Asberg Butik Omdömen 21

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Bluggföretag

Bluggföretag.
De ska inte ha en enda stjärna.
KÖP EJ från detta företag. Svårt returnera. Först sänker de köpet med 30% därefter 40%. Uppger det är dyrt och riskabelt returnera till Kina. Önskar få annan returadress då de utger sig vara svensk webb-butik. Försökt få hjälp av Klarna.

27 september 2025

Jag fick mina så kallade ortopediska…

Jag fick mina så kallade ortopediska skor.De är felsydda i tårna med veck som skaver på tårna.Jag vill returnera dessa då de är felsydda.
Försökt att få kontakt med företaget som påstods ligga i Sverige.Inget svar ingen kontakt sedan 23 augusti
Köp inget från detta företag

23 augusti 2025

Det här är ett blufföretag

Det här är ett blufföretag. Beställde en linne/bomullsklänning med fickor och fick en syntetisk dålig kopia utan fickor och med dålig skärning. Enligt deras returpolicy ska de stå för kostnaden vid felaktig vara. De hävdar ändå att returkostnaderna är höga och erbjuder först 20% sedan 40% cashback. Anmäler dem nu till kortföretaget för att stoppa betalningen. Avråder alla att handla härifrån.

24 juli 2025

Ingen stjärna alls !!

Ingen stjärna alls !!! De leverar inte rätt vara ! Beskrivning på material stämmer inte alls, en klänning i bomull och linne visar sig vara hel syntetisk ! Det går inte att få någon retursedel fast jag frågat efter en vid ett flertal gånger ! Fy vilket företag ! Handla inte här !!

25 augusti 2025

VARNING 😡😡😡

Varorna stämmer inte ALLS med bilder/beskrivning!!! Varken material eller annat.
Hittar inget telefonnummer. Har försökt att maila men det går inte att skicka... Är rent ut sagt förbannad!!!

8 augusti 2025

Uruselt företag

Varning! Fick en klänning som inte alls överensstämde med beskrivning från hemsidan: polyester istället för bomull/lin, saknade helt fickor vilket utlovats! Enligt hemsidan fri returrätt om kunden får en felaktig vara. Att reklamera/returnera visade sig helt omöjligt! Företaget erbjuder 20%
åter, sen 40%, senare 50%, men jag hävdade min rätt. Hotar mig att min retur kan försvinna, att min kostnad för frakt till Kina blir mkt kostsam för mig .... När jag till slut godtar återbetalning 50% samt behålla trasan, blir det tyst, får inga fler svar. Efter 6 mail ger jag upp!

22 augusti 2025

KÖP EJ DENNA PRODUKT!

KÖP EJ DENNA PRODUKT!! Du blir besviken.
Jättelång leveranstid!!! Syntetmaterial!! Dålig kvalitet med sömmar som repar upp sig.
Taffligt tryckt blommönster, ser ut som har maxförstorat en bild. Kundtjänst går ej att gå tag på. Jag är mycket besviken

20 augusti 2025

Klänning som inte överensstämmer med informationen i annonsen.

Köpte klänning, Floraine, den stämmer inte alls överens med informationen i annonsen.
Var ett polyesterliknande material, saknade fickor och mönstret ser ut som det är fotograferat på. Det finns ingen information om material eller tvättanvisning i klänningen.
Lång leveranstid. Jag har mailat företaget men ej fått svar.
Jag gjorde misstaget att inte läsa omdömen innan jag skickade efter klänningen. Det är av misstagen man lär sig.

17 augusti 2025

Håller med alla

Håller med alla. Fick en klänning I syntet, skulle vara 70% bomull och 30% lin. Enligt deras returpolicy ska de betala returporto om det är en felaktig vara. Har fått 3 olika adresser till Kina 😡 blir erbjuden 50% cashback och behålla klänningen. Jag vill inte ha den, hatar syntentmaterial. Det roliga är att på deras hemsida står det välkommen till åsberg butik, Sverige. Har anmält det till Klarna som har upprättat en tvist gentemot företaget

18 augusti 2025

Minus 100 stjärnor

Minus 100 stjärnor. Beställde klänning I bomull/linne och fick, efter lång leveranstid, klänning I syntet. Svårt att komma ikontakt med och dessutom ska varorna skickas tillbaka till Kina, både dyrt och besvärligt. Upplevde att företaget ville att man i alla fall skulle behålla varorna

1 augusti 2025

Skulle helst inte gett nån stjärna…

Skulle helst inte gett nån stjärna alls. Kläderna stämmer inte med bilderna eller beskrivningarna. Dålig kvalitet och det känns som ett riktigt lurendrejeri företag. Undvik att handla!! Försöker låta som svenskt företag men verkar från utlandet nånstans i fjärran.

8 augusti 2025

VARNING!

VARNING! Mystiskt företag, jag har köpt en klänning som inte alls motsvarar bild eller kvalite. Ska vara bomull linne men är något konstigt material. Jag vill göra retur och får nu erbjudande om först 20% och idag40% cashback istället för att gör retur. Då min hud inte tål detta konstmaterial har jag ingen nytta av någon delvis ersättning. Jag har frågat efter returadress för stt avgöra portokostnad själv men den lämnar de inte ut. Enligt deras hemsida är man ”Varmt välkommen till Åsberg butik i Sverige” kan ju inte vara så långt borta. Kommunikation pågår med Åsberg
15/8 Åsberg hävdar att jag ska skicka vara i retur till en adress i Kina på min bekostnad och ansvar. Jag har kontakt med konsument vågledare som ska kontakta företaget och be dem skicka mej fraktfri retursedel. Vilket är deras skyldighet enl lag. Det är ett droppshipingföretag. Fortsättning följer.
21/8 konsumentvägledaren har nu fått svar från Åsberg som menar att de följer den svenska lagen. Jag ska inte betala något och ej heller returnera varan. Tillslut blev det rätt och inga kostnader eller krav på returkostnad och ansvar för mej. Fick behålla varan som jag inte vill ha, så den får väl skänkas till någon välgörenhet. Det blev många turer med olika rabatter och sedan en påtvingad returkrav innan konsumentvägledare nådde dem och problemet är löst för min del nu.
MEN min varning kvarstår fortfarande för sådana här företag,det är nog inte alltid det slutar rätt.

6 augusti 2025

Helst ingen stjärna alls

Helst ingen stjärna alls. Otroligt krångligt att få göra retur… ej lyckats än. Får bara sådana här svar:

”Kära,
Vad tråkigt att läsa att du inte kan acceptera vårt erbjudande om 20% cash-back.

Vi är medvetna om de höga returkostnaderna och vill därför skapa den mest fördelaktiga situationen för våra kunder.
Vi hoppas kunna lokalisera vårt lager mer lokalt i framtiden för att minska returkostnaderna.

För närvarande vill vi ändå ge ett erbjudande om ytterligare 20% återbetalning, vilket ger dig totalt 40%.
Med en total återbetalning på 40 % kommer du att få en lägre kostnad än vad det skulle kosta att returnera varan och du kommer fortfarande att kunna behålla den.

Vi gillar att tänka tillsammans med våra kunder och hoppas på ditt godkännande så att vi kan behandla återbetalningen på 40 %.”

5 augusti 2025

Varning för Åsbergs butik

Detta är ett företag som lurar folk dom påstår sig sälja varor som inte är sanna dom lånar snabb leverans full returrätt om man vill ångra sig. Men i själva verket tar det lång tid o få varan eftersom dom skickar efter från Kina och returnera går inte då måste man skicka till Kina enligt dom. Så i stället för o handla av dom blir det billigare om ni köper direkt från Kina själva. Temu kinabutik har ingen krånglig retur. Jag polisanmälde detta företag.

4 augusti 2025
Visa omdömen på alla språk. (21 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis