Zonnebril besteld, maar kreeg alleen een leeg hoesje toegestuurd. Contact gezocht maar tot op heden niks gehoord (10 dagen later). Toen kreeg ik een reminder om een review te plaatsen. Nou, bij deze.... Se mer
Det här tycker kunderna
★★★★★ Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop bij Astos Jewelry! 💎 De sieraden zijn prachtig, stijlvol en voelen kwalitatief aan. De bestelling werd netjes verpakt en de hele ervaring gaf m... Se mer
Ik heb een techpak besteld. Het eerste positieve was dat het pakket snel wordt geleverd, maar ondanks het op tijd geleverd is, is het belangrijker dat de kleding van goede kwaliteit is! En de techpak... Se mer
Astos is echt een aanrader! 🤩 Ze zijn begonnen met brillen en horloges, maar hebben nu ook een super mooie collectie kleding en sieraden. Je ziet echt dat ze met de tijd meegaan en blij... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wearing a ASTOS watch grants you access to an exclusive club of people carrying a piece of exclusive artistry on their wrist. As a luxury timepiece, a true mechanical watch exudes elegance and an understated sophistication that will open doors and oppor...
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@astos.nl
- astoswatches.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering & goeie prijs kwaliteit verhouding!
Snelle levering en ook zeer tevreden over de kwaliteit van het product 💪🏼💪🏼
Top merk !
De kwaliteit van de horloges,zonne brillen,kleding is gewoon top nooit geen problemen gehad.top servise en snelle levering. Zeer tevreden!!
Altijd goeie service.
Super mooie pakken binnen gekregen
Super mooie pakken binnen gekregen! Mijn vriend is er heel blij mee & zitten ook nog eens super lekker zegt hij!
De beste ervaring met de beste kleding
Ik had een bril besteld en binnen no…
Ik had een bril besteld en binnen no time was het binnen
De bril gebruik ik nogsteeds en is van top kwaliteit
i order a watch and it was a fast…
i order a watch and it was a fast delivery
the quality is so good
Astos is en blijft top !
Astos is en blijft top! Vanaf dag 1 dat astos online werd gegooid vertrouwde ik erop dat dit kwaliteit was en ik bestelde gelijk verschillende dingen , na de beslissing om te stoppen ben ik het blijven dragen met trots en nu het terug online is heb ik gelijk opnieuw besteld. Wil je kwaliteit voor jou geld bestel dan zeker bij Astos
Top brillen
Top brillen. Super mooi, style vol en qualitatief goedkoop !
Kort maar krachtig zeer mooie…
Kort maar krachtig zeer mooie spullen,goede en snelle verzending...in 1 woord TOP!
Best merk ooit.👌🏻
Mooie en stijlvolle kleding van goede…
Mooie en stijlvolle kleding van goede kwaliteit . De kleren zitten heel fijn, de stof van de shirtjes en complete pakken zitten heerlijk aan je lichaam en de broeken voelen aan alsof je gewoon lekker in een joggingsbroek zit met de stretch die erin zit terwijl je er heel netjes gekleed bij loop.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, zeker een aanrader en ook goeie service
Stylish products with a premium look
Astos offers stylish and modern accessories with a premium look at an affordable price. Their minimalist designs are elegant, versatile, and perfect for both casual and formal outfits. Definitely a brand worth checking out.
Goeie kwaliteit mooie bril en is een…
Goeie kwaliteit mooie bril en is een aanrader
One of the best brands i ever had<3
One of the best brands i ever had<3
Ik heb een goede ervaring gehad met…
Ik heb een goede ervaring gehad met mijn bestellingen. Ik had eerder horloges en armbanden besteld en vond het jammer toen die niet meer verkocht werden, omdat ik echt tevreden was over de stijl en kwaliteit.
Nu zie ik dat er nieuwe artikelen beschikbaar zijn, zoals kleding en business attire, en daar kijk ik echt naar uit. Het is leuk om te zien dat er nieuwe collecties bijkomen en ik ben benieuwd naar de kwaliteit zodra ik ze in huis heb.
Tot nu toe ben ik tevreden over mijn ervaring en ik kijk uit naar de nieuwe items.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.