Arva ABOmdömen

TrustScore 4 av 5

1. Juridiska tjänster

Arva är en digital tjänst som gör det enkelt att upprätta bouppteckning online. Vi hjälper anhöriga att hantera bouppteckning på ett strukturerat och tryggt sätt – steg för steg. Tjänsten är utformad för att vara tydlig, juridiskt korrekt och enkel att använda, även för den som aldrig tidigare hanterat ett dödsbo. Arva kombinerar digital vägledning med personlig support för att skapa en smidig process i en svår tid. Vi erbjuder fast pris utan dolda avgifter och arbetar kontinuerligt med förbättringar baserat på kundfeedback. Vårt mål är att göra bouppteckning mer tillgängligt, transparent och kostnadseffektivt.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Jättefin Service

Så smidigt att använda när jag väl förstod hur jag skulle göra. Förstod först inte hur jag skulle ladda upp mina olika papper men fick jättefin service. Lucas på arva förklarade precis hur jag skulle göra och sen fyllde systemet i allt åt mig. Stort tack!

10 juni 2026
Logotyp för Arva AB

Svar från Arva AB

Tack så mycket, vad glad jag blir att läsa det här!
Det är helt förståeligt att det kan kännas osäkert i början med vilka papper som ska laddas upp, du är verkligen inte ensam om det. Roligt att jag kunde hjälpa till och att resten gick smidigt när du väl kom igång.
Tack för att du valde Arva och hör gärna av dig om det dyker upp några frågor längre fram.
Lukas, Arva

Underlättade mycket

Arva gav mig väldigt bra stöd när jag skulle hantera min mammas dödsbo.

De förklarade på ett tydligt och enkelt sätt vad som behövde göras och i vilken ordning jag skulle göra det. Det gjorde allt mycket lättare att ta tag i och sparade både tid och stress i en redan tung period.

Jag kan verkligen rekommendera deras tjänst.

24 februari 2026

Smidigt

Var lite osäker i början men blev snabbt väldigt positivt överraskad över hur smidigt det var att göra bouppteckningen. Skönt att jag kunde spara och sen fortsätta där jag slutade. För 895kr var det ett kap👍🏼.

13 februari 2026