Snabba och professionella
Så snabba och professionella, de lagade en iPhone som jag trodde var utom räddning. Nu fick jag tillbaka bilderna från mina barns första år som jag trodde var förlorade. Så tacksam!
Appfix Sverige AB är Borås äldsta företag specialiserade på service av smartphones och surfplattor. Vi anlitas till lika mycket av privatpersoner som företag och försäkringsbolag där man behöver snabba åtgärder till marknadsledande priser. Appfix anvä...
Yxhammarsgatan 10, 503 31, Borås, Sverige
Väldigt kunniga och hjälpsamma personal. Deras drop-in fungerade bra till en MacBook catastrof. Datorn blev åtgärdat inom 72 timmar till ett värde pris och kom även nyligen städat.
Bytte batteri och satte på ett skärmskydd på min iPhone 12 Pro Max - hade telefonen tillbaka inom en dryg halvtimma. Kan bara varmt rekommendera 👌🏻
Alltid lika bra service!
Väldigt kunniga. Har alltid lämnat in våra mobiltelefoner när dom krånglat hos Appfix! Och har aldrig haft någon anledning att anlita någon annan för hjälp. Förutom kunnighet och bra service så har jag alltid fått ett vänligt bemötande. :)
//Svante
Hade oturen att telefonen gick marken. Efter ett samtal med mitt försäkringsbolag och någon timmes väntan ordnade de kunniga grabbarna en ny Apple originalskärm till min telefon. Helt otroligt!
Lämnade in min Sony Xperia för batteribyte. Frågade även om dom kunde kolla laddningsporten på mina hörlurar. Snabbt och enkelt! Tog inte extra betalt för att kolla laddningsporten där det visade sig vara ärgat! Det kallar jag bra service! Rekommenderar verkligen Appfix!
Rekommenderar verkligen dom,fick jättebra hjälp och bemötande när dom fixade skärm och batterie på grabbens iPhone 12 mini
Här möts man redan i dörren av ett härligt leende o varmt mottagande. Har bla varit här för mig svåra saker typ inställningar som jag fått snabb o perfekt hjälp med .Även skärmbyte har gjorts snabbt o proffsigt. Rekommendera verkligen Appfix.
Som alltid bra bemötande och bra service. Känner mycket förtroende för appfix. Lämnar alltid familjens telefoner dit, när något krånglar.
Oerhört tillmötesgående och skickliga! Jag kom med ett problem ganska långt utanför deras huvudsakliga verksamhet men fick toppensupport och de löste problemet.
Appfix fixar felen på din mobil eller surfplatta. De var först med att öppna en reparationsverkstad i Borås och har längst erfarenhet, så kan de också fixa mer än bara de enklare felen. De är definitivt det mest seriösa och professionella av företagen som reparerar mobiltelefoner och surfplattor i Borås. Detta är företaget du ska vända dig till om du vill vara säker på att få din mobil eller surfplatta reparerad på ett professionellt sätt och dessutom vill vara säker på att få en riktig garanti på reparationen som gäller längre än runt hörnet.
Otroligt bra och snabb service.
Otroligt duktiga.
Otroligt proffsiga.