Det här tycker kunderna
heldere en informatieve website, simpel te bestellen en snel geleverd. en zonder een overdaad aan mails over de verzending.
Top kwaliteit en heeeel lekker, levering gaat super snel , betrouwbaar en snelle klantenservice. De omega 3 gummies zijn heerlijk, mijn zoon verkiest het zelfs boven zijn snoepgoed! en krijgt zo dag... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Arctic Blue maakt zuivere omega-3 visolie uit arctische wateren en 100% plantaardige algenolie van duurzame oorsprong. Onze supplementen zijn rijk aan EPA en DHA, zorgvuldig gezuiverd en vrij van kunstmatige toevoegingen. Naast omega-3 ontwikkelen we ook collageen, vitamine D3 en andere natuurlijke supplementen die bijdragen aan een heldere geest en gezonde hartfunctie. Elk product wordt streng getest op zuiverheid en oxidatie. Arctic Blue combineert arctische zuiverheid met Nederlandse betrouwbaarheid — voor wie bewust kiest voor kwaliteit, gezondheid en respect voor mens, dier en oceaan.
Onze service-belofte
Skrivet av företaget
- We zijn toegewijd aan onze klanten
- Moeite met het vinden van het passende product? Verkeerde product besteld? Wij helpen je kosteloos om tot een passende oplossing te komen.
Kontaktuppgifter
Pr. Irenelaan 200, 3554 HH, Utrecht, Nederländerna
- +31302447097
- info@arctic-blue.com
- arctic-blue.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Visolie met sinaasappel smaak.
Ik had altijd de visolie van Jasper Alblas en ik was daar altijd heel tevreden over. En toen stopte Jasper met de visolie en kreeg van hem te horen dat Arctic blue het overnam. En ook hier ben ik zeer tevreden over. Aangezien ik alleen woont doe ik 2 maanden met een flesje. Daarom bestel ik altijd 3 flesjes en zit ik weer goed voor een half jaar.
heldere en informatieve website
heldere en informatieve website, simpel te bestellen en snel geleverd.
en zonder een overdaad aan mails over de verzending.
Goed product en snel geleverd.
Flexibel
Ik had nog erg veel pillen en wilde het tijdelijk stopzetten dat is meteen gebeurd en er was geen tijd afwonden ik heb het nu weer geactiveerd na een half jaar en ook nog andere pillen gekozen dat is allemaal makkelijk te regelen.
Producten van goede kwaliteit
Producten van goede kwaliteit. Ik waardeer de klantenservice en de aandacht voor de kwaliteit van hun producten enorm.
Snelle levering en prettig persoonlijk…
Snelle levering en prettig persoonlijk contact over de verschillende visolie capsules.
Authentische Fischöl
Erg duidelijke site
Erg duidelijke site, snelle levering en het gebruik van de algenolie is erg duidelijk beschreven.
Snelle levering!
Snelle levering en goed verpakt.
Twee flesjes Omega-3 cat & dog besteld.
Snelle levering en goed verpakt.
Top.
Het is een goed product , net als de andere producten van jullie
Een snelle en betrouwbare levering.
Snelle bezorging
Snelle bezorging. Aangeven op het toegezonden formulier dat het pakje door de brievenbus afgegeven zal worden. Past prima door de brievenbus en dan behoef je voor de ontvangst van het pakketje niet thuis te blijven.
Snelle levering en visolie voor een…
Snelle levering en visolie voor een redelijke prijs. Nog even afwachten of het doet wat het moet doen.
snel en prettig…
Ik krijg altijd snel en prettig antwoord. Er wordt mee gedacht super fijn!
Prima service.Snel bezorgd...
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.