Aluwdoors B.V. Omdömen 1 298

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie toonzaal voor een juiste keuze. Medewerkers dachten positief mee, zonder er druk op te zetten. Afspraken zijn uitstekend nagekomen. Inmeten prima en plaatsen idem dito. Tot nu toe zijn we... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisch eindresultaat Prima prijs/kwaliteit. Verhouding. Goed advies bij opmeten waardoor we onze deurkeuze nog hebben gewijzigd Bij plaatsing kon 1 handvat niet direct geplaatst worden maar d... Se mer

Företagsinformation

1. Dörrtillverkare
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Innerdörrar

Skrivet av företaget

Aluwdoors maakt stalen deuren. Het begrip stalen deuren is inmiddels erg bekend. We zien het in woonbladen, televisieprogramma's en op het internet. Wij doen het echter anders dan anderen. Wij werken namelijk met aluminium. Een lichter materiaal, een duurzamer materiaal en bovendien ontzettend strak en tijdloos. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom eens langs in onze showroom. Geheel vrijblijvend en dan heeft u in ieder geval de deuren een keertje gezien en weet u waar wij zo trots op zijn!

Een blijvende indruk, met trots verzorgd

Skrivet av företaget

Wij regelen het voor jou!
Wij bieden onze klanten een blijvende beleving met prachtige producten, uitstekende service en persoonlijke aandacht, altijd met een eerlijk en oprecht karakter. Tegelijkertijd bouwen aan een werkomgeving waar medewerkers met trots, plezier en toewijding bijdragen aan het succes van Aluwdoors.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanaf het eerste contact tot aan de…

Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing van onze taatsdeuren is alles keurig verlopen, heldere communicatie, mooi product, nette montagemedewerkers met oog en gevoel voor detail, kortom; wij zijn super tevreden.

Groeten Jan en Heidi

31 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Deur en resultaat goed

Deur en resultaat goed, afstemming over inmeten kan wel beter

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de review! Veel plezier met de deuren toegewenst!

Aluwdoors Top bedrijf!

Alles was Top! van bezoek showroom tot oplevering.
super netjes echt een grote aanrader. geen nekele negatieve opmerking.

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie zo positief zijn. We wensen jullie veel plezier toe met de prachtige deuren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van A tot Z een fijne begeleiding en…

Van A tot Z een fijne begeleiding en àlles perfect geregeld! We zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flawless Service from Start to Finish – A Rare Find!

I recently had doors installed by Aluwdoors, and I am incredibly impressed. It is very rare to find a team that cares this much about their work and gives 110% service. From the very first interaction, everything was handled with exceptional professionalism.

My initial inquiry was answered immediately, and I was able to book a visit to the showroom in Nunspeet at a time that was perfect for me. I particularly appreciated that all correspondence was conducted in English without me even having to ask—a thoughtful touch that made the process much smoother.

The measurement technician arrived bang on time and did a fantastic job. The quote was delivered within 24 hours, exactly as promised. Leading up to the installation, every question was answered fast and efficiently. When I called with requests, I was connected to the right person within seconds, and if they weren't available, I received a callback the same day.

The installation team was perfect. They were professional and skilled, and there were no issues. Even when a part wasn't on-site, the problem was fixed within an hour with no delay to the project. The doors are now fitted and look perfect.

I am unable to find a single fault. If you are looking for a company that truly values its customers, look no further. I would highly recommend them to anyone.

9 april 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Thanks a lot, as we mentioned in our email, feedback like this is always genuinely appreciated. It's great to hear that the entire process came through the way it should. We've already made sure your kind words have been passed on to everyone of the team. We hope you enjoy the doors, and you know where to find us if you ever need anything!

Warm regards,
Jan

Perfect!

Perfecte uitvoering op alle fronten, zeer tevreden!

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Hier doen wij het voor! We wensen jullie nog veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Aanrader!

Duidelijke communicatie, prima prijs, prachtige deuren van goede kwaliteit en het inmeten en plaatsen ging perfect! Dikke aanrader!

9 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Bedankt voor de mooie 5-sterren review. Fijn om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. Nu kunnen jullie fijn genieten van de prachtige deuren!

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Niet goedkoper dan elders maar wel uitstekend in meedenken

1 april 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Hier doen wij het voor! We wensen jullie nog veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met onze deuren

Heel blij met onze deuren. De mannen gaan pas weg als alles helemaal op maat erin zit. Met als eindresultaat fantastische deuren.

3 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We wensen jullie veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Mooie deur

Mooie deur , snelle plaatsing en superblij mee

6 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review!

Waar voor je geld

Wij zijn goed geholpen in de uitgebreide showroom en erg blij met onze prachtige taatsdeur! Wij raden dit bedrijf zeker aan.

