Very convenient to order a box of testers of lovely scents in order to make a well tested decision later on and get the amount spent discounted on the next offer. A very customer friendly business mod... Se mer

Det här tycker kunderna
Geweldige geuren. Alleen spijtig dat er maar twee geuren beschikbaar zijn binnen de periode dat je de waarde van een discovers pakket kan inruilen door een start pakket.
Företaget har svarat
Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles ui... Se mer
Företaget har svarat
De gedachte achter het bedrijf is natuurlijk heel mooi. De geuren zijn ook echt bijzonder (lekker en uniek). Maar de klantenservice maakt het echt af: snelle reactie, behulpzaam en denken mee.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Refillable perfume extract with lasting impact. We invest in the finest ingredients — not in wasteful packaging. Better for you, better for the planet.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@ascent-store.com
- ascent-store.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top service en heerlijke geuren
De sample-set had ik op een zondag besteld en de volgende dag was het al in huis.
Na wat testen besloten voor de purple te gaan en deze besteld. Er ging iets mis met de betaling waardoor de kortingscode niet werkte. Ik heb gemaild en ze hebben de korting achteraf netjes verwerkt.
Het starterspakket is mooi vormgegeven en ziet er luxe uit. De geur is heerlijk en de service is top!

Top diensten
Top diensten.
Als de geur zou langer blijven, zou het top zijn.
Maar voor deze prijs is een top product

Svar från Ascent Store
Geen reactie op contact verzoek
Bestelling prima op tijd geleverd, echter op de mail/socials wordt helaas niet gereageerd, waardoor ik een kapotte tester niet bespreekbaar kan maken. Jammer! VERVOlG: Tòch, alsnog een reactie via de mail, en de tester wordt prima vervangen! Goede service!

Svar från Ascent Store
Altijd weer een heerlijke geur
Altijd weer een heerlijke geur, welke kleur je ook uitzoekt. Het blijft ons verbazen. Nette afhandeling van de bestellingen en ook als de bezorging onverhoopt wat vertraging oploopt, wordt dit heel klantvriendelijk opgelost.

Fijn luchtje
Fijn luchtje, mooie verpakking. Alles wat je verwachten mag!

Prima geurtjes
Prima geurtjes. Wel veilig. Mis de excentrieke geuren.

Snelle levering
Snel, helder, duidelijk en korte lijnen.
Snelle bezorging
Heerlijke geuren

Svar från Ascent Store
Leuk concept, mis durf in de toon van de geuren
Leuk concept, besteld proefset maar krijg niet de nieuwste geur erbij jammer!, later nageleverd is top! Prima geuren maar weinig durf of verrassend in nieuwe tonen. Mag wat meer ‘outstanding & gedurfd” tonen bevatten. Vooral erg zwaar.

Sorry, not enough smell
Sorry, the concept sounds good but the try out samples are not giving enough positive scents rememberences.

Svar från Ascent Store
Duurzaam product met passende geuren.
Na vorige jaar de mij passende geur gekozen te hebben, nu een navulling besteld. Het is toch prachtig en duurzaam dat je alleen de container met vloeistof vervangt en het spray mondstuk en de fles opnieuw gebruikt.

Good job👍🏾
Great design of the bottle and the scent(brown) is beautiful!

Svar från Ascent Store
Lovely scent that lasts all…
Lovely scent that lasts all day...extremely satisfied...handy refill...and what a great Quick service and delivery from the Ascent team...

Altijd op tijd geleverd
Altijd op tijd geleverd. Netjes verpakt en als er iets nieuws is of komt, krijg ik persoonlijk bericht.

Lasts more than 12+ hours
The think I like the most is that it lasta for the the whole day, literally about 12 hours. The scents are so nice. My fav is the Purple one, it's fresh but with some notes of sandalwood, and floral.

Svar från Ascent Store
De volgende dag kreeg ik de aanvullende…
De volgende dag kreeg ik de aanvullende flacon bruin, die ik miste bij de bestelling. Ik hoefde zelf dus niets retour te zenden om dit in orde te krijgen! Prima service!!!?

Snelle levering
Snelle levering. Een super lekkere geur die lang blijft zitten. De prijs kwaliteit verhouding echt top!

Svar från Ascent Store
Mooie filosofie en mooi product
Mooie filosofie en mooi product! Eenvoudig, maar o zo lekker! Ontdekking rijker voor een fatsoenlijke prijs!

Svar från Ascent Store
Fijne geuren in een mooi doosje met…
Fijne geuren in een mooi doosje met proef versies! Mijn favoriet is de blauwe geur; heerlijk. Wat een goed idee dit!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.