Artemis urnen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Se mer

Företagsinformation

1. Butik
  2. Konsthantverk
  3. Begravningsbyrå

Om Artemis urnen

Skrivet av företaget

Stijlvolle en handgemaakte urnen in keramiek

Artemis creëert stijlvolle, handgemaakte urnen in keramiek, waarin u de as van een dierbare persoon in schoonheid en rust, thuis of in een columbarium kan bewaren. Onze biologisch afbreekbare urnen zijn eveneens geschikt om te begraven.

Onze urnen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke materialen, afgewerkt in bijzondere kleuren & unieke glazuren. De urnen passen in elke ruimte en in elk interieur, van klassiek tot hedendaags.

Onze collectie staat voor originele vormen en tijdloze ontwerpen. We creëren persoonlijke objecten om de bijzondere herinneringen aan een geliefd persoon te koesteren en te delen.

Elke urne van Artemis is uniek

Elke urne van Artemis wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk uniek en exclusief is.

We kiezen er bewust voor om geen uniforme objecten te maken, maar bijzondere, unieke urnen, waarin we variaties in vorm en glazuur verwelkomen als gelukkige toevalligheden.

Organisch, artisanaal, met de hand, op het ritme van de natuur, boeiend, soms verrassend. Een beetje zoals het leven zelf.

Onderscheidend en mooi - eenvoud met karakter

Bij Artemis kiest u voor een persoonlijk object, vervaardigd met liefde en oog voor detail, een unieke herinnering aan uw geliefde.

Bent u op zoek naar een urne?

Het kiezen en kopen van een urne is een heel persoonlijke, emotionele beslissing en kan best moeilijk zijn.

Wij staan voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en om samen met u de gepaste urne te vinden of te maken, als een mooie, tastbare herinnering aan een bijzonder persoon.

Bezoek onze webshop en neem rustig de tijd om te beslissen welke urne bij u of de overledene past.

Wij helpen u met raad & daad

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi product en gemakkelijke website

Snelle, levering heel mooi product.

1 augusti 2025

Svar från Artemis urnen

Dankjewel Karin, voor je mooie woorden van waardering. We zijn blij te horen dat zowel de urne als het bestelproces naar wens waren. Nogmaals onze oprechte dank voor de aankoop.

Svar från Artemis urnen

Dankjewel voor je mooie review! We vinden het belangrijk om snel en met de nodige zorg te helpen, en het doet ons plezier dat je dat zo hebt ervaren. Fijn dat we je konden bijstaan.

All good

Fijn contact, vlotte opvolging, mooie producten.

22 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Dank je wel, Geoffrey, voor je mooie woorden en het vertrouwen in Artemis. Het doet veel plezier te vernemen dat je tevreden bent over het contact, de opvolging en onze producten. Nogmaals onze oprechte dank voor de fijne samenwerking!

Goede aankoop

Vlotte bestelling, zeer netjes en veilig ingepakt, duidelijke instructies en mooi product.

21 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Het doet ons plezier te vernemen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de urn en onze service. Nogmaals onze dank voor jouw aankoop.

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, snelle informatieve reactie op een vraag. Snelle levering in goede verpakking.

14 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie. We danken u nogmaals voor de aankoop en uw vertrouwen.

Goed en netjes geholpen

Goed en netjes geholpen, zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail.

9 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Yvette, hartelijk dank voor je fijne woorden en je mooie review. We vinden het belangrijk om onze klanten op een warme en respectvolle manier te helpen. We zijn zeer tevreden dat je dit zo hebt ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service, goed en vriendelijk

Snelle service, hele lieve en oprecht mooie mailtjes dat je van hem ontvangt! Zeer mooi product, goed verpakt. Hele tevreden klant hier.

7 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Dankjewel voor de hartverwarmende review! Het doet ons oprecht plezier te lezen dat je tevreden bent over zowel de urn als onze communicatie. Heel veel dank voor je vertrouwen en je mooie woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettige ondersteuning en begripvolle…

Prettige ondersteuning en begripvolle aandacht bij de keuze voor de urn.
Niets was teveel. We zijn heel erg tevreden!

4 juli 2025

Svar från Artemis urnen

Heel hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het doet ons oprecht deugd te horen dat u zich gesteund voelde bij het maken van uw keuze. Nogmaals onze oprechte dank voor de aankoop van de urn.

Prachtige urn

Prachtige urn! Zeer solide verpakt.

23 juni 2025

Svar från Artemis urnen

Heel hartelijk dank voor je mooie woorden van waardering! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de urn en dat de zending veilig en wel is aangekomen. Veel sterkte gewenst in deze bijzondere tijd. Nogmaals onze oprechte dank voor de aankoop.

Mooie unieke urnen

Mooie unieke urnen, snelle en zorgvuldige verzending. Ook een fijne instructie werd erbij geleverd.

25 juni 2025

Svar från Artemis urnen

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze review! We zijn blij dat de urn en de service aan je verwachtingen voldeden. Het doet ons plezier te vernemen dat de instructies ook als helpend werden ervaren. Nogmaals dank voor de aankoop.

Prettig contact

Heel prettig contact met Ram, geen vraag was te veel. Snelle interactie, prachtige urn.

19 juni 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Niels, wat een mooie review! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Het doet ons veel plezier te vernemen dat u het contact als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent met de gekozen urn. Dat onze aanpak en onze urnen op deze manier gewaardeerd worden, betekent ontzettend veel voor ons. Nogmaals dank!

