Köpte skor men inga kom
Köpte skor men inga kom. Vilken bluff. Sidan var så trovärdig.
Köpte skor men inga kom. Vilken bluff. Sidan var så trovärdig.
Betalade skor men inga kom. Ingen som svarar och inga telefonnummer till företaget (som inte finns). Beställ aldrig från detta blufföretag!!!!
Företaget är en bluff. Fick aldrig mina skor
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌BLUFF, FAKE, LÖGNARE, AKTA ER, KÖP INTE HÄR.
Köpte ett par skor i maj 2024 , fick aldrig ngr skor.
Blev lovad Återbetalning, har inte kommit ngn sådan. 👿🤬
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Ett tydligt bluffföretag. Skriver denna för att varna.
Deras URL har många varianter.
Bla altrarunningsweden punkt com
Blufföretag. Beställde ett par skor för drygt 1000 kr och fick en liten ring i en påse- från kina.
Hemsidan ser väldigt trovärdig ut med mycket information om varorna, fri retur osv. men när jag tittar märmare finns inga kontaktuppgifter någonstans. Bara ett digitalt formulär att fylla i. All kommunikation går genom någon slags mellanhand.
Många röda flaggor med den här webbplatsen, men du blir lätt lurad eftersom den är på första sidan av google och bara ett fåtal webbplatser från den första som listas.
Beställde ett par skor. Betalt dem med kort! Inte sett röken av dem!!!
BLUFF!!!! Akta er!!