra avgifter 850 kr i avgifter och frakt på ett ps1 förr 300kr.
Mycket dåligt med info om vilka avgifter som tillkommer står ej förren man vunnit buden. Rekommenderas verkligen inte
Absolut sämst! Sen när började man med att köparen betalar provision (20%)??!! Dessutom en slagavgift (antyder ordet att det är ett slag i ansiktet man åsyftar?). Lägg därtill en fraktavgift på 340 (!) kronor för ett lätt paket från Finland.
Det som så såg ut att bli en bra deal på 300 kr, kom i slutänden att kosta 795 kr!!
Jag lovar att jag aldrig skall använda denna tjänst igen. Tack för ingenting.

Svar från Auctionet
Produkten var som beskrivits så den delen helt ok.
Leveransen tog orimligt lång tid till en mycket hög kostnad.
Kommer inte att använda mig av företaget igen.