Onze alu geborstelde deur is nog altijd eigentijds. Evenwel was de tussenprofiel gebarsten en de deur "vloog" aan beidevzijden open. Gelukkig bestaat het gamma/profiel nog en was een kleine correc... Se mer
Det här tycker kunderna
Door een carrièreswitch zat ik even zonder auto, lease auto ingeleverd en nieuwe auto laat nog even op zich wachten. Na wat zoeken op internet kwam ik Anyways tegen. Het concept sprak mij direct aan e... Se mer
Företaget har svarat
Ongeveer vier en een halve maand probleemloos gereden in mij toot auto. De auto werd exact volgens afspraak afgeleverd en na deze periode weer opgehaald. De communicatie van de medewerkers is duidel... Se mer
Företaget har svarat
Goede duidelijke site en leuke social media, lekker jong bedrijf. Beter dan de zakelijk lease autos niet te veel poespas, mailverkeer prima. Altijd snel een reactie terug. Telefonisch goed be... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
We noemen het Anyways. Een alles-in-één auto abonnement dat precies zo flexibel is zoals jij dat wilt. Want na één maand rijden kun je elk moment opzeggen.Jep, morgen ook.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 085-1300 591
- support@anyways.nl
- anyways.nl
Onze alu geborstelde deur is nog altijd…
Gelukkig bestaat het gamma/profiel nog en was een kleine correcte ingeplande interventie uitgevoerd.
Gemakkelijk ook om verdeler AVC in Kortrijk te contacteren voor verkoop en onderhoud. Goeie organisatie en dat merk je !
Bernard lootens
Helaas op 24 mei krijg ik een e-mail…
Helaas op 24 mei krijg ik een e-mail dat ze er mee stoppen, en ik moet het voor 17 juni terug gebracht hebben. Zelf heb je een maand opzegtermijn dan is 3 weken wel erg krap.
Ik heb er 5 maanden met plezier gebruik van gemaakt, en nu snel op zoek naar een andere (wat inmiddels gelukt is gelukkig)
Maar is hoort het op di en do/vrij is het Hemelvaartvakantie en gisteren 6 dagen later is het van wanneer breng je het terug? Ik bedoel dat moet ook zo maar kunnen.
Het is onduidelijk op hun website dat ze er mee gestopt zijn, en aanbieders sites zoals autoscout staan er gewoon nog meerdere auto’s als direct beschikbaar. Misschien is dat de reden waarom hieronder iemand teleurgesteld is.
Beter zou zijn on het op jullie website aan te passen? Want nu lijkt het alsof jullie nog steeds “open” zijn
Het was schrikken maar het is gelukkig opgelost en misschien is het uiteindelijk toch handiger er een te kopen
Ik wens jullie het beste. Een paar jaar van nu zal het weet allemaal omgekeerd zijn en er genoeg chips en auto’s :)
Bedankt
Pas op
Pas op! "Binnenkort beschikbaar" betekent NIET BESCHIKBAAR. Ook staat bij de stadsauto nog "
Binnen 72 uur voor de deur (ma-vr)" moet nu heel snel op zoek naar een andere aanbieder. Ziet er mooi uit maar is (nu in ieder geval) niet op orde. Geen oplossingen, geen excuses gekregen.
We willen je waarschuwen voor Anyways
Van december tot april hebben wij gereden in een auto van Anyways en wat wij bij aanvang een mooi concept vonden bleek achteraf financieel gezien een zeer slechte keuze van ons te zijn geweest. We zijn een klein gezin dat al meerdere leaseauto's heeft gereden met een goed aantal schadevrije jaren. Na inlevering kregen wij de eindafrekening, pas na ruime tijd en er meerdere keren om te moeten hebben gevraagd, voor twee krasjes op het interieur en tweemaal steenslag à 423,50 euro. Onaangenaam verrast waren we. We zijn ontzettend netjes met de auto omgegaan en hebben deze binnen en buiten voor inleveren perfect gepoetst. Nooit eerder hebben wij een schade moeten betalen voor steenslag (of überhaupt) bij een leasemaatschappij, uiteraard hadden we serieuze schade door eigen toedoen graag betaald. Nu hebben we een hele vervelende nasmaak en het idee dat Anyways auto's verhuurt en die in absolute nieuwstaat terug wilt brengen wanneer die worden ingeleverd. Steenslag hoort ons inziens bij het incasseren door de verhuurder, daar moet je in voorzien in zo'n business. Dit toont voor mij aan dat het Anyways-concept een leuk idee is waarvoor de klanten een hele hoge rekening betalen. Na klagen krijgen we nu 60 euro terug, ze zullen de krassen en steenslag als 1 schade rekenen waardoor we het maximale eigen risico van 365 euro betalen. Dat dit pas wordt aangepast na klagen, anders rekenden ze 4x schade en dus 4x het maximale eigen risico, is schandalig.
Hoe langer je rijdt, hoe meer kans op lichte gebruikssporen en daarmee kan de rekening aardig oplopen. Met name de mensen die langer gebruik willen maken van Anyways: het kan je duur komen te staan.
De klantenservice is daarnaast ondermaats. De opmerking dat iemand er die dag niet meer aan toe gaat komen en op tijd naar huis wilt als je vraagt om hulp in deze kwestie vind ik als klantenservicespecialist zeer onprofessioneel. Voor dit soort zaken maak je tijd of een goede, nieuwe afspraak die je nakomt(!) en stuur je meer dan een standaardantwoord.
Regelmatig hoef je trouwens de eenmalige kosten van 199 euro niet te betalen dankzij acties van Anyways waardoor ik ook een beetje het gevoel heb dat die kosten puur en alleen worden gebruikt als lokkertje wanneer dat kan "nu zonder eenmalige kosten". Let dus op dat je, als je flexibel kunt zijn en alsnog met deze onbetrouwbare partij in zee wilt gaan, wacht tot de actie weer komt.
Top service
Sinds vorige week vrijdag heb ik een auto gekregen van Anyways (Peugeot 3008).
Het begon met mijn eigen auto die kapot was gegaan, daarna opzoek geweest en overal alleen maar lease contracten met soort van wurgcontracten voor langere tijd, ik wilde juist nergens voor langere tijd aan vast zitten, tijdens mijn zoektocht kwam ik bij Anyways, het klonk te mooi om waar te zijn, maar toch de uitdaging aangegaan om me aan te melden.
Binnen paar uur had ik iemand aan de telefoon voor een afspraak, dit was op een woensdag, en levertijd was 72 uur (dus maandag eigenlijk pas afleveren), alleen werd mij verteld dat hij ging kijken of de auto al binnen 48 uur geleverd kon worden. Dag later weer telefoontje en ja hoor vrijdagmiddag kon die geleverd worden. Ik was nog steeds sceptisch, maar tot mijn verrassing stond de auto alsnog vrijdagmiddag voor m'n deur.
En als klap op de vuurpijl bleek er ook nog een actie te zijn waarbij ik mijn 199,- aanmeldkosten terug kreeg.
Echt top geregeld door Anyways!!! Echt een aanrader!

Svar från Anyways
Super service en prima auto
Super service en prima auto. Alles was snel geregeld, helder en de perfecte oplossing voor tijdelijk geen auto hebben!

Sinds eind oktober een Toyota Yaris
Sinds eind oktober een Toyota Yaris. Prima service. Snel geregeld. Was de bedoeling voor een paar maanden maar bevalt heel goed.

Super blij met Anyways!
Ik rij inmiddels al 3 maanden via Anyways en het bevalt me enorm goed. Zonder twijfel de meest vriendelijke klantenservice die ik heb meegemaakt! Ze zijn betrokken, denken mee en zijn ook trots op hun dienst waardoor ze hun best voor je doen om alles goed te laten verlopen. De Toyota Yaris Hybride is perfect en een mooie stijlvolle upgrade van mijn vorige auto. Ik ben erg blij met Anyways en de mogelijkheid om per maand een auto te leasen.

Svar från Anyways
Complimenten voor Anyways super blij.
niet te veel poespas, mailverkeer prima. Altijd snel een reactie terug.
Telefonisch goed bereikbaar. Denken met je mee.
Geen gedoe binnen week was alles geregeld.
Niet te zakelijk. Altijd vrolijk aan de telefoon. Erg fijn.
Super team. Leuk geholpen door oa Latoya.
En goed mail contact met Stefan
Maar voor het gehele team ga zo door
Blij met met Yaris automaat Hybride ik rij weer even safe en stylish erbij

Svar från Anyways
Na even twijfelen toch aangemeld op…
Na even twijfelen toch aangemeld op anyways voor een ruime gezinswagen. Miste toch wel een auto voor de deur, wilde nergens aan vast zitten en uiteraard goede service + flexibel zijn. Toyota corola hybrid gekozen "standaard"(handgeschakeld) model. Van begin tot eind vriendelijk te woord gestaan. Dinsdag besteld, woensdag gebeld en donderdag geleverd. Ook toen de levering uurtje vertraging had belde Wesley mij ruim optijd om dit door te geven... En toen kwam die voor de deur. Netjes en vriendelijk afgeleverd. En BOM vol! Automaat, half leer, vol getankt, nog een nieuwe r*tuals geurtje er in. alle denk bare opties. Idee was voor een maandje... maar wil hem toch langer blijven rijden haha. Mensen van anyways ga zo door ! Mensen die twijfelen probeer het. Vergelijk het met huidige private lease ( zakelijk ) aanbod in zelfde klasse en service. Daar doet anyways niet voor onder.

Vooralsnog zeer tevreden
Ik had binnen een week een gloednieuwe hatchback voor de deur staan. De klantenservice van het bedrijf is vooralsnog goed bereikbaar, behulpzaam en bellen je ook echt terug als ze dat beloven. Zo moest ik wat documenten ontvangen voor het aanvragen van een parkeervergunning, ik had de volgende dag alle documenten al in mijn mailbox. Ik heb wel mazzel dat ik er vrij vroeg bij ben volgens mij, aangezien de huurprijs van mijn auto inmiddels met 21,5% is gestegen.

Anyways kwam als geroepen
Dit kwam als geroepen. Ik moest na het wisselen van baan een leaseauto inleveren, en bij mijn nieuwe werkgever kreeg ik geen leaseauto, dus ik had een besteld via private lease, maar door het chiptekort komt deze pas maanden later.
Anyways bood uitkomst en ik heb nu een gloednieuwe Toyota Aygo voor de deur staan. Alles was binnen een week geregeld. Voor tijdelijk vind ik het prima om in zo'n klein autotje te rijden. (Je kunt ook een grotere nemen maar dan moet je wel aardig wat extra ophoesten per maand)

PERFECT ; dit is een nieuwe review Nav eerdere
Dit is een nieuwe review, ik had hiervoor een 1 star. Ik vind het belangrijk om een follow up te doen en excuse dat het zo laat komt. Anyways nam contact met mij op na mijn 1 starreview dat ik was afgewezen en vroegen de applicatie nog eens te doen, het had te maken dat ik nog niet zo heel lang geleden verhuisd was. Deze keer ging wel alles goed binnen een week kreeg ik de auto en sleutels, en winterbanden,
Het principe is echt fantastisch dat je niet jaren vast zit aan een contract, het is makkelijk te doen online, flexibel en echt een prachtige zuinig auto. In vergelijking met eerdere ervaringen zoals hertz ook een stuk goedkoper,
Dank anyways team voor het oplossen van (mijn) probleem en erg dankbaar
Ik wilde deze toevoegen zodat de rating ook geldt en zal proberen het ook toe te voegen aan de al eerdere review

Svar från Anyways
Ik ben zo blij verrast met Anyways
Ik ben zo blij verrast met Anyways! Binnen twee dagen echt een super mooie nieuwe schone auto voor de deur die mijn verwachtingen overtrof! Zeker een aanrader!

Svar från Anyways
Goede service, aanbod voor echte gezinsauto’s voor 3 kinderzitjes zou het nog aantrekkelijker maken
Voor 1 maand auto abonnement gehad via Anyways. We hebben gekozen voor de ruimte auto en we kregen een Toyota C-HR. Erg nette auto alleen helaas was deze toch te klein voor ons als gezin ivm kinderzitjes. Anyways heeft aangeboden om kosteloos om te wisselen naar categorie hybride familie auto maar dat hebben we niet gedaan en gekozen voor een andere aanbieder. Voor ons was het prima als overbruggingsperiode en hadden we ook gerust langer kunnen doen als we het net anders hadden getroffen qua type auto. Maar ik zou Anyways zeker aanbevelen. Ook eindafrekening en terugbetaling kwam meteen op dag van inlevering dus erg netjes.

Heel persoonlijke benadering
Heel persoonlijke benadering. Uitstekende service. Heldere communicatie! En uiteraard een top autootje. Kreeg hem helemaal nieuw van de dealer. Een echte aanrader!

Svar från Anyways
Algemene indruk goed; communicatie kan beter
De afgelopen 3 weken heb ik een auto van Anyways mogen gebruiken. Ik ben blij met het concept, want ik heb normaal gesproken geen auto nodig, maar als ik er wel een nodig heb (zoals nu voor de vakantie), dan kan ik er tegen een aantrekkelijk tarief eentje "huren".
Wat duidelijk beter kan is de communicatie. Het voornaamste probleem is dat Anyways beloofde dat je binnen 72 uur na de aanvraag een auto voor de deur hebt (inmiddels lijkt de formulering op de website iets voorzichtiger te zijn). Als ik dan op vrijdag een aanvraag doe, verwacht ik dat ik op maandag een auto voor de deur heb. Aangezien ze blijkbaar alleen op werkdagen actief zijn, zou "3 werkdagen" al iets nauwkeuriger zijn. Maar ook dat strookt niet met mijn ervaring.
Ik vroeg op vrijdag een auto aan. Op maandag werd er contact met me opgenomen, en werd gezegd dat het autobedrijf "waarschijnlijk morgen" contact met me op zou nemen. Dat werd vervolgens donderdag. En zij vertelden me vervolgens dat de maandag erop de eerste gelegenheid was om de auto af te leveren. Dus uiteindelijk duurde het 10 dagen voordat ik een auto had. Voor mij was dit niet zo'n probleem, maar het is wel vervelend als je niet van tevoren weet waar je aan toe bent.
De communicatie vlak na de aanvraag was ook niet fantastisch. Ik kreeg een mailtje met de tekst "Jouw inschrijving voor 'Eenmalige kosten' is bijna compleet. Je moet deze alleen nog bevestigen via onderstaande knop." Nadat ik op die knop had gedrukt kreeg ik geen verdere informatie, bijvoorbeeld over welk type auto ik geselecteerd had of wat de volgende stap in het proces was. Je blijft in het ongewisse, totdat je een keer gebeld wordt door een medewerker. En ook na dat telefoongesprek weet je nog niet precies waar je aan toe bent.
Nog een klein puntje dat beter kan, is deze zinnen op de website (bij Over ons): "Maar voordat we die droom werkelijkheid maken, maken we eerst de auto's op die er nog zijn. Wist je dat er ontelbaar veel auto's stil staan bij de dealer?" Ik heb het hier even over gehad met het autobedrijf, en die gaven aan dat ze speciaal voor Anyways gloednieuwe auto's hebben aangeschaft. Dus terwijl het klinkt alsof je goed bezig bent voor het milieu door "stilstaande auto's" een nuttige bestemming te geven, maak je eigenlijk gewoon gebruik van een redelijk standaard huur/shortlease-constructie.
Maar zoals gezegd, ben ik wel blij dat ik op deze manier tijdelijk een auto heb kunnen gebruiken, dat het voordelig is, en dat buiten de bovenstaande probleempjes met de communicatie de afhandeling verder goed is gegaan. Ik heb in een gloednieuwe Toyota Yaris Hybrid 1.5 (2021) gereden, en dat was heerlijk. Ik ben ook vriendelijk te woord gestaan door de persoon die de auto afleverde, en door het autobedrijf (Toyota Louwman). Als ik nog een keer een auto nodig heb, zal ik zeker weer Anyways overwegen.

Aanrader
Heel chill dit. Auto was binnen een paar dagen geregeld, ik kreeg een gloednieuwe auto en beter model dan gevraagd (automaat vs handgeschakeld). Aanrader.
Ideaal als tijdelijke oplossing!
Nadat mijn auto kapot ging en ik een nieuwe auto wilde gaan leasen, opzoek gegaan naar een tijdelijke oplossing tot mijn lease auto geleverd zou worden. Een auto huren is ontzettend duur, dus ik was heel blij toen ik op Instagram iets van Anyways voorbij zag komen! Leek in het begin een beetje te mooi om waar te zijn, maar na telefonisch contact en uiterst vriendelijk te woord gestaan toch ervoor gekozen om het te doen! En heb er zeker geen spijt van gehad.
Heldere en duidelijke communicatie. Maandag contact gehad en ik kon dinsdag in de namiddag de auto al ophalen! Alles is supersnel geregeld en heb echt een supermooie auto mogen ophalen.
Ook het inleveren van de auto is net zo makkelijk geregeld. Reageren snel op berichtjes en mails en regelen alles voor je zodat je dat niet zelf hoeft te doen.
Ben je opzoek naar een tijdelijke auto voor een goede prijs zonder je zorgen te hoeven maken over kleine lettertjes of achteraf hoge kosten, dan zou ik Anyways zeker aanraden! En mocht ik ooit weer tijdelijk een auto nodig hebben, dan zou ik het zo weer doen :)

Anyways
Support team is very helpful. Car arrived and was brand new. Great service!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.