Hurtig og yderst professionel hjælp og rådgivning. Til trods for sommerferie lukket svarede de. Tak.
Det här tycker kunderna
AquaDulce laver utrolig fine smykker og der er noget til hver en smag! Elsker mit køb af øreringene Tassels forgyldt. Hurtig levering og lækker indpakning - handler der helt sikkert igen!
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Køb danskdesignede smykker i 925 Sterling sølv, forgyldt og oxyderet 925 Sterling sølv. Stort udvalg af prisvenlige smykker. Gratis fragt over 499,- og hurtig levering ♥
Kontaktuppgifter
Danmark
- aquadulce.dk
Hurtig og yderst professionel hjælp og…
Tak.
Virkelig god service
Virkelig god service! Mine ynglings øreringe var enden dsv. Faldet af på, og de sendte et par nye med det samme. Farven holder på smykkerne også selvom jeg har haft dem på i vand. Rigtig flotte designs🌸

Svar från AquaDulce
Fik et par øreringe i gave
Fik et par øreringe i gave. 2. gang jeg tog dem på, knækkede stikken. Jeg kontakter kundeservice, og fik uden nogen form for spørgsmål, nyt par tilsendt.
God service!!

Svar från AquaDulce
Hurtig levering samt en meget flot og…
Hurtig levering samt en meget flot og personlig indpakning. 💕 smukkeste smykker!

Kæmpe fan!
De fineste smykker! Jeg er kæmpe fan og ejer efterhånden mange Aqua Dulce smykker <3
Største anbefaling!!
Fantastiske smukke smykker til gode priser! God kundeservice, hvor en perle faldt af min ring, og de blot sendte en ny til mig! Vil klart anbefale AquaDulce!!
10 ud af 10 hvis det var muligt!!
Vil uden tvivl anbefale smykker fra Aqua Dulce, hvis man ønsker smykker af virkelig god kvalitet og ikke mindst en fantastisk kundeservice! KÆMPE anbefaling herfra!
Smukke smykker og fantastisk kundeservice
Altid en fantastisk kundeservice og de fineste smykker! En fornøjelse at handle smukke smykker hos dem, de har mine varmeste anbefalinger :D
Elsker, elsker, elsker!
De fineste smykker, hurtig levering og god kundeservice🫶🏼 Kæmpe anbefaling!
En kæmpe anbefaling
Min største anbefaling går til AquaDulce, hvor jeg har mange smykker fra. Ikke en finger at sætte på kvaliteten. Jeg har to gange været i kontakt med deres kundeservice, hvor de hurtigt og effektivt fik svaret. Meget meget behagelige og hjælpsomme. Vil klart anbefale alle jeg kender, at handle hos AquaDulce….
Top klasse kundeservice og flotte smykker
Henvendte mig til AquaDulce for at spørge om jeg kunne få købe 1 stk af en ørering min datter fik i fødselsdagsgave for 1 år siden og de sender mig en ny selv om jeg ikke har kvitteringen, kun et billede af øreringen der har gået i stykker. Det er top kundeservice og vi køber gerne fra AquaDulce en anden gang.
Smidt lås væk, fik ny!
Jeg havde smidt en lås væk til mit armbånd og skrev en e-mail i håb om, de kunne sende en ny. Det var midt i sommerferien, så en ferie skulle lige overståes og vupti; så lå der en ny lås i min postkasse. Fantastisk service og smykker 🤗
Fantastisk lækre smykker til en ok pris…
Fantastisk lækre smykker til en ok pris og som holder sig flotte.

De fineste smykker
De fineste smykker - Dygtig designer - Kvalitet i top - Gode priser - Det ka' vi li' 😍

Smukke smykker
Smukke smykker. Fantastisk kvalitet. Meget fine designs. Er vild med perlesmykkerne.

Svar från AquaDulce
AquaDulce laver utrolig fine smykker og…

Svar från AquaDulce
Det er en dejlige medarbejder man…
Det er en dejlige medarbejder man bliver betjent af på deres hjemmeside

Fineste smykker
Fineste smykker, god kvalitet og fair priser, handler der helt sikkert igen ❤️

Super flotte smykker!
De flotteste smykker! Super kvalitet og rimelige priser!

Svar från AquaDulce
Jeg fik en super god service af Janne
Jeg fik en super god service af Janne, som hjalp mig med at bestille/betaling da jeg ikke har et visa/dankort. Så 2 dage efter bestilling havde jeg de smukkeste smykker i hånden. Lækker hjemmeside som er nem og overskuelig, og hurtig levering. Varm anbefaling herfra!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.