Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Se mer
Företaget har svarat
Fietsverzekering ANWB via Stella afgesloten. In de brief bij polis verlenging werd uitgelegd dat betalen via MijnANWB kon. Inloggen lukte niet. Gebeld met Stella als tussenpersoon, daar werd ik afgesn... Se mer
Skrivet av företaget
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onze fiets was gestolen, wat natuurlijk een heel vervelende ervaring is. We hebben onmiddellijk een claim ingediend bij de ANWB. We hadden alles netjes voor elkaar, maar hoe snel dit bij de ANWB werd afgehandeld overtrof mijn meest optimistische verwachting. Binnen 2 dagen stond het geld al op de rekening. Fijn dat de ANWB deze vervelende ervaring toch ietwat verlichtte.

Svar från ANWB Verzekeren
Mijn man was overleden en wij hadden een doorlopene reis en annuleringsverzekering. Wel in de winkel af kunnen sluiten, maar nu ik de verzekering wilde veranderen, en het op 1 persoon te laten zetten, gaven ze niet thuis. Nee mevr. dat mogen wij niet. U moet dat telefonisch doen. Ik vind dit klantonvriendelijk. Dat is mijn ervaring.
Vr. Gr. Ina vd Borg-Spaargaren

Svar från ANWB Verzekeren
Het personeelslid dat mij hielp was zeer vriendelijk en informeerde mij uitstekend! Ik sloot een kortlopende reisverzekering af.
De afhandeling en berichtgeving over de polis was perfect!!!
Niets te klagen!

Svar från ANWB Verzekeren
Op de website was het lastig om duidelijkheid te krijgen om een reisverzekering aan te passen.
Na telefonisch contact werd dit meteen opgelost.

Svar från ANWB Verzekeren
Vriendelijk en vlot geholpen bij het opzeggen van ebike verzekering.
Teveel betaalde geld stond meteen op mijn bankrekening. Dankjewel.

Svar från ANWB Verzekeren
Ik werd vriendelijk, duidelijk en goed geholpen.
Kreeg antwoorden op al mijn vragen en ANWB sloot een goede betaalbare autoverzekering met me af.

Svar från ANWB Verzekeren
Ik ben prima geholpen toen ik niet meer wist wat ik moest verzekering kon ik met een adviseur overleggen. Daarna weer na de medewerker en zo mijn reis en annuleringsverzekering afgesloten. Per direct alle documenten op de mail. Mooi en netjes

Svar från ANWB Verzekeren
ANWB is gewoon de stabiele betrouwbare verzekeraar. De communicatie is helder en beknopt, afhandeling gaat snel. Medewerkers zijn bekwaam, website is duidelijk.

Svar från ANWB Verzekeren
Ik werd snel geholpen door een zeer vriendelijke vrouw, ze hebben me met mijn probleem geholpen, en zal in de toekomst meer van ANWB gebruik maken .

Svar från ANWB Verzekeren
Vriendelijk en behulpzaam om de verzekering stop te zetten en een andere verzekering weer te regelen.

Svar från ANWB Verzekeren
De vriendelijke medewerkster gaf een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Svar från ANWB Verzekeren
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.