Mina två annonser är fortfarande inte utlagda utan står som "väntande" efter 3 dagar. En förutsättning för att annonsera är att annonsen kommer ut omgående, i vart fall dagen efter annonsen lagts in !... Se mer
Annonsera.se är en mycket bekväm tjänst att använda. Jag önskar att det var möjligt att placera direktlänkar till webbplatsen för att underlätta för användarna. För att inte kopiera länken, följ den.
Jag tycker era upplägg är väldigt lätta att förstå, speciellt när det gäller att transportera bilder från mitt foto kartotek, hoppas att jag får många svar. Hälsningar Göran Klaesson
Annonsera är en köp och sälj marknadsplats där du kan lägga in annonser helt gratis som både företag och privatperson. Vi strävar efter att ge våra kunder ett så enkelt och tryggt köp eller försäljning som möjligt.
Ödhumlagatan 10, 723 55, Västerås, Sverige
- kontakt@annonsera.se
- annonsera.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Ej utlagda annonser.
La in en annons 9/3 den har fortfarande…
La in en annons 9/3 den har fortfarande inte publicerats idag 26/3, Ingen förklaring varför.
Annons fortfarande väntande 9 dagar…
Annons fortfarande väntande 9 dagar efter inskickande. Verkar vara bluff alltihop.
Det verkar lätt men detta är första…
Det verkar lätt men detta är första gången jag annonserar
så svårt att bedöma.
får se när annonsen blir aktiv...
Fungerade bra så här långt lagt in min…
Fungerade bra så här långt lagt in min första annons.
Dåligt företag ,det står väntande i 3…
Dåligt företag ,det står väntande i 3 veckor nu
Lagt in 30 annonser men alla står som väntande,
Lagt in 30 annonser men alla står som väntande efter 1 vecka, bedrövligt dåligt, stäng ner sidan så att inte fler blir lurade att annonsera, Kan nämna att jag har försökt att få kontakt med ansvariga i flera dagar utan ett svar. Bedrövligt dåligt anser jag. Stäng ner skiten och ta bort hemsidan
Uselt
De publicerade inte min annons efter en enkel uppdatering. Den stod i status "väntande" i flera månader! Jag gav upp och tog bort annonsen.
Snabbt och enkelt
Jag har nu försökt lägga upp tre…
Jag har nu försökt lägga upp tre annonser och de har bara blivit i ett "väntande" läge. Så jag har fått tagit ner de väntande annonserna och nu har jag försökt använda Annonser.se för sista gången.
Bekvämt och snabbt
Annonsen har ej blivit inlagd
Annonsen har ej blivit inlagd...har varit väntades från och med den 15 maj....jag får vänta vidare
Enkelt och smidigt upplägg
Enkelt och smidigt upplägg, och så var det ju gratis, jättebra!
Fem tjärnor för annonsera.se
tiden det tar att anonnsen tar för att…
tiden det tar att anonnsen tar för att läggas ut
Annonsen publiceras aldrig
Annonsen publiceras aldrig. Den är "väntande" för evigt.....
:-(
Min annons har inte publicerats på 5…
Min annons har inte publicerats på 5 arbetsdagar och erhåller status "väntande".