Bluffsid
Bluffsida… efter lååång väntan på två par skor och en tullavgift fick jag ett par fula solglasögon!
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Många röda flaggor med den här webbplatsen, men du blir lätt lurad eftersom den är på första sidan av google och bara ett fåtal webbplatser från den första som listas.
KÖP INTE HÄRIFRÅN!! Finns inga skor, jag har beställt och fått nått sk spårningsnummer och man ska gå in och söka numret på en sida som heter 17track.net helt plötsligt står det att varan är levererad men det kommer aldrig nått paket och de svarar inte på mail.
Bluff-skorna som beställdes kom aldrig och det går inte att få kontakt med företaget!!!
Bluff! augusti 2022 ,har beställt men inte fått några skor. nu är det snart november. SANFRANCISCOFUNGALTOES dyker upp som mottagare av betalning.
Beställde och betalade , men fick aldrig några skor. När jag idag loggar in så heter sidan Altrarunning.com.
Betalade för ett par skor 26 oktober 2021 och har fortfarande inte fått skorna, Inte fått besked att dom sänts. Bedrägeri
Varning !!!
Altra skorrea är en bluffsida, du får inte produkterna du beställt.
Varning! Kortbetalningen flaggades omedelbart som bedrägeri/"high risk" av min bank och kortet spärrades automatiskt. Som tur var, annars kanske mitt bankkonto varit länsat nu...
Bluff sida! Du får betala tull mm, skorna du får är något helt annat än du beställt! Köp inget här!
Jag gjorde misstaget att skicka efter ett par skor. Uppenbarligen är detta en bluffsida som säljer simpla produkter från Kina. Jag hörde av mig flera gånger till dem via deras kundtjänst när min leverans dröjde, men fick aldrig något svar. Det kom ett par skor efter ca en månad - absolut inte det jag hade beställt och i fel storlek. Priset som jag trodde var angett i svenska kronor, var någon annan (för mig okänd) valuta, dessutom fick jag betala en tullavgift (91:-). Det blev en dyr affär. Jag orkar inte försöka skicka tillbaka, så jag får stå mitt kast, men hoppas att andra kan ha någon nytta av detta inlägg. Köp inget från den sidan!!