ASOFA.dkOmdömen

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Skrivet av företaget

ASOFA er en dansk møbel webshop, der tilbyder et bredt sortiment af højkvalitets møbler til overkommelige priser, som inkluderer sofaer, borde, stole og boligtilbehør. Virksomheden er fokuseret på at levere godt design tilgængeligt for alle, og har et team af erfarne indkøbere og designere, der arbejder for at bringe de nyeste trends og bedste produkter til deres kunder.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tegninger

Jeg har købt en skænk med låger og skuffer.
Tegningerne i samlemanualen godt kunne være en anelse bedre. Fordybninger og forborede huller er begge repræsenterede af ens prikker: de kunne godt have været forskellige. Manualen kunne også godt have vist en større tegning af de forskellige små skruer og dimser mm. inde i manualen; det gør IKEA fx. I manualen er de refereret til med et bogstav, så man hele tiden skal bladre tilbage til forsiden, hvor tegningerne er.

3 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service

Det var næsten hurtigt og kvaliteten er som forventet. Produktet var nemt at samle, selv uden brugsanvisning.

3 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God butik og fantastisk kundeservice.

Vi bestilte 2 stole. Da de ankom (efter hurtig levering), indså vi, at vi havde bestilt stole i forkerte højde.

Kundeservice refunderede vores køb med det samme uden det mindste problem.
Fantastisk service hele vejen igennem :)

Vi bestiller 100% 2 andre stole fra samme butik.

5 ud af 5 herfra.

29 juni 2023

Tyveri

Købte en vare som jeg ikke var tilfreds med og sendte retur. Har intet hørt, trods 2 mails til “kundeservice”. Pengene er stjålet og man kan ikke komme i kontakt med firmaet.

25 juni 2023

Stop jeres køb ….

Stop jeres køb …..
Har købt et bord for 2,5 måned siden…. Skulle komme uge 21 men intet hørt efter en mail på det nu er uge 25 ( som er gået ) og de svare ikke på mail her er første tegn på svindel og måske ikke eksisterede butik..
mvh Lise

9 april 2023

Advarsel

Advarsel! Køb jeres vare et andet sted. Jeg bestilte en vare, som skulle gives som gave. Da jeg intet havde hørt fra dem efter jeg havde betalt, købte jeg den et andet sted. Den kom med 8 dages forsinkelse, og jeg sendte den retur efter meget skriveri med firmaet og måtte betale 65kr i forsendelse. Jeg har aldrig fået mine penge tilbage selv efter utallig rykkere og der er intet telefonnummer man kan ringe til.

9 maj 2023

Fusker firma

Fusker firma, jeg skriver på vegne af min datter, som har købt en velour bænk.trækker pengene med det samme og sender ikke varen, får en standard mail retur om at man lige skal snakke med lageret bla bla bla , deres telefon nummer tilhører et elektriker firma!¡!!! Vi vil ha vores penge retur!¡!!¡!!!! Og nu prøver de at få mit til og slette min anmeldelse!!!!!!!

1 maj 2023
Logotyp för ASOFA.dk

Svar från ASOFA.dk

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse. Jeg spurgte blot efter flere oplysninger, da jeg ikke kunne finde dit navn i ordreoversigten - men da du oplyste ordrenummeret kan jeg finde dig.

Du har også i dag skrevet en mail til os, som jeg har svaret på og du kan få klarhed over din ordre

God dag
Kundeservice hos Asofa.dk

Pas på

Har ikke noget med et møbelfirma at gøre tjek deres cvr nr tilhører et markedsføringsbureau, svindel og humbug

24 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for hjælpen

Jeg skriver normalt ikke de her anmeldelser, men bliver nød til at gøre en undtagelse her!
Jeg har bestilt en sofa, som jeg er mere end glad for!
Den søde kundeservice hjalp mig først med svar på om chaiselongen var dobbeltvendt og hvilke farver jeg kunne få benene i.
Fik svar indenfor få timer, selvom det var lørdag aften. SUPER SERVICE!
Jeg fandt bagefter nogle puder og tæpper fra ASOFA.dk, som jeg også ville have, og fik her hjælp til at tilføje dem, så hele ordren blev leveret samtidig, selvom jeg bestilte af to omgange. Kundeservice var her opmærksom på, at min ordre selvfølig var med samme navn og e-mailadresse, men de bemærkede HELDIGVIS, at jeg havde skrevet min private adresse forkert!!!
Sofaen ville være blevet leveret til forkert adresse, hvis ikke de havde kontaktet mig for at dobbelttjekke min adresse.
Så, TAK FOR HJÆLPEN!

29 april 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Har trukket penge men ikke fået mit…

Opdatering og varer modtaget 19. Maj:
Lidt for langhåret kommunikation i kundeservice og deres Selling point med at pengene først bliver trukket ved forsendelse holder ikke. Men jeg har modtaget varen, og der er ikke noget at sætte en finger på der!

Ny opdatering 16. Maj:
Har stadig ikke modtaget varen…..men har dog hørt fra kundeservice. Så jeg venter spændt.

OPDATERING:
Jeg har nu fået svar på mail om at de tjekker op med lagret i næste uge.

Har trukket penge men aldrig fået mit skab. Har kontaktet kundeservice for en leveringsdato da jeg aldrig har modtaget en mail med leverings oplysninger. Sjovt nok er de meget hurtige til at svare med standard svar: tjek spam-folder, jeg tjekker op med lager....
Men derefter er der LARMENDE STILHED!

Og jeg har stadig ikke modtaget, hverken svar fra kundeservice, mail med levering, eller mine vare.

4 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.