Arrogant og ubehøvlet chauffør og montør
Arrogant og ubehøvlet chauffør, slet ikke servicemindet.
Utroligt at Elgiganten vil bruge et firma som dette
0 stjerner herfra
Anders Andersen a/s påtager sig såvel store som små entrepriser, licitationer og fast pris. Vi rådgiver og vejleder, både med hensyn til løsningsmuligheder og produkter mv. Tømrerfirmaet har stor ekspertise i udførsel af opgaver for private, industrien og den offentlige sektor. I forbindelse med hoved- og totalentrepriser påtager vi os gerne ansvaret for den samlede koordinering og planlægning af opgaven – lige fra opstart til aflevering til kunden. Dygtige medarbejdere, erfaring og kvalitetsudvikling er nøgleord. Mantra; vi overholder vores aftaler.
Industrivangen 7, 7730, Hanstholm, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Arrogant og ubehøvlet chauffør, slet ikke servicemindet.
Utroligt at Elgiganten vil bruge et firma som dette
0 stjerner herfra
Skuffende trappevask og de springer uger over. Det de lover er snik snak og deres ansatte er sure og virker som om de ikke er værdsat. Man køber katten i sækken og kan kun frarådes. Vi har brugt dem i et par år og loves konstant forbedring men det er nye ansatte og de sjusker meget med rengøringen.
Veludført arbejde og ingen forsinkelser
Vi er rigtig glade for, at vi valgte Anders Andersen til at bygge vores hus. Der var fra start en rigtig god dialog, og vi følte os trygge i den rådgivning og vejledning som vores kontaktperson kom med. Der var overensstemmelse mellem det aftale og det udførte arbejde, og arbejdet blev udført til tiden og uden forsinkelser.
Vi oplevede, at de ændringer vi ville have foretaget undervejs blev taget godt imod og det var rart at komme på byggepladsen.
Vi vil helt sikkert anbefale Anders Andersen til andre, som enten ønsker nybyggeri, tilbygninger eller generelt håndværksmæssig arbejde.

Svar från Anders Andersen A/S
Venlige og serviceminded. Udføre deres arbejde til tiden og holder hvad de lover. De gange jeg har haft ændringer er de altid blevet udført uden problemer. Kan kun anbefale Anders Andersen A/S.

Svar från Anders Andersen A/S
Super service og en kompetent samt faglig tilgang til opgaverne.
Tidsplan overholdes og alle ydelser leveres med godt humør.

Svar från Anders Andersen A/S
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.