Amsterdam Outlet

Very disappointing experience. There are very few shops, and surprisingly, you’re not even allowed to smoke in the open area, which is honestly ridiculous. If you want to smoke, you have to go... Se mer

Sneakers besteld en gekocht Na weken nog steeds niets ontvangen,en wel betaald Lees,dus idd oplichting Tig x gemaild, en kom niet in contact Geven nu betaal gegeven onder RocknRollerzNC uit onder... Se mer

Spijtig genoeg heb ik me waarschijnlijk ook laten misleiden die hun interessante "valse" prijs voor een loopband. Ik hoor ook niets van hun ondanks verschillende mails, dus weg geld. Als ik het... Se mer

Very disappointing experience.

Very disappointing experience.

If you want to smoke, you have to go downstairs to a designated smoking zone — but what about people in wheelchairs? How are they supposed to access it?

Overall, it was a waste of time and definitely not worth visiting.

21 juli 2025

LET OP

LET OP! Deze beoordelingen gaan niet over Amsterdam The Style Outlets, het centrum doet niet aan online bestellingen!

6 mars 2025

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. schoenen besteld en niet ontvangen. Wat je wel krijgt is een envelop met een witte sticker erin. Dus wel track and Trace nummer, maar verder gewoon niets.

5 mars 2025

Sneakers besteld en gekocht

Sneakers besteld en gekocht
Na weken nog steeds niets ontvangen,en wel betaald
Lees,dus idd oplichting
Tig x gemaild, en kom niet in contact
Geven nu betaal gegeven onder RocknRollerzNC uit onder betaal gegevens en zitten gewoon in Schiedam
Dus mensen ben gewaarschuwd op Instagram en Facebook Niers bestellen bij Amsterdam Disigner Outlet , Oplichters!!!!!!!!!! Betalen en Niets Ontvangen!!!!

26 februari 2025

Stelletje vuile oplichters!!!

Stelletje vuile oplichters!!!
Reclame op fb tegengekomen betreft loopband voor 49,95 euro.
Loopband op 31 december besteld,
Het was een hetaling via ideal geweest. Een bevestiging per mail gekregen dat de loopband is besteld.
Vervolgens ga ik na 3 dgn controleren waar mijn bestelling blijft.
Zie ik dat de link/ website niet meer bestaat.
Tot heden niks ontvangen.
Meerdere mails gestuurd waarvan ik ook geen reactie terug krijg.
Ik ben dus opgelicht, mensen op deze manier oplichten, er zal geen genade op jullie rusten!!!
Neem het geld in jullie
verdoemenis!!!
Hun email adres staat ook onder de naam
courtney-weaver2001 @outlook.com
Ik heb ook aangifte bij de politie gedaan.
Voortaan via bol,com. Amazon of Klarna bestellen dan heb je dit gezeik niet.

31 december 2024

SCAM!

Schoenen besteld 15 jan, zouden 17 jan verzonden zijn maar niets...
Zou track&trace krijgen, niets.. gemaild... niets dus ook ik ben erin getrapt!

15 januari 2025

Pure oplichterij!!

Pure oplichterij!!
3 polo’s besteld op 11 dec.
Betalingsbewijs ontvangen.
Gevraagd om een update, geen reactie!
Diverse malen gemaild, geen reactie.

23 januari 2025

Loopband....

Loopband....

Ik heb op 1 januari een loopband besteld. Ik zag de advertentie via Instagram. Wel betaald, maar tot op heden niks ontvangen😡 ik had op 7 januari een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn loopband kon verwachten. Surprise....geen antwoord😡

1 januari 2025

Oplichterij

2 truien besteld. Bevestiging ontvangen. Daarna werd het ijzig stil. Ondanks mails van mijn kant, geen enkele reactie!!!
Dan weet je hoe laag mensen kunnen zijn.
Schande!!

6 januari 2025

Smerige oplichters

Op 7 januari loopband besteld via advertentie op Instagram. Na betaling via iDeal keurig netjes ontvangstbevestiging ontvangen. Tot op heden nog niks ontvangen, dus dacht zal eens checken wat de status is. Blijkt de site volledig uit de lucht te zijn. Gewoon smerige oplichters dus, wel betaald, niks ontvangen en zoals ik lees ben ik niet de enige die opgelicht is door die “ Webshop “ 😡

7 januari 2025

Oplichters

Op 5 januari loopband besteld,tot op heden niks van gezien en nu is hun website ook foetsie. Dag 50 euro. Stelletje oplichters. Via instagram advertentie van hun gezien trouwens

5 januari 2025

Oplichters

Ik heb 2 januari een loopband besteld en betaald.
Geen bericht of track and trace ontvangen.
Zondag een mail gestuurd waar mijn loopband blijft en nu is de site van amsterdam-outlet.com niet meer in gebruik. Zijn stelletje oplichters.

14 januari 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Had een loopband besteld en betaald. 2 mails gestuurd, helemaal niks gehoord. Nog steeds niks binnen en de website bestaat nu niet meer.

14 januari 2025

Oplichters

Ik ben helaas ook slachtoffer geworden van deze oplichter. Loopband gekocht als een cadeau voor mijn dochter, zij was zo blij... Hun website is niet meer te vinden, ook email is niet meer beschikbaar.

9 januari 2025