Atredo.se

Var lite orolig inför köpet då en del recensioner inte var så positiva. Med ett riktigt bra pris (men ändå rimligt), lite brådska samt en övergripande bedömning av recensioner här på Trustpilot så... Se mer

UPPDATERING Atredo svarade på mail och bad om ursäkt och skickade laddare med en gång. Så jättebra service, och snabbt kom laddaren oxå. Köpte batteri och laddare. Men packar upp och det enbar... Se mer

Snabb frakt! Beställde ett par cykeldäck torsdag kväll, hade paketet med däcken hemma måndag eftermiddag. Deras webbshop har ren och enkel layout med bra översikt, dock är det en del norska/danska or... Se mer

Ju då, jag är glad att jag köppte framgafflen den pasar perfekt till min cyckel. Till och med har den också plats för monteringen, waww var snyggt den är. Tack så mycket! Ha en bra dag alla mina vän... Se mer

Bra beskrivning

Bra beskrivning, allt stämmer, snabb leverans! Tack

8 september 2022

Hej Dagmara

Hvor er det bare dejligt at høre.

Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse.
Mange tak for den tid du tog dig til at anmelde os.

Atredo.se

Snabb leverans. Bra produkt.

6 september 2022

Hej Peter

Fantastisk! Det er vi rigtig glade for.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os.

Du ønskes en rigtig god dag.

Atredo.se

Snabb leverans. Bra bemötande.

5 september 2022

Hej Staffan

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har været glad for forløbet omkring din ordre.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Atredo.se

Hittade snabbt och enkelt det kedje…

Hittade snabbt och enkelt det kedje drev jag ville ha.
Passade perfekt.
En så liten reservdel borde kunna skickas i ett enkelt brev direkt till min postlåda. I stället för paketpost.

4 september 2022

Hej Alf

Mange tak for den flotte beskrivelse af os.

Vi sætter stor pris på at høre om din gode oplevelse med at shoppe på vores side. Så på vegne af hele teamet er vi meget glade for de rosende ord.

Du ønskes en fantastisk dag.

Perfekt produkt

Perfekt produkt, lätt att köpa, men tar en vecka innan leverans.

3 september 2022

Hej Leopold

Mange tak for alt rosen.

Det betyder meget for os at høre, at du har været glad for at handle med os. Vi sætter pris på, at du har delt din gode oplevelse med os.
Du må have kanon dag.

Top notch

Bra pris. Stort utbud. Enkel betalning via Klarna. Snabb leverans.

2 september 2022

Hejsa

Det er vi rigtig glade for at høre!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder meget for os.

Snabbt o bra!

1 september 2022

Hej Anders

Hvor er det bare dejligt at høre.

Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse.
Mange tak for den tid du tog dig til at anmelde os.

Snabba

Betyget hade varit än bättre om man hade erbjudit bättre (gratis) leverans. Nu blev det inBox, som inte levererar lokalt. (Dessutom behövdes mobilt internet på plats, vilket jag inte hade vid tillfället)

30 augusti 2022

Har inte hunnit testa varan jag beställde än så jag kan inte ge nå bättre omdöme än att det var en snabb leverans i alla fall

28 augusti 2022

Snabb och prisvärd lev

Prismässigt så har dem konkurrenskraftiga priser.

Dock så åkte jag på en nit när jag köpte slangar.
Men att felet är skulle jag vilja säga är från tillverkaren.

På något sätt så görs inte deras slangar efter ETRO Standard ( med innerdiameter), utan att dem utgår ifrån tumstorleken.

Då det är 2 helt olika standarder.
Så ex om jag köpte en cykelslang
ETRO 622X18 (42/622 700×40C), så fick jag istället en 28" 635mm slang.

Denna ETRO standard skulle jag vara närmare 26"
( med hänsyn till diametern)- och inte felaktigt 28".

Så rent krasst så kan Du räkna med att om det står ett högre ETRO Tal( större diameter), samt att om det står 28", så kan Du utgå ifrån att dem inte passar till ETRO 622 standarden.

Men vad som är lite motsägelsefullt är att Du som kund ska stå för returfrakten.
Men i praktiken så innebär detta att företaget inte vill ha returer ( och gardera sig självt mot värdeminskning).

Vad är det för vits med att erbjuda returfrakt,när jag som kund ska stå för detta?
Personligen så tycker jag att det är bättre att inte ha någon returfrakt alls.

Blir även lite pissed off på Klarna( som hanterar betalningarna).

Det Klarna inte upplyser sina kunder om är att dem numer kräver signering med Mobilt Bank ID.
Detta dyker som sagt upp i sista stund,precis när Du ska betala.

Alla har inte Mobilt Bank ID( vill inte ha detta).
Rent krasst så utövar Klarna någonsorts utpressning mot mig.
Men att det som är en klen tröst är att jag fortfarande kan betala med traditionell Bankbetalnibg ( girering) från mitt bank konto.

Personligen så tycker jag att Ni borde överväga att avsluta sammarbetet med Klarna,och istället endas ha kvar Bankbetalning.

23 augusti 2022