Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det var min værste oplevelse i dette…
Det var min værste oplevelse i dette skrædderi....

Svar från Aria Sr
En god skrædder
Jeg har fået syet mange bukser op og flere blazerjakker har jeg fået syet ind, efter at have tabt mig. Jeg har også fået repareret en sweater, der var gået op i syningen. Jeg har været fuldt tilfreds med resultatet og prisen. Den tid det tager har altid været ok, og betjeningen er fin. Jeg har brugt stedet i flere år, og jeg har altid været tilfreds, så jeg vil blive ved med at bruge det.
God skrædder
God tilretningsskrædder. Venlig og behagelig betjening. Fornuftige priser
Meget kompetent og dygtig skrædder
Meget kompetent og dygtig skrædder! Mine varmeste anbefalinger.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, indleverede 2 par bukser der skulle lægges op den 23 Okt.23, ringede d.d for at ville komme og hente dem, da de var lovet færdig. Ja de var ikke færdige i nu, skulle vente på sms efter kl 14, sikke noget sludder, de har haft dem i 3 uger og så er de først klar efter kl. 14. Det er absolut sidste gang jeg bruger dette skrædderi.
Jeg indleverede stof til sy og der blev…
Jeg indleverede stof til syning og der blev aftalt hvad sker skulle laves. 1.5 måned senere havde jeg fortsat ikke hørt noget fra Aria og ringede og skrev en besked. Så var der ferielukket, og i denne uge modtog jeg en besked om at jeg skulle ringe til Aria. Da fik jeg oplyst at Aria havde smidt sedlen med instruktioner væk og at han ventede på at jeg skulle komme ned og fortælle ham det igen. Det er meget uprofessionelt at tøjet ikke er lavet. Da jeg kommer ned for at hente stoffet får jeg en længere smøre om problemer i hans privatliv og at han bliver forsinket med alle kunders tøj etc. Ret specielt. Dette sted kan absolut ikke anbefales.
Københavns bedste skrædder!!
Københavns bedste, sødeste, hurtigste og billigste skrædder! Jeg har været stamkunde i et par år og Aria skuffer aldrig.
Kan kun anbefale Aria skrædderi - super dygtige!
Jeg er da utrolig ked af at læse de mange dårlige anmeldelser, da jeg står med en helt anden oplevelse!
Aria har lige reddet en silkekjole fra Dea Kudibal, som jeg fik ødelagt ved at lyne lynlåsen ind i. Der var ikke andet for, end at rive kjole i stykker, for at få den ud af lynlåsen. Og, dermed stod jeg i Aria med en kjole, med et meget stort hul i, og en stump stof - meget mindre.
Jeg forudbetalte til min undren kr. 180, og tænkte, at det var da en dårlig handel fra deres side. Normalt betaler jeg 500 kr., bare for at få repareret et par bukser andre steder. Og dette virkede som en stor opgave , og ikke noget de kunne love ville lykkes.
Men, da jeg hentede min kjole, kunne jeg intet se!
Jeg forstår ikke, hvordan det lykkedes dem, men godt håndværk er det - og min kjole til over 2000 kr., er reddet!
Måske, der kan være lidt sprogvanskeligheder, lidt der går “lost in translation”, men er du tålmodig og får dut budskab afsted, så er det her et virkeligt fint sted.
Det er ikke sidste gang jeg kommer hos Aria, de bliver min foretrukne skrædder fremover!
Fantastisk skarp service
Fantastisk skarp service, meget venlig og ærlig. Pludselig stod vi og skulle bruge en Skijakke en uge før den oprindeligt skulle have været færdig. Vi ringede og med det samme fik vi at vide at den ville være klar om 2 dage. Det er TOP service. Skiferien blev reddet! Tusind tak!
Ps. Jakken blev repareret med et super flot finish.
Værste skrædder
Værste skrædderoplevelse nogensinde. Betalte 550 kr. for en ny lynlås i en vinterjakke. De syede en ny i, der ikke virkede og nægtede at give pengene tilbage. Gå langt udenom dette fup sted.
Fantastisk service til en god pris
Jeg er kommet hos Aria i mange år for at renset mit tøj, og nogle gange også for at få noget af tøjet syet, og de klare det hele inden for et par dage uanset hvor meget jeg kommer med. Hver gang jeg henter mit tøj er ordren udført med kvalitet for øje af Aria.
Fremragende skrædderikunst!
Jeg går ind på hjemmesiden for at se åbningstiderne i dag, ser helt tilfældigt mange dårlige anmeldelser og vil derfor gerne give Aria Skrædderi & Renseri en stor opbakning. Jeg bruger nemlig jævnligt butikken, der ligger i den ejendom, hvor jeg bor, og har kun godt at sige. Jeg ved ikke hvor mange par bukser jeg har fået repareret efter fald med cyklen, og det er nærmest utroligt, som der kan trylles for at få store huller lukket med en form for broderi henover, så man skal helt tæt på for at kunne se det. Det er mesterligt håndværk! En fin koncertkjole, købt i udlandet, blev også engang perfekt tilrettet, selv om det var en kompliceret affære, da indgrebet skulle foretages inde i selve snittet og ikke bare i længden. Jeg kan varmt anbefale Aria og den yderst venlige og behagelige betjening!
Skuffende
Jeg skulle have skiftet en rød lynlås i en North Face vinterjakke. Ved indlevering får jeg fortalt, at de ikke har en rød lynlås, så lynlåsen vil blive sort.
Jeg siger okay til den del.
Men ved afhentning har jakken nu en to farvet lynlås!
Den del af lynlåsen som ikke var gået i stykker (rød), den venstre. Den har man ikke gidet at bytte ud. Og istedet for har man bare kombineret det med en sort del der hvor lynlåsen var gået i stykker (højre).
Det er virkelig meget sjusket og jeg har endda betalt fuld pris.
Det var så første og sidste gang jeg har brugt dem. Og det vil jeg da bekendtgøre her i lokal området.
Og nu må arbejdet gøres om🤨
Ualmindeligt ringe, brug dem aldrig
De har mistet mine bukser til min habit, de svarer ikke på henvendelser mere.
Brug aldrig dette sted, de mister dit tøj og gør ingenting
Brug aldrig Aria skrædderi & renseri
Brug aldrig Aria skrædderi & renseri. De har mistet mit bælte på en dyr designerfrakke. Efter at have erkendt fejlen, har de ønsket og rette op på det ved at sy et nyt! Eftersom de selvfølgelig ikke kan finde netop det samme stof, nægter de nu fejlen.
Og siger de ikke kan erstatte, fordi de ikke har pengene. Utroligt dårlig service!
Vi kommer til at klage til forbrugerombudsmanden, da der ingen erkendelse nu er fra Arias side.
Super dygtig skrædder
Super dygtig skrædder.
Helt klart den bedste i København, hvis ikke Danmark.
Man kan næsten slet ikke se tøjet er blevet repareret.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.