Super service
Bestilte sæbe online, og fik hurtigt varen leveret og skrev med dem om jeg var dækket ind med produkterne, og fik god rådgivning oven i hatten. Total god service.
Autoværksted & Klargøringscenter. AM-Autocare er dit lokale Teknicar-værksted og Ditec klargøringscenter i Hinnerup. Hos AM-Autocare tilbyder mange former for auto reparation, vedligeholdelse og service af alle bilmærker. Er din bils fabriksgaranti stadig gældende, kan du roligt køre ind til os. Vi følger nemlig de gældende regler, så du bevarer bilens garanti. En bil kræver pleje, hvis den skal holde og driftssikkerheden skal bevares. Så hvad enten det drejer sig om reparation, service, eller f.eks. tjek før syn, er du meget velkommen til at besøge vores autoværksted og få et uforpligtende tilbud! Vi ser frem til at servicere dig og din bil!
Navervej 5, 8382, Hinnerup, Danmark
God service og godt arbejde, af Ceramic lakbeskyttelse, lak Raparation og undervogns behandling. Meget tilfreds med AM Autocare og vil forsat bruge dem some mit fortrukket Autoværksted og bliplejer.
Jeg har, siden jeg købte min brugte bil i 2021, haft den på værksted forskellige steder i Hinnerup og er blevet skuffet hver gang fordi jeg har følt at de egentlig ikke gad mig eller min bil. En dag lå der så en brochure i min postkasse fra AM Autocare og jeg tænkte at det måtte jeg prøve. Det bedste jeg har gjort for mig og min bil. Jeg får den bedste service, en god snak, smil, humor og venlighed. Jeg har fundet det perfekte sted til min bil og mig - og jeg vil varmt anbefale dette til andre.
Jeg har fået lavet bil hos André og hans ansætte et par gange efterhånden og jeg har været rigtig glad og tilfreds med resultatet af bilen,
Jeg vil med glæde anbefale andre til at få lavet bil hos André, kanon værksted👍🏻
AM Autocare leverer bare HVER gang!
Super professionelle, imødekommende og dygtige, de kan bare deres kram!
Hurtig service, flotteste poleringer jeg har set og så ved man hvor man har dem - ingen ubehagelige overrraskelser!
Jeg har efterhånden brugt AM Autocare en del år og har aldrig haft en finger at sætte på dem. Deres arbejde er til UG og mere til hver gang. Der er aldrig en opgave der er for lille eller for stor og rådgiver en til at få opgaven løst på bedst mulig vis.
Jeg havde bøvl med min kobling og fik flere forslag fra forskellige værksteder om hvad der kunne gøres. Endte med at vælge Am Autocare som var duper professionelle og fik mig kørende igen på kort tid.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.