Allereerst complimenten aan Dannique die met rust, begrip, meedacht en natuurlijk met haar kennis alsnog een prachtige reis voor ons samenstelde. Een rondreis door Puglia is heerlijk én aan te raden.... Se mer
Det här tycker kunderna
Al vanaf het eerste contact met het boeken zeer snel en goed te woord gestaan. Offerte werd aangepast naar onze wensen en het verdere contact verliep ook steeds heel prettig. De vakantie was geweldig.... Se mer
Fijne reis. Goede accomodatie. Enige punt van kritiek: Onze laatste bestemming lag ca. 1 uur rijden van de luchthaven terwijl de vlucht om 6.30u was. We hebben voor de laatste nacht een extra ov... Se mer
Företaget har svarat
Alles was geregeld voor ons, aangepast op onze wensen en maat. Auto die we kregen zeer goed.Hotels waren mooi uitgekozen op onze fly and drive.We hebben lekker vakantie kunnen houden, op het heerli... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Kontaktuppgifter
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Nederländerna
- 088-1900300
- info@andolives.nl
- andolives.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Short trip Malta
Last minute een korte vakantie geboekt naar Naxxar in Malta omdat ik aanbieding ontving via nieuwsbrief. Gratis upgrade gekregen naar superior kamer omdat classic kamers volgeboekt waren. Mooi kleinschalig boetiekhotel: uitgebreid ontbijt met veel vers fruit en uiteraard English Breakfast. Zalige ligbedden aan het zwembad gelegen in een mooi kleine tuin. Ook uitgebreide dinerkeuze in het hotel.
Naxxar is centraal gelegen op max 15 km van alle hotspots van Malta. Klein stadje met enkele locale restaurantjes. Leuke uitstapjes waren Mdina en beachbar Singita aan golden sand beach, een mooi goudkleurig zandstrand.

Prachtige locaties
Prachtige locaties, heerlijke omgeving in Puglia, heerlijk ontbijt op alle 3 bijzondere locaties. Geen massa toerisme. Olives slaagt er weer in een top vakantie van te maken.

Svar från &Olives Travel
Prijs kwaliteit een dikke plus!
Zijn zeer tevreden geweest over deze rondreis in de Algarve in Portugal. Alles was gereserveerd zoals het hoort etc...
11 dagen rondreis voor 2: vluchten, auto en degelijke hotels, tips om plaatsen te bezoeken etc...
Dit alles voor deze prijs? Dik tevreden. Er zullen nog reizen volgen via andolives.nl in de toekomst. Bedankt andolives.

Goed geregeld!
We werden goed geholpen en de reis ontzorgde ons op alle fronten. Was n heerlijke doe vakantie.
Een ding was niet goed gegaan. We wilden 3 dagen fietsen en dan n rustdag. Hadden niet goed opgelet en nu hadden we na 2 dagen al n rustdag. Die was aan zee terwijl dag 3 bij ponte de lima voor ons leuker was geweest. Zowel t stadje heeft meer te bieden voor n rustdag als de B&B. Was nl. de enige met n zwembad.

Een goed geregelde reis
Een goed geregelde reis, prima communicatie en fijne locatie. De gratis app is ook geweldig. Enige minpunt was de slechte communicatie van de lokale agent over afhaaltijden, dat heeft het kantoor in NL goed hersteld

Prima georganiseerd
Prima georganiseerd , alleen de tweede masseria in sannicola was weinig te doen en medewerkster balie sprak geen andere taal dus was erg moeilijk om te communiceren. Slapen was prima .

Perfect geregeld
Perfect geregeld, taxi's stonden klaar op afgesproken tijdstip. Allervriendelijkst en zeer behulpzaam!
Overtochten met ferry perfect geregeld.
Een dikke 10!

Svar från &Olives Travel
Alles tot in de puntjes verzorgd en…
Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld, zoals gewoonlijk

Ervaring &Olives Travel
Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in kennis te brengen van luchthaven waren gewisseld (Charleroi i.p.v. Eindhoven). Maar dat is wel meteen opgepakt en gecorrigeerd.

Svar från &Olives Travel
Vooral voor iemand die voor het eerst…
Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je vliegtuigstoel en je ruimbagage moet je zelf reserveren op de site van Transavia met je boekingsnummer. Voor derest is alles feilloos verlopen. Ik ben heel tevreden.

Mooie reis, klantgerichte service
Samen met andolives een bestaande reis uitgebreid met mooie excursies. Alles verliep zoals afgesproken. Het boeken van de reis ging soepel en de reactietijd is kort.

Mooie verblijf-locaties
Mooie verblijf-locaties, overzichtelijke rij-afstanden en veel te zien.
Opmerkingen:
-in 3 van de 4 locaties was douche in bad; gevaarlijk voor ouderen
-in Caldas Monchique deed de lift het niet en aan herstel werd niet gewerkt

Biken en hiken in Griekenland
Voor de tweede keer een actieve vakantie geboekt. Dit keer een combi van biken en hiken en wederom perfect georganiseerd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.