2,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aabenraa Kommune burde vælge nyt firma

Jeg håber inderligt at Aabenraa Kommune snart kommer til fornuft og får skiftet firmaet Arwos ud.
For det første er priserne temmelig høje - der er intet at gøre ved henvendelse om nedsættelse af pris grundet manglende affald afhentning med mere.
Derudover opleves der i de tidligere morgenstunder at kvaliteten for det man betaler for halter, de ansatte på skraldebil efterlader skrald på vejene og overholder ikke trafikreglerne, i dag blev der på Haderslevvej kørt over for rødt af to skraldebiler klokken 5, tit kører de også i forkerte side af vejen som ses på Tøndervej til gene for trafikken.

27 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Regner med jeg for hvad jeg betaler…

Regner med jeg for hvad jeg betaler for? Beholder ikk tømt ej heller farligt affald (begge fyldt) for og vide det må vente til næste gang... Ja flot hva gør jeg i 14 dage nu de er fyldt. De blir da lækre i varmen. Ikk ok Arwos!!!

23 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alle steder kan dette lade sig gør, men ikke her.

Normalt ville jeg have givet arwos alle de stjerner de kunne få. Men indenfor de sidste par uger har dette dog ændret sig. Desværre.
Vi opdagede for 14 dage siden at ingen af vores skraldespande blev tømt, da de allerede var godt fyldte. Hvor vi så vælger at kontakt arwos, da alle jo kan lave fejl. Men vi tog fejl. For det første havde de ikke sendt os et brev for at informere os om hvorfor vores skraldespande ikke blev tømt. Og for det andet så svarer de, at vi ikke har nogle vendepunkt på vores vej. Og derfor skulle vi kører vores spande om på lillegade hvis de skulle tømmes.
Vi svar så igen med - at det aldrig i de 10 år vi har haft huset, har været problemer med at får dem tømt, og vi gerne vil have denne begrundelse uddybet. Nu vælger arwos så ikke at svar os længere.
Så de forlanger at vi skal kører vores meget fyldte skraldespand, om på Lillegade. Så vi skal trække vores skralde spande langs en grusvej og igennem en skovbund.
Og nedenfor enden af vores vej kan de evt vende hos vores nabo.
Og jeg ved at vi ikke er den eneste blinde vej her i byen og der kan de godt tømme skraldespandene. Så hvorfor ikke hos os!

2 januari 2024

Tinglev

Tinglev - Farligt affald ikke tømt 1.3.2023, ingen ny dato angivet. Ifølge seddel på beholder så havde de angiveligt ikke plads????? Åbenbart mange klager over dette på facebook.

1 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En stjerne er for meget.

En stjerne er for meget..
De tømmer men levere ikke skraldespandene tilbage til bygningerne så man skal på skattejagt efter dem hver uge… når man så påtaler det så lader de bare helt vær med at tømme den … amatør agtigt

22 maj 2022

Spildevand tur/retur

Vi betaler i Aabenraa Kommune en god pris for at komme af med spildevand.
Vi har så 2 gange været udsat for at Arwos sender spildevand tilbage i vores ejendom.
Første gang gjorde vi selv rent og fik efterfølgende at vide at det måtte vi ikke.
Sidste gang havde vi så hjælp til det og nu har vi så fået en regning på min forsikrings selvrisiko, som jeg så sender videre til Arwos. Men da forsikringsselskabet ikke har gjort reggræs mod Arwos, nægter Arwos at dække min selvrisiko.
Dermed har jeg både betalt for at komme af med spildevand og betalt for at få det retur fra Arwos.
Arwos er dermed IGEN hold skadesfri.

12 maj 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.