Ansiktsmaskbutiken.se Omdömen 53

TrustScore 2 av 5

2,0

Världens sämsta butik på nätet, fick produkter för snarkning. Produkten var hemskt dålig, gick inte att använda. I samma veva fick jag ett mejl om jag var nöjd och då kom vi överens att dom skulle sk... Se mer

1. Kosmetikbutik
  2. Leverantör av skönhetsprodukter
  3. Skönhetsartiklar
  4. Försäljare av medicinsk utrustning

Informationen kommer från olika externa källor

Beställ ansiktsmasker mot olika typer av hudvårdsproblem. Din ansiktsmask levereras direkt hem till dig. 250+ modeller. Fri frakt - blixtsnabb leverans.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Beställde en rakkniv som inte fungerade…

Beställde en rakkniv som inte fungerade korrekt. Kvalitén på varan var uppenbart dålig, typiskt för produkter som importeras från Kina. Bad om återbetalning istället för ny vara men de vägrar. Ytterst oseriöst företag. Undvik!!!

28 november 2024

Vilseledande

Felaktig stl, fel tabell, företag som inte är villig att ta emot returneringar…vill att man köper en ny med större stl och då kan dom fundera på att ta tillbaka den gamla..

1 oktober 2024

Storlek stämmer inte

Storlekar stämmer inte ! Köpte hållningsväst strl L tog upp den ur förpackning och tänkte va är det här, till ett barn eller. Så liten och har man brutit förpackningen får man inte sända tbx pga hygienskäl. Man ska passa sig för att handla från såna här företag, man blir lurad och vad jag kan se på andra recensioner problem med både byte och returer. Aldrig mer !

30 augusti 2024

HANDLA INTE PÅ ANSIKTSMASKBUTIKEN!!!!

HANDLA INTE PÅ ANSIKTSMASKBUTIKEN!!!!

Absolut sämsta jag varit med om... Köpte en ryggstärkare enligt deras storlekstabell, vilket visa att jag skulle ha den största, vilket skulle räcka gott och väl, men inte vara för stor. Fick hem den, den passade min barn.
När jag skulle skicka tillbaka den, fick JAG stå för frakten, omständigt och väldigt bökigt då det va massa papper som skulle fyllas i...
Så, Jag skulle stå för frakten, ordna en låda som den skulle ligga i, gå till biblioteket och betala för ett papper jag skulle skriva ut som skulle läggas i lådan, för att sedan betala för och skicka tillbaka den, med risk att INTE få tillbaka pengarna för den vilket jag läst att folk inte fått!!

NEJ TACK!!!

18 augusti 2024

Hittade deras ryggsträckare efter…

Hittade deras ryggsträckare efter mycket letande. Då hade jag redan köpt en ryggsträckare som var svår att få på sig och när den väl var på plats skavde den och kändes obehaglig. Sedan köpte jag en ryggsträckare som var helt omöjlig att få på sig. Den påminde om den som Ansiktsmasken säljer men var felsydd. Så köpte jag ryggsträckare hos Ansiktsmasken. Den är lätt att ta på och man kan ha den på sig hela dagen. Rekommenderas!

18 juli 2023

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans, fick mina produkter redan dagen efter beställning. Då problem uppstod med två produkter så fick jag två st helt nya ersättningsprodukter som var dyrare för samma kostnad. Behövde inte ens skicka tillbaka de gamla defekta. Super bra.

29 januari 2023

Nöjd

Snabb leverans och ankelstödet jag beställde var över förväntan.

26 oktober 2022

Var inte ute i god tid

Finns ingen möjlighet att byta en vara som inte passar, om man provat den. De håller dessutom skarpt på 14 dagarsregeln kring byten så det gäller att inte handla eventuella presenter för tidigt och hoppas att de levereras i tid!

7 mars 2022

Bra Kundservice!

Jag var inte nöjd med produkten jag köpte, så jag hörde av mig till deras kundsupport. De svarade snabbt och jag fick tillbaka pengarna utan att behöva skicka tillbaka produkten. Kundsupporten behandlade mitt ärende mycket bra.

8 oktober 2021

"Värdelös Produkt"

Köpte nyligen en öronrensare av er?. Alltså jag fattar inte hur ni kan sälja sån skräpprodukt ? Fungerar ej väldigt obekväm skaver i örat när man vrider åt det håll pilarna visar totallt o-ergonomisk på tok för korta rensskruvar. Ångrar verkligen att jag la ner energin på att ens beställa köpa den här skräp produkten av er ? Handlar inte om pengar utan sättet ni lurar folk att köpa era skräp produkter!

16 september 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis