Snabb leverans! Fick tracking samma dag och leverans dagen därpå 👍🏽 Lite oklart med anvisningskorten på engelska (?) men annars snyggt.
Testade CBD oljan med melatonin i då jag haft sömnproblem under längre tid och de preparat som jag fått via vården ej fungerat för mig. Sover mycket bättre numera och vaknar upp piggare än på lä... Se mer
Har precis kommit igång med produkterna men är JÄTTEnöjd. Kör kombo av CBD Full Spectrum och CBG + melatonin. Trots att jag inte använt dom längre tid märker jag stor skillnad på flera plan. Dels h... Se mer
At Ancient Therapy, we don't just offer supplements; we offer a promise. A promise of quality, authenticity, and holistic well-being. We zoom in on the most renowned and evidence-backed supplements like Ashwagandha, Shilajit, Tongkat Ali, and Lions Mane to name a few. Our mission is to provide only the most vital supplements, cutting through the noise and delivering only the essentials. Join us on this journey towards better health, enhanced performance, and a life brimming with vitality.
Carrer de Rosello 276 , 08037, Barcelona, Spanien
- 0046701426355
- info@ancienttherapy.com
- ancienttherapy.com
Andra tittade också på
A new way to take Shilajit
Jag har tagit Shilajit under en längre tid och kan verkligen känna skillnaden – mer energi, bättre fokus och en känsla av att kroppen håller sig stark och frisk. Det enda problemet har alltid varit den sega, kådliknande konsistensen som kladdar och är svår att dosera. Den här flytande varianten är helt revolutionerande. Nu räcker det med några droppar i morgonkaffet för att få i mig högkvalitativ Shilajit på ett smidigt sätt. Samma kraftfulla effekt, men mycket enklare att använda. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till de gamla kladdiga produkterna.
Fått hem Lions Maine o Ashwagandha
Fått hem Lions Maine o Ashwagandha. Fick tips av en vän om Ancient Therapy. Snygga förpackningar!
Beställde Ashwagandha och cbd…
Beställde Ashwagandha och cbd melatonin, allt ok
Beställde Tonkat Ali och Lions Mane
Beställde Tonkat Ali och Lions Mane. Handskrivet välkomstkort, ett plus i kanten.
Tongkat Ali & Shilajit
Tredje gången jag beställer från Ancient Therapy. Snabb leverans och bra/ snygga produkter. Fri frakt är ett plus, tack!!
Testat tongkat ali och Himalaya…
Testat tongkat ali och Himalaya shilajit från er. Jag har inget annat än bra saker att säga! Noterbar skillnad väldigt snabbt, snabb leverans och fin design på produkterna 🙏🏻
Andra gången jag handlar Ashwagandha…
Andra gången jag handlar Ashwagandha här. Personlig service o snabb leverans. Topp!
Fick leverans på 2 dagar 👍🏽
Fick leverans på 2 dagar 👍🏽
Trevligt med personligt tack-kort och fin förpackning, känns seriöst.
Blev rekommenderad att testa shilajit…
Blev rekommenderad att testa shilajit som tillskott då jag upplevde konstant trötthet trots att jag åt rätt, sov bra och tränar regelbundet. Efter någon veckas användning av shilajit kände jag en tydlig skillnad och jag blev piggare.
Upptäckte även att shiljait balanserar hormoner, jag har haft problem med sköldkörteln sedan yngre tonåren pga Hypotyreos så jag är nyfiken på att se hur min hormontillförsel regleras.
Snyggt
Snygga produkter, fick hem det i tid. Fri frakt också, nice!
Testade CBD oljan med melatonin i då…
Sover mycket bättre numera och vaknar upp piggare än på länge!
Rekommenderas starkt för andra som har sömnproblem och vaknar ofta under nätterna.
Ska prova andra produkter från Ancient och definitivt fortsätta med oljan!
Toppklass
Snygg och smidig hemsida.
Använt produkterna i dryga 6månader och måste säga att de är otroligt hög kvalitet som ger rejäl effekt på kort tid. Känner mig piggare, högre libido, positiv och fräsch.
Mkt nöjd
Mkt nöjd! Lion's Mane och Ashwagandha är grymma. Imponerad av kvaliteten och förpackningen. Supersnabb leverans också!
Alltså wow
Alltså wow! Jag har använt ATs Ashwaganda men framförallt Lions Mane nu i några månader och upplever en stor förbättring. Jag har har problem med brain fog och hjärntrötthet en längre period och inte hittat något som funkat tidigare. Är så tacksam för era produkter 🙏
Jag har provat shilajiten och…
Jag har provat shilajiten och Ashwagandha och är mycket nöjd med produkterna och den snabba leveransen
Utmärkta produkter
Utmärkta produkter, använder Lions Mane, Tongkat Ali och Ashwagandha daligen, rekommenderas!
Hjälpt så mycket mot min muskelvärk!!
Så nöjd med bemötandet och produkterna
Så nöjd med bemötandet och produkterna. Tack!!
CBD oljor
Är jättenöjd med deras CBD oljor. Känner mig lugnare och sover mycket bättre! Snabb leverans också, så jag är supernöjd!