Door ziekte voelde ik me zwaar benadeeld, gelukkig was deze advocaat er voor mij, ervaren vent die weet wat ie doet.
Det här tycker kunderna
ze legde uit dat te snel reageren juist tegen je werkt terwijl broer op bank zat klein foutje maar werkt
mijn broer hoorde in gang hoe hij verschil uitlegde tussen nuttig en onnodig bewijs
Hebben mij bijgestaan in een zaak rond sociaal zekerheidsrecht. Doen hun uiterste best voor je.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Arbeidsrecht Advocaat Ede is uw betrouwbare partner voor juridische bijstand en advies op het gebied van arbeidsrecht. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in uiteenlopende aspecten van arbeidsrecht, waaronder ontslagzaken, reorganisaties, arbeidsconflicten, en loonvorderingen. Of u nu werkgever of werknemer bent, ons team staat klaar om uw belangen te behartigen en uw rechten te beschermen. Met diepgaande kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving en jarenlange ervaring, bieden wij praktische en strategische oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Bij Arbeidsrecht Advocaat Ede geloven we in een persoonlijke en cliëntgerichte aanpak, waarbij we oog hebben voor uw zorgen en streven naar het best mogelijke resultaat. Onze website, arbeidsrechtadvocaatede.com, biedt u waardevolle informatie en geeft u de mogelijkheid om direct een afspraak te maken voor een eerste consult. Of het nu gaat om advies, mediation, of procederen, ons team van toegewijde arbeidsrechtspecialisten staat voor u klaar. Kies voor Arbeidsrecht Advocaat Ede als uw juridisch partner voor duidelijke, betrouwbare en deskundige ondersteuning in arbeidszaken. Uw rechten, onze zorg.
Kontaktuppgifter
Galvanistraat 7, 6716 AE, Ede, Nederländerna
- +31318798207
- contact@arbeidsrechtadvocaatede.com
- arbeidsrechtadvocaatede.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
niet te veel gepraat
niet te veel gepraat, gewoon direct geregeld zonder dat iemand iets hoorde
Goede advokaat arbeidsrecht
Goede advokaat arbeidsrecht, dossierbeheer netjes en hij is lekker actief voor klanten
Door ziekte voelde ik me zwaar…
Top kantoor
Klasse hoe hier gewerkt wordt aan je dossier, kunnen veel advocaten wat van opsteken.
Ben zeer goed bijgestaan
Ben zeer goed bijgestaan. Advocaat die zijn client centraal stelt en echt werkt naar een oplossing.
Ben heel goed bijgestaan
Ben heel goed bijgestaan, hebben mijn zaak op alle punten weten te winnen.
Hebben mij bijgestaan in een zaak rond…
Als werkgever hier een goed en…
Als werkgever hier een goed en waterdicht concurrentiebeding laten opstellen voor in onze arbeidsovereenkomsten.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.