Har haft en fantastisk upplevelse med Carro sedan start! Väldigt professionell med sin kunskap inom hälsa och fitness! Hon har hjälpt mig att hitta balansen inom träning och kost för en hållbar livsst... Se mer
Väldigt opersonligt då det inte varit något möte eller liknande innan start. Alla check ins känns onödiga då det inte blir någon uppföljning vilket känns som onödigt jobb. Rekommenderar inte denna tjä... Se mer
Här har vi en coach som verkligen brinner för sina klienter , som ger 100 procent peppning , hittar lösningar i träningen ifall man har skador . Kosten är varierande och lätta att följa , supernöj... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Carro är en fantastisk coach
Carro är en fantastisk coach. Carros coachning har gett mig förutsättningarna att uppnå mitt mål. På köpet har jag fått en starkare och hållbarare kropp genom vägledning i såväl träning som kosthållning. Rekommenderas varmt.⭐️
Caroline är den du ska välja!
Caroline lyssnar, tar in och hjälper en till 100%! Genuint ❤️
Aspenskog är en fantastisk coach
Aspenskog är en fantastisk coach! Hon är stöttande, pushande och utmanande. Hon sätter alltid hälsan först. Recepten är enkla att tillaga och väldigt goda. Träningspassen är tuffa och roliga!
Har haft @aspenskog som coach 1 år nu…
Har haft @aspenskog som coach 1 år nu och det kommer jag att fortsätta med. Min utveckling har verkligen gått framåt. Kost-och träningsschemat är superbra! Varje vecka är det uppföljning av utvecklingen. Har man frågor så besvaras de snabbt. Kost-och träningsappen är översiktlig och bra! Jag åker även och får träning i teknik på gymmet. Guld värt!
Kan verkligen rekommendera @aspenskog!
Bra feedback på de man diskuterat och…
Bra feedback på de man diskuterat och funderat på! Bra mat som man vill äta för den är god!!
Lyssnat in bra vad man vill uppnå å vart man ligger just för tillfället!
Allt har varit toppen! Rolig träning , bra pepp och coachning! En bra investering i sej själv! Gillar hennes upplägg i träning och focus på att hitta kontakt i musklerna!
Caroline ger dig all sin uppmärksamhet
Caroline ger dig all sin uppmärksamhet, lyssnar på dina behov och får dig verkligen att känna att din utveckling är lika viktig för henne som den är för dig. Kan varmt rekommendera henne! Caroline är den bästa coachen jag någonsin haft, och jag har avverkat en del :)
Välplanerat
Välplanerat, kan dock kännas lite opersonligt när man inte haft ngt personligt möte (teams eller annat).
Positiv feedback
Jag tycker att det har funkat superbra med både kostupplägg och träningsupplägg. Du var snabb på att hitta lösningar runt knäet när det inte gick att knäböj så mkt, och väldigt goda recept och roliga träningsprogram!
Hade kanske önskat att veta mer varför man gör vissa saker, liksom vara mer delaktig i processen men det ligger också på mig som inte frågat så mycket om varför vi tränar si eller äter på ett visst sätt och hur det kommer hjälpa mig på sikt att nå mitt mål.
Caroline är helt fantastisk
Caroline är helt fantastisk! Pushar mot målet, men har full förståelse för livet och allt vad det innebär. Finns alltid ett meddelande bort, är det något jag ser något negativt med är det svarstiden ibland, men det är inte tillräckligt för att dra ner på betyget enligt mig. Väldigt tillmötesgående när man har synpunkter på till exempel något recept till kosten eller om en viss övning på gymmet inte funkar!
Allt stöd och pepp som jag ständigt…
Allt stöd och pepp som jag ständigt behövt då livet kommit mellan . Men det hsr varit en väldigt fin förståelse från Caroline och mycket pepp, lättare recept när man behövt det. I det stora hela så är det peppen för mig just nu som har varit helt fantastisk. Ödmjukhet och väldigt kärleksfull coach som ser till mitt bästa. Försöker med möjligheter och är väldigt bra på att lyssna och känna av nuet . Nä helt gudomlig coach
Bästa coachen!
Har haft Caroline som onlinecoach i 6 månader och det har varit så lärorikt & kul. Hon är lyhörd och anpassar både kost och träning efter ens egna behov och förutsättningar. Skulle varmt rekommendera henne!
Caroline är en toppen coach!
Caroline är en toppen coach, åter-
Kopplingen känns personlig och mycket givande. Bra feedback på frågor som jag har. Ett bra och fungerande kost och träningsupplägg som passar mej
Inga ursäkter med Aspenskog
Före detta så tyckte jag att det verkade svårt, nästan omöjligt att ändra livsstil. Aspenskog har gjort allt lätt, appen är lättanvänd och hakar aldrig upp sig, den har en bra översikt som motiverar till att hålla sig fokuserad, det är goda och lätta recept vilket gör det lätt att följa kostplanen och övningarna har alla både bilder, förklarande text och klipp. Så om man inte är van att använda gymet så lär man sig snabbt och det känns rätt fort. Jag känner att jag har lärt mig massor och känner mig peppad på att lära mig mer.
Livsförändrande
Att skaffa just Carro som coach har varit mitt livs bästa beslut. Hon har hjälpt mej både på in och ut sidan❤️
Bästa valet jag gjort!
Bästa valet jag gjort att börja med coachning hos Caroline! Jag känner verkligen att jag hamnat i trygga händer hos ett proffs som kan kost och träning på ett hållbart sätt!
Att bli coachad via Aspenskog är det…
Att bli coachad via Aspenskog är det bästa beslutet jag tagit för mig själv. Jag har hittat rutiner, känner mig pigg stark, sover bra och har fått ett helt annat tänk kring framförallt kosten. Jag har lärt mig att tycka om min kropp och ge den all den näring och energi som krävs för att må bra. Träningen grym och jag har så kul på gymmet!! Den app man använder är så smidig och enkel. I appen har man allt som behövs mat och träningsupplägg. Caroline och hennes team är bara en chat bort, snabba svar och massor av pepp 🤩
Funderar ni på det här ? Gör det bara ni kommer inte ångra er!!
Toppen!
Trots att jag blev sjuk och utmattad av privata skäl halvvägs in i min coachning så anpassades allt efter vad jag klarade av. Är otroligt tacksam och nöjd med den hjälp och förståelse jag fått under denna period!
Våga lita på processen 💫
Caroline är en person som med värme, ödmjukhet och inspiration plockar fram det bästa ur dig. Hon inger en trygghet och lugn som smittar av sig när du själv känner dig stressad eller missnöjd över situationer. Hon ändrar alltid om ditt mind set till det positiva och väcker upp passionen inom dig. Låter kropp och själ arbeta tillsammans samtidigt som man plockar fram sitt ”jäklar anamma” 😁
Hon vet vad hon pratar om och hon kan detta, ut i vart ända hudlager i kroppen. Jag har börjat våga lita på processen när jag nojar och jag tycker jag inte är bra nog.
Fin personlighet och en ödmjukhet för livet i stort. Mitt bästa år på väldigt, väldigt länge har jag haft med denna satsning på mig själv. Vilka resultat och framtiden ser jag fram emot med förtjusning.
Så pepp!
Goda recept och bra träningspass i…
Goda recept och bra träningspass i appen. Enkelt att följa på gymmet.
Bra pepp i chatten när det behövs.