Det hÀr tycker kunderna
Rigtig godt og lĂŠrerigt fĂžrstehjĂŠlpskursus! Gutterne indledte med en rĂžrende video fra det virkelige liv, der indfangede alles opmĂŠrksomhed. Derefter blev vi taget igennem en grundig gennemgang af gr... Se mer
Rigtig god undervisning , ikke et kedeligt fĂžrste hjĂŠlps kursus - god fordeling af humor praksis og teori
Super spÊnende foredrag. Jeg fik enormt meget ud af alle de 6 timer det tog at fÄ sit fÞrstehjÊlpsbevis. Min leder havde bestilt yderligere to timer hvor vi kunne spÞrger ind til specifikke skader osv... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
FĂžrstehjĂŠlp skal vĂŠre praksisnĂŠrt, sjovt og seriĂžst Vi sĂŠtter en stor ĂŠre i at levere kurser, der udruster dig og din arbejdsplads til ethvert tĂŠnkeligt scenarie.
Kontaktuppgifter
Ăstrigsgade 1, 2300, KBH S, Danmark
- kurser@apno.dk
- apno.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Et virkelig veltilrettelagt og lĂŠrerigt kursus
Et virkelig veltilrettelagt og lÊrerigt fÞrstehjÊlpskursus! Underviserne var engagerede, kompetente og gode til at forklare selv komplekse situationer pÄ en enkel mÄde samt skabe en tryg stemning, hvor man turde at stille spÞrgsmÄl.
Der var fokus pÄ realistiske scenarier og masser af praktisk trÊning.
Alt i alt super godt og vil klart anbefale alle dette kursus đđ»
Virkelig en god
Virkelig en god, underholdende og lĂŠrerig oplevelse de 2 friske gutter leverede!
Kan 110% anbefalesđđȘđ»
Rigtig god undervisning
Dejlig kursus
Dejlig kursus, meget godt forklaret og ikke kedeligt!
Great first aid course and prettyâŠ
Great first aid course and pretty useful for having a basic, but good enough knowledge. I recommend the course and Apno!
Rigtig godt kursus og dygtigeâŠ
Rigtig godt kursus og dygtige undervisere
FĂžrstehjĂŠlpskursus Bornholm
Brugbart, spÊndende og meget relevant fÞrstehjÊlpskursus med fokus pÄ praktisk anvendelse
Tiden gik hurtigt - dygtige undervisere
Engagerende nĂŠrvĂŠrende og relevant
Engagerende nĂŠrvĂŠrende og relevant
Livsvigtig lĂŠring đđœ
Rigtig godt og lĂŠrerigt fĂžrstehjĂŠlpskursus!
Gutterne indledte med en rĂžrende video fra det virkelige liv, der indfangede alles opmĂŠrksomhed. Derefter blev vi taget igennem en grundig gennemgang af grundlĂŠggende fĂžrstehjĂŠlp, symptomgenkendelse, skadevurdering m.m. og havde god tid til at Ăžve HLR og brug af hjertestarter. Teknikkerne blev lĂžbende skrĂŠddersyet til den borgergruppe vi arbejder med til dagligt đđœ
NĂŠrvĂŠrende
NĂŠrvĂŠrende, god formidling og gode instruktĂžrer samt godt med praksisnĂŠrer scenarier
Super god undervisning
Super god undervisning - god formidling og praksisĂžvelser.
NĂŠrvĂŠrende og rigtig god formidling afâŠ
NÊrvÊrende og rigtig god formidling af stof som godt kan vÊre lidt tungt at komme igennem ellers. Vi havde en supergod eftermiddag med dygtige og gode undervisere som gjorde stoffet levende og letforstÄeligt for vores borgere. De varmeste anbefalinger herfra.
Profesionelle instruktĂžrer
Rigtig god oplevelse â kompetente instruktĂžrer, der gĂžr fĂžrstehjĂŠlp nemt at forstĂ„.
Rigtig god og efektiv undervisning
Rigtig god undervisning, tydeligt og klart og jeg oplever helt sikkert at jeg er meget mere forberedt end jeg var fĂžr. Min varmeste anbefalinger til fĂžrste hjĂŠlps kursus.
Super lĂŠreligt og overhovedet ikkeâŠ
Super lĂŠreligt og overhovedet ikke kedeligt kursus :-)
Super dygtig đ
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!! Virkelig dygtige til at forklare grundigt og prĂžve det i praksis. KĂŠmpe anbefaling herfra!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.