⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og virkelig dygtig elektriker! Vi havde Ntech ApS ude i forbindelse med installation af vores hjemmelader via Energi Fyn, og vi var så heldige at have Martin t... Se mer
Det här tycker kunderna
Rigtig fin oplevelse at få monteret ladeboks af n-tech (Energi Fyn samarbejde). Grundigt forarbejde og god dialog om den løsning, der passede mig bedst (ret besværlig føringsvej). Der var lidt indl... Se mer
Vi brugte firmaet i forbindelse med installation af hjemmelader til bil (via Energy Fyn). Elektrikeren var venlig og effektiv. Han gav brugbar vejledning. De tilbød at modernisere vores eltavle, idet... Se mer
Dygtig håndværker fra firmaet. Hurtig og omhyggelig. Men kontoret: fik først en OK datofor installation, fik så flyttet den til næste dag, men flyttet tilbage til oprindelig 1 minut efter???? Afs... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi udfører alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hænges op eller om det er et større arbejde. Vi stiller altid med det fornødne mandskab af højt kvalificerede elektriker.
Kontaktuppgifter
Stærmosegårdsvej 28, 5230, Odense, Danmark
- 70220804
- info@ntech.dk
- an-el.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 12 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Positiv oplevelse.…
Fra start til slut en utrolig positiv oplevelse.
Tak for jeres indsats.
Tilfreds kvalitets Eliktrikker pænt og…
Tilfreds kvalitets Eliktrikker pænt og ordentligt arbejde
Arbejdet blev lavet professionelt og…
Arbejdet blev lavet professionelt og til den aftalte tid
Sådan skal det udføres!
Dygtigt, konstruktivt udført arbejde med ladeboks installering inkl. kabelføring og jordspyd.
Kan anbefales …
Arbejde hurtigt udført pænt og ordentligt. Ankom til aftalt tid . Alt virker som det skal
Lidt langsom i optrækket vedr tilbud
Lidt langsom i optrækket vedr tilbud, men da først det var på plads gik det hurtigt med godt og veludført arbejde
Fik opsat ladeboks til elbil
Fik opsat ladeboks til elbil. Forberedelserne var gode pga. velfungerende digital kommunikationsflade.
Selve opgaveløsningen forløb også godt. Montøren var behagelig og kompetent, og resultatet er som ønsket.
Eneste forbedringspotentiale er tiden: montøren skulle komme kl. 11+/-2 timer. Dvs. jeg skulle være hjemme og klar fra kl. 9, og han ankom lidt efter 12.30.
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse
Det hele blev gjort færdig
samme dag, selvom der
var nogle problemer
En stor cardeu til Montøren
Mvh Allan
Dygtig medarbejder
Urimelig opkrævning af udført arbejde
I forbindelse med installationen af ladeboks, kræver ekstra betaling for at trække kabel over loft, begrundelse for det er en besværligt føringsvej, jeg hjælper elektrikeren/ lærling med at trække kablet 3 meter på loft fra tavlen og ned til ladeboks, hvor er lige det besværlige i det ???? + det bliver ikke testet på installation???

Svar från Ntech ApS
Pænt arbejde med min ladeløsning
Pænt arbejde med min ladeløsning. God opførsel af 2 unge håndværkere. Hilsen fra Jørgen på Bekkasinvej 2.
Ikke tilfreds
Da firmaet ikke ville give en skriftlig garanti for, at et tredje forsøg på at ordne en almindelig korrespondanceafbryder ville være gratis, valgte jeg at stoppe samarbejdet samt ikke at indlede en klagesag over små 1000 kr..
Jeg betalte ligeledes regning nr. 2 og kontaktede et andet firma i stedet , som hurtigt kom og ordnede problemet i 1. forsøg. Det har nu virket i nogle uger.
Grunden til at jeg ikke giver 1 stjerne er, at vi fik lavet andet arbejde ved første besøg, som dog virker.
Nogle rigtig kvalificerede
Nogle rigtig kvalificerede, rare gutter med en virkelig tilfredsstillende installation. En god oplevelse selvom vi måtte tidlig op :-). Stor ros til udførelsen.
Flinke mennesker og nemt at melde sig til når man skal have ladestander
Rigtig god service og dygtig…
Rigtig god service og dygtig elektriker.
Meget høflig og venlig elektriker som fik tilsluttet lyset i vores kælderrum samt vores spejl med lys på badeværelset.
Varm anbefaling herfra 🤩🤩🤩
Venlig og hjælpsom medarbejder
Her er du i trygge hænder
Hele forløbet af min hasteopgave fungerede superfint. Der blev taget selvstændigt hånd om opgaven fra Anderup Ntech med det samme og jeg kunne trygt overlade ansvaret til dem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.