Ardennes-étape Omdömen

4 066
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Une superbe expérience ! C’est déjà la 2e année que nous venons dans cette région et nous avons cette fois découvert ce magnifique gîte. Le gîte est très beau, confortable et bien aménagé, mais l... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een verblijf in dit huis voelt als thuiskomen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij waren met zes in een huis voor acht, heerlijk ruim en comfortabel. De grote, mooie tuin is een absolute troef en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een fantastisch huis. Heel ruim, proper en met heel veel voorzieningen in de keuken. Eindelijk een huis waar er 26 mensen kunnen komen en er tenminste ook voldoende borden, tassen, bestek, gl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nous sommes super contents de notre séjour ! Un très bon souvenir entre amis. Tout est pensé pour avoir tout ce qu’il faut sur place, et c’est vraiment rare de nos jours. Nous avons passé un super mom... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 066)

2 341 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ardennes- etape

Ardennes- etape, correcte prijs-kwaliteit. Mooi aanbod van fijne, goed onderhouden vakantiehuizen op leuke plekken.

Beste Anne-Marie,

Daar worden we blij van! 🌿 Ik vind het fijn om te lezen dat u onze vakantiehuizen én de locaties zo positief ervaart. Een gevarieerd aanbod van fijne, goed onderhouden huizen tegen een correcte prijs is precies wat we onze gasten willen bieden.

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen. We zouden u met veel plezier opnieuw verwelkomen voor een volgende Ardennen-ervaring! 😊

Top verblijf

We hadden een fijn verblijf in deze vakantiewoning. Prijs/kwaliteit was top.
Ruime woning met fijne tuin en sauna. Alles was aanwezig voor een fijn verblijf. We voelden ons echt welkom.
Zeer proper onderhouden. Er was een vast contactpersoon die vlot bereikbaar was. Parking op het domein zelf.
Enig nadeel: in de kleinste slaapkamers hoor je 's nachts het zwaar verkeer van de heling naar beneden denderen wanneer ze te snel rijden. Oordopjes nemen we de volgende keer mee.
We komen zeker terug.

22 augusti 2026

Hallo Gerlinde,

Een review om met een grote glimlach te lezen! 🌿 Ik ben ontzettend blij dat u zich zo welkom voelde en dat de woning helemaal aansloot bij wat u zocht. De ruime woning, de tuin, de sauna en de goede voorzieningen hebben duidelijk bijgedragen aan een heerlijk verblijf.

Ook fijn om te horen dat de woning zo netjes was en dat u uw contactpersoon vlot kon bereiken. Uw feedback over het verkeerslawaai in de kleinere slaapkamers is zeker nuttig — en wie weet zijn de oordopjes er de volgende keer gezellig bij. 😉

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en voor deze mooie, uitgebreide beoordeling. Dat u zeker terugkomt, vinden we natuurlijk fantastisch! We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.

Correctheid

De informatie over de vakantiehuizen zijn voor 90% correct.

30 augusti 2026

Beste Alex,

Goed om te horen dat u onze informatie voor het overgrote deel als correct heeft ervaren! 🌿 We nemen uw feedback zeker mee, want we willen dat wat u online leest zo goed mogelijk aansluit bij wat u ter plaatse aantreft.

Heel erg bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen

Fantastische ligging

Fantastische ligging. Zeer comfortabel.
In één woord: TOP!!!

Hallo Willy,

TOP!!! Dat lezen we natuurlijk met een grote glimlach! 😄 Fantastisch dat zowel de ligging als het comfort helemaal naar wens waren.

Heel erg bedankt voor deze enthousiaste beoordeling. Ik hoop dat we u snel opnieuw mogen verwelkomen voor een minstens even fijn verblijf in de Ardennen! 🌿

Correct

Correct! Juiste en goede info. Goede site. En vlot verlopen

Dag Eline,

Zo horen we het graag! 😊 Ik ben blij dat u onze website als duidelijk heeft ervaren, de informatie juist vond en alles vlot is verlopen. Een zorgeloze voorbereiding begint tenslotte met goede informatie.