25 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie woorden! We wensen jullie veel plezier toe met de deur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fraaie glazen taatsdeur netjes gemonteerd

De contacten met de verkoper, de medewerkers (inmeter en kantoor) waren vriendelijk en maken een deskundige indruk. De medewerkers denken met je mee en reageren snel op mails. De monteurs werken snel en netjes.

24 februari 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Hier doen wij het voor! We wensen jullie nog veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Prachtige deuren

Alles voelde goed,vanaf het moment dat we in de showroom in Nunspeet kwamen ,de 2e keer,het opmeten en het plaatsen .Alles klopte.

7 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

We wensen jullie nog veel kijk- en gebruiksplezier toe met de prachtige deuren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dik tevreden over het hele proces en…

Dik tevreden over het hele proces en het eindproduct! Duidelijke en fijne communicatie en helderheid over levertijden. Geen vraag is teveel, zowel telefonisch als via de mail. De taatsdeur is een echte blikvanger en staat werkelijk prachtig in ons huis!

24 februari 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Bedankt voor de mooie 5-sterren review. Goed om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. Wij wensen jullie veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Een ontzettend mooie deur

Een ontzettend mooie deur. Tijdens het hele proces van uitzoeken tot plaatsen zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. Bij vragen ontvang je snel antwoord. Wij zijn erg tevreden.

25 februari 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. We wensen jullie nog veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Aluwdoors

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Levering en plaatsing kamerhoog kozijn met zijpaneel.

Bij ons is een kamerhoog kozijn met deur en zijpaneel geplaatst. Het ziet er prachtig uit en is heel solide. We zijn in de showroom geweest en daar met verkoop alles doorgenomen en een offerte gekregen. De verdere planning verliep heel soepel en ook het inmeten en plaatsen volgens afspraak. Vriendelijke mensen. We zijn erg tevreden over het product en over Aluwdoors. Een 10 waard!

23 februari 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. Wij wensen jullie veel kijk- en gebruiksplezier toe!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De geplaatste wand is prima, installatie amateuristisch

De geplaatste wand is prima, de installatie is helaas amateuristisch en past niet bij het prijsniveau.

Tijdens inmeten werd ons verteld dat de installatie 1,5 uur zou duren. Dat bleek 5 uur te worden.

Bij de installatie werden de onderdelen klungelig omhoog gelift waarbij een stuk van het buiten stucwerk afbrak en een paneel beschadigd raakte. Je staat er dan bij en ziet het aankomen maar wil niet de betweter uithangen, ervan uitgaand dat de monteurs dit vaker gedaan hebben. Achteraf had ik toch moeten ingrijpen.

Na de initiële installatie hadden we ook schade op de muren en heel veel vlekken van vieze handen op de muren. Die werden weggehaald door een “wondermiddel”, dat permanente vlekken heeft achtergelaten op onze muren. Slordig voegwerk liet lelijke “bulten” achter.

Tijdens de nieuwe afspraak voor vervanging van beschadigd frame werd door onhandig optreden met het metalen frame onze deurpost en vloer beschadigd. De bevestiging van het paneel werd gedaan door een wig tussen deur en vloer te plaatsen en dan hard met een hamer tegen het frame te slaan: resultaat krassen in de vloer en een valdorpel die kapot ging.

Bij het volgende bezoek kregen we te horen dat de valdorpel niet kapot was, maar de vloer opeens bol was gaan staan en dat de deur daarom aanliep. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan en na vervanging van de dorpel was het aanlopen ook opgelost en de vloer blijkbaar weer vlak.

We zijn heel erg blij met de wand zelf, maar de installatie moet echt beter kunnen. Aluwdoors komt het weliswaar oplossen, maar niemand zit te wachten op 3 keer een dag vrijhouden voor een peperdure wand die in 1,5 uur geïnstalleerd zou zijn.

Als bedrijf 3 keer naar een adres moeten voor fouten die door de monteurs zelf worden veroorzaakt en gewoon te voorkomen zijn is niet efficiënt. Daarnaast kan echt veel voorzichtiger gewerkt worden.

12 mars 2026

Svar från Aluwdoors B.V.

Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling. Fijn dat u tevreden bent over de wand zelf, we begrijpen goed dat het installatieproces zoals u dat heeft ervaren niet aan uw verwachtingen, en uiteraard aan onze eigen standaard, heeft voldaan. Meerdere bezoeken voor iets dat in één keer goed had moeten gaan is inderdaad frustrerend.

We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken maar konden u helaas niet te pakken krijgen. We nemen graag persoonlijk contact met u op om dit goed af te handelen. U kunt ons bereiken op 085-1301965 of door te mailen naar sales@aluwdoors.com.

Rutger Schouten van Aluwdoors

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.