Urne

De urnes die je hier kan vinden vind je niet bij een standaard begrafenisondernemer.
Goede service, nemen spontaan telefonisch contact met je op indien ze vragen hebben.
De levering in België gebeurt zeer snel en de urne is voorzien van stevig beschermings materiaal zodat ze niet kan breken.

22 maj 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Ann, hartelijk dank voor je prachtige woorden en het delen van je ervaring. Het doet ons veel plezier om te vernemen dat onze service naar wens was. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de levering correct en veilig verloopt, en we zijn blij dat je tevreden bent met de zorg waarmee we dat doen. Nogmaals dank voor de aankoop.

Top product

Duidelijke communicatie met keuzehulp, vlotte levering van een kwalitatief top product.

12 maj 2025

Svar från Artemis urnen

Wat een prachtige review, hartelijk dank! We zijn blij te horen dat de keuzehulp en communicatie u goed hebben geholpen, en dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze urnen. Uw waardering motiveert ons om met dezelfde zorg en toewijding door te gaan. Dankjewel nogmaals voor de aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer respectvol en snelle levering.

Zeer respectvol en snelle levering.

12 maj 2025

Svar från Artemis urnen

Bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u onze service als respectvol heeft ervaren en dat de levering naar wens was. Het betekent veel voor ons om u in deze moeilijke tijd te kunnen helpen. Nogmaals dank voor uw aankoop.

Bijzonder en troostrijk

Na het overlijden van mijn moeder zocht ik een mooie en passende klrine urn om haar thuis te kunnen gedenken.
Bij Artemis Urnen vond ik een prachtige blauw witte urn. Met zorg handgemaakt. Het contact met de maker van de urn was heel persoonlijk en bood mij troost. De urn werd bezorgd, zorgvuldig ingepakt met een begeleidend schrijven. Aan alles was duidelijk dat nagedacht was over woordkeus en materiaal. Heel fijn!
Bijzonder blij mee, vooral omdat ik ook een bijpassend vaasje heb gekocht. Mijn moeder hield van bloemen, zo kan ik naast haar urn ook bloemen bij haar neerzetten.

30 april 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Annette, hartelijk dank voor je hartverwarmende review en het delen van jouw ervaring met ons. Het betekent veel voor ons om te horen dat de urn en het bijpassende vaasje je troost bieden in deze tijd van gemis. Het is een eer om te hebben bijgedragen aan het creëren van een persoonlijke en liefdevolle gedenkplek voor je dierbare moeder. We wensen je veel sterkte in de komende tijd. Nogmaals onze oprechte dank dat je voor Artemis hebt gekozen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle levering en echt mooie mini urnen.

Zeer snelle levering, mooie verpakking. Een oprechte brief en instructie bijgesloten. Mooi zwart zakje erbij.
En een echt mooie mini urn. Uiteindelijk twee verschillende gekocht. Goed verpakt voor verzending. Echt tevreden

23 april 2025

Svar från Artemis urnen

Beste mevrouw Hoogedoorn, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankopen. Dat u onze mini-urnen zo waardeert, samen met de zorg en aandacht die we in de details steken, doet ons enorm plezier. We zijn u dankbaar voor het vertrouwen dat u in Artemis heeft gesteld en hopen dat de urnen een mooie en blijvende herinnering bieden.

Prachtige urnen van Artemis

Na het overlijden van mijn vader wilden mijn moeder, zusje en ik elk een eigen urn – iets persoonlijks, iets wat echt bij ons paste. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Je nam de tijd, luisterde met oprechte aandacht en dacht mee.

De drie urnen zijn zó mooi geworden. Ze voelen warm en vertrouwd, en passen precies bij wie wij zijn én hoe we mijn vader willen herinneren. Je betrokkenheid en je vakmanschap hebben ons echt geraakt.

Dankjewel voor alles wat je hebt gedaan. Dit betekent heel veel voor ons.

Warme groet,
Josca

10 april 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Josca, wat een prachtige en ontroerende woorden. Het raakt ons diep om te vernemen hoe de urnen een warm plekje hebben gekregen in jullie herinneringen aan je geliefde vader. Dat wij hierbij hebben kunnen helpen, vervult ons met dankbaarheid. Dankjewel dat je dit hebt gedeeld. Ik wens jou, je moeder en je zusje alle liefde en kracht toe. Nogmaals dank voor het vertrouwen!

Urne naar wens!

We hebben een urne ontvangen die volledig naar onze wens was.
Wanneer we een vraag hadden kregen we direct reactie via mail.
Communicatie verliep zeer vlot en vriendelijk.

9 april 2025

Svar från Artemis urnen

Beste Roel, hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve review. We zijn uitermate blij om te vernemen dat de urne naar wens is en dat onze communicatie en service aan uw verwachtingen hebben voldaan. Nogmaals dank voor de aankoop!

zeer snelle afhandeling

zeer snelle afhandeling , mooi verpakt afgeleverd en heel degelijk product.

31 mars 2025

Svar från Artemis urnen

Bedankt voor deze mooie review! Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent met de aankoop van de mini-urn. We hopen dat het urntje inmiddels een mooi plekje heeft gekregen. Nogmaals dank voor het vertrouwen.

Zéér tevreden.

Keurig en snel contact. Nette levering.

27 mars 2025

Svar från Artemis urnen

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de aankoop van de Verno urn! We streven ernaar om elke klant met zorg en aandacht te helpen, zeker in deze bijzondere momenten. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.