Ejendomsmæglerfirmaet And &Living, Holbæk Odsherred afdeling solgte vores hus på kun 8 dage. Huset blev fra starten udbudt til den salgspris vi havde forestillet os og blev solgt til udbudsprisen. D... Se mer
Det här tycker kunderna
&Living Gentofte-Malek Attauabi - Most reviewers have similar comments. Malek is a Professional, thorough, highly effective and well prepared sales agent. The photographer is also quite talented... Se mer
Vores datter havde booket en fremvisning af en lejlighed i Aarhus C og fået adskillige bekræftelser på tid og sted pr. sms (fra en noreply uden angivelse af tlf.nr. på mægler). Seneste fik hun på da... Se mer
I interacted with Malek from Vangede Gentofte Office from day 1. Once i found a listing, I called him up and was able to go for a visit within 30 minutes. He showed around and answered every question.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
&LIVING repræsenterer et unikt livsstilskoncept med fokus på æstetik og et tæt samarbejde imellem vores 16 forretninger. Via en tæt dialog igennem hele forløbet sikrer vi den bedste kundeoplevelse og den optimale handelspris.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Yderst professionel team
Vi har lige fra vore ejendom er blevet sat til salg – fra prissætning til endelig skødeunderskrivelse – kun oplevet hele processen som yderst professionel.
Christel og hendes kolleger har arbejdet ihærdigt for det bedst mulige salg. Også selvom der ca halvvejs i processen kom en køber, som købte med forbehold indtil denne fik solgt sidst hus, forsatte Living med at fremvise ejendommen for nye potentielle købere med det resultat, at vi fik den ønskede pris.
Vi har fået tilbagemeldinger undervejs efter fremvisninger og haft en tæt dialog, som har gjort os trygge i hele handlen.
Absolut den ejendomsmægler jeg til hver en tid vil anbefale alle andre.
Mvh. Elin & Peter Frandsen

Dan Frederiksen og Christel Ulvig
Dan Frederiksen og Christel Ulvig
har været omhyggelige med at lytte til vores kritik og været hurtige med tiltag for at opfylde vores krav og ønsker i salgsprocessen.
Vores kommunikation med Dan og Christel - på alle platforme - har været direkte, klar og kontant fra start til slut.
Kan anbefale dem og firmaet 🙂

Dygtige og flinke ejendomsmæglere
Meget flinke ejendomsmæglere, som er gode til løbende at give information. Dan er en dygtig sælger. Yderst rimeligt salær. Kan anbefales!

Har haft mit hus til salg 2 gange før
Har haft mit hus til salg 2 gange før, men denne gang blev det solgt inden for 3 mdr. godt gået

Svar från Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING
I forbindelse med salg af vores hus v/…
I forbindelse med salg af vores hus v/ Michael Holmegaard, Kgs. Lyngby oplevede vi en god kommunikation og ihærdighed for at komme i mål med salg af huset. Vi blev løbende orienteret og inddraget i processen, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse. Dette mundede ud i et salg efter få dage.

Svar från Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING
Det har været en fortrinlig oplevelse.
Det har været en rigtig god oplevelse at sælge vores hus igennem &Living. Vi er blevet taget godt af fra start til slut. I det hele taget er &Living yderst professionelle, kombineret med at gøre processen personlig, for dét er det jo at sælge sit hjem.
Stor anbefaling herfra.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.