Företagsinformation
Skrivet av företaget
AthleticX, the ultimate online destination for premium sports and fitness accessories. We aim to inspire you and help you achieve your goals. Our carefully curated selection is made from the finest materials, ensuring that AthleticX guarantees durability and performance.
Kontaktuppgifter
Weg en bos 11E, 2661 DG, Bergschenhoek, Nederländerna
- athleticx@jumacinternational.nl
- athleticxclub.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nul reactie
Ik heb twee keer een vraag opgestuurd en geen enkel antwoord ontvangen. Vind ik spijtig
Excellent quality
Good prices, fast shipping and excellent quality product. Will visit again.
Zeer tevreden van de pols- en…
Zeer tevreden van de pols- en enkelgewrichten. Goede kwaliteit en handig dat je het gewicht kan aanpassen.
goede service
Super blij met de enkel/arm gewichten de kwaliteit is heel goed en geleverd in een mooi tasje. Snelle en vriendelijk communicatie!
Super blij met het ijsbad en de service!
Ik heb kort geleden een ijsbad aangeschaft en ben zeer tevreden met de kwaliteit. Het product werkt perfect en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ondanks dat mijn bestelling door de post was kwijtgeraakt, heeft de klantenservice dit snel en goed opgepakt. Ze hielden me de gehele tijd op de hoogte, en uiteindelijk is alles keurig opgelost. Absoluut een aanrader, zowel het product als de service!
Top kwaliteit producten voor een nette…
Top kwaliteit producten voor een nette prijs, zeker een aanrader!
Snel in huis!
Rebounder besteld en mijn zoontje raakt niet uitgespeeld.
Product is van goede kwaliteit en erg snel in huis.
Pull up bar aanrader!
Ik ben net begonnen met sporten en was opzoek naar een pull up bar omdat ik de sportschool nog een te grote stap vind. Na een beetje zoeken kwam ik er een tegen voor een goede prijs bij Athleticx.
Ik kreeg hem gelukkig snel binnen zodat ik ermee aan de slag kon. Ik heb hem thuis geïnstalleerd en ben er nu enige tijd erg blij mee. De kwaliteit is wat ik er van verwacht had en hij was mooi verpakt.
Kortom aanrader!
Kwalitatief product en levering was…
Kwalitatief product en levering was netjes op tijd. Goede ervaring mee!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.