Företaget har svarat
Anette har en helt særlig indfølingsevne, connetion og klarhed, og hendes dybe healinger og clearinger er intet mindre end magiske. Jeg føler sig set, mødt og nænsomt guidet hele vejen - hver ga... Se mer
Företaget har svarat
Har brugt dig to gange nu i nogen vigtige, prekære familierelaterede situationer, og begge gange kunne du tydeligt se, hvad der virkelig foregik, også især ovre i de andre personer. Og det var alt... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er den, jeg er – jeg er Anette Traberg Lind. Kun ved at være tro mod mig selv og vise, hvem jeg virkelig er, kan jeg hjælpe andre med at finde deres vej hjem. Det hjem, som mange længes efter og søger med hele deres hjerte. Det er stedet, hvor hjertet banker, og hvor man kan mærke dybden af kærlighedens energi. Vi bærer alle en indre kerne – en essens, der balancerer vores fysiske, følelsesmæssige og psykiske sundhed. Men når livet kaster os udfordringer, kan vi nogle gange føle os adskilt fra os selv; som om vores energi er drænet, uden at vi helt kan forstå, hvorfor. Gennem mit arbejde med healing møder jeg mennesker fra hele landet, der søger min hjælp, fordi de oplever begrænsninger i mønstre, de måske ikke kan sætte ord på. Min mission er at guide dig tilbage til den tilstand, hvor du trives. Min praksis er dybt forankret i hjertet. Gennem denne forbindelse åbner jeg op for din indre energi, hvilket giver mig indsigt i essensen af din sjæl. Healingen strømmer igennem mig, snarere end at være en direkte udstrækning af min egen kraft. Jeg forbinder mig med en større energi, den energi, der kommer fra Skaberen, og træder til side for at lade oplevelsen være præget af noget større end mig selv. Healingsprocessen foregår gennem dybe samtaler, hvor vi sammen arbejder med de udfordringer, der kan stå i vejen for din indre balance. Sammen vil vi genopdage og genskabe dit naturlige flow, så du kan bevæge dig fremad med mere lethed og styrke. Udover mit arbejde med healing underviser jeg også i yoga med infrarød varme flere gange om ugen i Silkeborg. Dette inkluderer både den blide Healing Yin Yoga og den mere energiske Hot Yoga. Jeg ser frem til at dele denne energi og forbindelse med andre, så vi sammen kan udforske og vokse.
Nørregade 51, 8620, Kjellerup, Danmark
Vi har brugt Anette i forbindelse med vores U19 piger i SIFQ fodbold. Hun har hjulpet med forebyggelse samt udstræk, især for kroppens nederste del. Hun har været super god til at lave øvelser efter vores pigers behov. Anette selv er et fantastisk menneske, som man virkelig føler sig velkommen hos.

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Mødet med Anette er virkelig en god oplevelse - hun kan noget særligt fint. Jeg oplever en oprigtig interesse for mig som menneske og en nysgerrighed og dybde vækkes igennem Anettes kompetente og nærværende formidling.
Jeg er kæmpe fan.

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Anette er virkelig dygtig, skarp og formidler tydeligt og kærligt.
Hurtig og velovervejet feedback.
Giver min bedste anbefaling.
Elsker at have Anette som "livline" når jeg er i tvivl, trænger til god energi og et positivt løft.
Anette er kniv skarp, og har hjulpet mig både personligt og også som mentor for min forretning.
Anette har rådgivet mig, som jeg ikke er blevet rådgivet før. Hun er imødekommende, stærk, ærlig og rammer spot on. Det har, for mig, kastet et nyt lys over mig selv og min vej i livet. Jeg vil til enhver tid anbefale hende og vende tilbage.

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Jeg føler sig set, mødt og nænsomt guidet hele vejen - hver gang.
Anette er et fantastisk menneske, og en dybt kompetent behandler. Stay tuned - For det er vildt, når først Anette går igang 🔥

Anette er kniv skarp.
Jeg bruger Anettes skarpe kanal når jeg mangler overblikket. STOR ANBEFALING :-)

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Anette er klog/ dygtig, nærværende, tillidsfuld og det er en øjenåbner at komme hos hende.
Anette er bare fantastisk og helt utrolig dygtig. Hun guider med respekt 💕🌸

Dygtig, indlevende, oprigtig.
Jeg havde en meget intens og værdifuld healing, som jeg tager med mig videre i livet.
Bedste anbefalinger♥️

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Jeg har søgt Anettes skarpe, clairvoyante blik og støtte samt healerevner de sidste 10 år, og er altid 10 x lettere i krop og sind efter en snak. Derfor anbefaler jeg hende altid videre til mennesker omkring mig, fordi det er en hjælp mange ikke tror de kan få. Varmeste anbefaling. ❤️

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
MAGISK OPLEVELSE!!! Anette er den bedste sjælebehandler, jeg nogensinde har prøvet. Hun er mega dygtig og yderst professionel. Jeg vil stærkt anbefale hende til alle, der måske sidder fast i deres nuværende livssituation og har brug for pålidelig vejledning.

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Anette er fleksibel og imødekommende, når der er brug for et hurtigt møde. Ligeledes er hun klar og forståelig i sine tolkninger, så man altid går fra et møde: Oplyst. Lettet. Og med en handleplan (hvis det er nødvendigt).
Anette har en eminent tilgang til at hjælpe med de problemstillinger, jeg sidder i. Både med hendes intuition og tillærte redskaber, der alle hjælper med, at jeg bliver klogere på mig selv

Svar från Sjælebehandler Anette TrabergLind
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.