Heel erg bedankt voor uw fijne feedback. We zouden u met veel plezier opnieuw verwelkomen voor een volgend verblijf!

Fijne chalet

Fijne chalet,
Gezellig, rustig, alles wat je moet hebben,

Kindjes hadden de tijd van hun leven

24 augusti 2026

Beste Gwendolyn,

Een rustige chalet, gezelligheid én kinderen die de tijd van hun leven hebben gehad — dat klinkt als een geslaagde vakantie! 🥰🌿 Ik ben ontzettend blij dat iedereen zo heeft kunnen genieten en dat u alles vond wat u nodig had voor een fijne tijd.

Heel erg bedankt voor uw enthousiaste feedback. We zouden het fantastisch vinden om u en uw gezin opnieuw te mogen verwelkomen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was een mooie verblijf en een…

Het was een mooie verblijf en een gezellige huisje

Dag Joris,

Wat leuk dat u zo genoten heeft van uw verblijf! 🏡 Een gezellig huisje maakt natuurlijk meteen het verschil voor een geslaagde vakantie. Hartelijk dank voor uw mooie woorden, ze doen ons veel plezier!

Ik kijk er alvast naar uit u misschien opnieuw te mogen verwelkomen in de Ardennen. 🌿

Vlotte boeking

Vlotte boeking .
Huis was inorde , alles aanwezig wat je nodig hebt voor een goeie vakantie

29 augusti 2026

Hoi Kelly,

Zo horen we het graag! 🌿 Fijn dat de boeking vlot verliep en dat u in het huis alles vond wat nodig was om er een fijne vakantie van te maken. Hartelijk dank voor uw mooie feedback en voor het delen van uw ervaring!

Ik hoop dat we u binnenkort opnieuw mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf in de Ardennen. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi huisje in een mooie omgeving

Mooi huisje in een mooie omgeving. Biljarttafel en ligging aan het beekje waren zeer leuk voor de kinderen. Ruime slaapkamers, goed uitgeruste keuken en badkamer. Enkele de bedden vielen wat klein uit. Zeer bereidwillige en behulpzame eigenaar.

Dag Maarten,

Een huisje aan het beekje, een biljarttafel én blije kinderen: dat klinkt als een geslaagd verblijf! 🌿🎱 Ik ben erg blij om te horen dat u zo genoten heeft van de woning, de omgeving en de voorzieningen. En fijn dat ook de behulpzaamheid van de eigenaar zo positief werd ervaren.

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden en voor het delen van uw ervaring. We zouden het ontzettend leuk vinden om u en uw gezin opnieuw te mogen verwelkomen in de Ardennen!

Bart Ardennes étape

Ardennes etappes = TOP

Ze contacteren je wanneer iets nog niet in orde is in je dossier. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen op de klantendienst. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden en je ontvangt tips om je verblijf voor te bereiden.

29 augusti 2026

Dag Jolien.

Wat fijn om te lezen dat u onze begeleiding zo waardeert! 😊 We vinden het belangrijk dat u goed voorbereid aan uw verblijf kunt beginnen en dat u steeds weet waar u aan toe bent. Ook het persoonlijke contact met onze klantendienst staat daarbij voorop.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen. We verwelkomen u graag opnieuw bij Ardennes étape!

Duidelijke en correcte communicatie

Duidelijke en correcte communicatie

26 augusti 2026

Svar från Ardennes-étape

Fijn om te horen dat onze communicatie voor u duidelijk en vlot verliep! 😊 Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We verwelkomen u graag opnieuw bij Ardennes étape!

Steeds verblijf tot 20u op zondag

Steeds verblijf tot 20u op zondag. We hebben een keer discussie gehad met een verhuurder en dit werd meteen verholpen en we werden een stuk financieel gecompenseerd voor de hinder. Aanrader.

20 augusti 2026

Svar från Ardennes-étape

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijven bij Ardennes étape! 😊 Ook wanneer er eens iets minder vlot verloopt, vinden we het belangrijk om snel naar een goede oplossing te zoeken. Ik ben blij dat we u in dit geval meteen hebben kunnen helpen en u voor de hinder hebben kunnen compenseren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. We verwelkomen u natuurlijk graag opnieuw voor een volgend verblijf!

Beste Arthur,

Dank je om dit met ons te delen. Precies die vlotte ervaring willen we onze klanten bieden. We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen in de Ardennen!

Alles is correct verlopen

Alles is correct verlopen. Vakantiewoning zoals op de website. Geen onverwachte omstandigheden.

Beste Patrick,

Een vakantiewoning die volledig overeenkomt met wat je op onze site hebt gezien, precies zoals we het graag aanbieden! ✨ Dank je voor je vertrouwen. We hopen je bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verwelkomen in de Ardennen.

alles helder en duidelijk

heldere procedures, duidelijke communicatie, goeie afspraken

27 juni 2026

Beste Jo,

Dank je voor je mooie woorden! 😊 Het maakt ons als team echt blij om te lezen dat je tevreden bent over Ardennes Etape en onze manier van werken. 💖 We zien je graag terug voor een volgend verblijf in de Ardennen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele mooie accomodatie op een prachtige…

Hele mooie accomodatie op een prachtige locatie. Alle faciliteiten aanwezig

20 augusti 2026

Beste Tijl,

Dank je voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden was over uw vakantiehuis en de ligging. ✨ We hopen je bij een volgend verblijf opnieuw te mogen verwelkomen.

Fan van Ardennes-étape!

Ik ben al jaren klant bij Ardennes-étape voor onze jaarlijkse weekends met de familie/schoonfamilie in de Ardennen. Het aanbod is enorm uitgebreid, waardoor we al hebben kunnen genieten van heel wat huizen, in verschillende leuke dorpen. De communicatie vanuit Ardennes-étape is altijd duidelijk en compleet (vanaf de boeking tot na ons verblijf). Ik apprecieer ook de duidelijke beschrijving van de huizen op de website (incl. duidelijke foto's van de faciliteiten) en de tips uit de regio. Echte aanrader voor je volgend verblijf in de Ardennen!

24 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Beste Justine,

Wat een prachtige woorden van een trouwe klant! 💖😊 Dank je voor het vertrouwen door de jaren heen en voor de vele familieweekends die we mee mochten helpen organiseren. Heerlijk om te lezen dat je telkens opnieuw iets anders ontdekt in ons ruime aanbod en dat ook onze communicatie, website en regionale tips je zo goed bevallen. We kijken alvast uit naar jullie volgende weekend in de Ardennen! 🦊🏠

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel mooi vakantiehuis voorzien van…

Een heel mooi vakantiehuis voorzien van alle faciliteiten in een rustige omgeving

24 augusti 2026

Beste Robert,

Dit klinkt als een geslaagd verblijf! 😊 Dank je voor je fijne woorden. We hopen je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor een verblijf in de Ardennen.

Excellent séjour

La réservation s'est passée sans encombre. Le propriétaire a été à l’écoute et de bons conseils. Le gîte est calme, les environs très beau et très bien situé – parfait pour le weekend en famille qu’on a passé !

Chère Apolina,

Merci pour votre beau témoignage. Nous sommes heureux de lire que vous avez eu un magnifique séjour en Ardenne 🦊. Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau chez Ardennes Etape.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Parfait du debut à la fin

Parfait du debut à la fin . Conforme à la description

15 augusti 2026

Cher Laurent,

Parfait du début à la fin, et conforme à ce que vous aviez découvert sur notre site : quel plaisir à lire ! 😊 Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous serons très heureux de vous accompagner pour une prochaine escapade en Ardenne ! 🌿

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.