altileg.dk
Det här tycker kunderna
Jeg bestilte et produkt fra AltTilLeg online og hele den proces var super smooth, uden bøvl med at oprette en bruger og bekræfte med 10.000 forskellige koder. Forsendelsesprocessen gik også glide... Se mer
Företaget har svarat
Meget fin webshop med et særdeles godt udvalg både med hensyn til kvalitet og pris. Min ordre blev leveret hurtigt og ifølge en glimrende advisering. Jeg vil helt sikkert handle hos alti leg igen, og... Se mer
Super hurtig levering og rigtigt godt pakket ind til forsendelse, således at legetøjets kasse var fin og uden skrammer. Stor ros herfra! Derfor køber resten af familien også tilhørende fødselsdagsga... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Altileg.dk byder vi på et STORT sortiment i Legetøj til børn i alle aldre med en masse populære mærker er vi klar til at hjælpe dig lyn hurtigt med det helt rigtige legetøj hurtig levering 99% af vores ordre afsendes indenfor 24 timer alle hverdage har du spørgsmål er du meget velkommen til at fange vores kundeservice på: service@altileg.dk eller tlf. 31311060
Kontaktuppgifter
Krondrevet 3, 4760, Vordingborg, Danmark
- service@altileg.dk
- altileg.dk
Gode priser og sikker levering.

Svar från altileg.dk
Havde købt nogle julegaver fra Altileg.
Havde købt nogle julegaver fra Altileg.
Det var et problem med den ene leverance (grundet producenten) men det blev løst på en virkelig professionel og tilfredstillende måde af altilegs kundeservice.
Det var første gang jeg handlede hos Altileg men bestemt ikke sidste.
Stort ros til Altileg for fantastisk kundeservice👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Svar från altileg.dk
Man bestiller den ene dag og næste dag…
Man bestiller den ene dag og næste dag er den allerede på vej det service

Svar från altileg.dk
Der er simpelthen lynhurtig levering
Der er simpelthen lynhurtig levering. Hver gang jeg har bestilt, er varen kommet dagen efter. Så dejligt

Okay
Produktet som jeg købte var som det skulle være. Leveringstiden blev noget længere end forventet. Ifølge hjemmesiden var varen på lager og jeg bestilte en tirsdag formiddag inden kl. 12.00. Varen ankom først til afhentning den følgende mandag. Varen var uskadt ved ankomst men jeg kunne godt have ønsket en lidt bedre emballering inden afsendelse.
Ellers var det okay.
Super hurtig levering
Varen var nemt at bestille, samt blev leveret hurtig og vi kunne følge varens vej lige fra begyndelsen
Meget positivt overrasket!
Meget positivt overrasket over de store flotte kalendergaver jeg har købt (legetøj fra outlet)
Den eneste sted for mig
Simplen en super sted! God kunde servis, Super humør de har derude og altid velkommen med glæde og jokes over hele banen, må sige der er ingen andre steder jeg gider at købe legetøj en her
Meget hurtig levering og bamsen er helt…
Meget hurtig levering og bamsen er helt som forventet
Just… wow?
The delivery was so fast I couldn’t believe it, AND I got the deal of a lifetime. Unexpectedly happy with my experience.
Gode ting og billigt
Jeg vil sige jeg havde min septisk... MEN
Jeg vil sige jeg havde min septisk, da jeg skulle navigere rundt på hjemmesiden.
Men jeg tog chancen og bestilte. Jeg fik en god og hurtig service, og modtog pakken kort tid efter.
Er kunne jeg godt overveje at handle igen :)
Hurtig levering, men ville gerne kassen var pakket og ikke fuld af klistermærker da det er en gave 😊
Det her er virkelig en onlineshop
Det her er virkelig en onlineshop, som forstår at give deres kunder en enestående service. De svare så hurtigt, og skal ikke bruge alt muligt ligegyldigt dokumentation, såfremt der opstår en fejl. Det er enormt værdifuldt. Tak for god og hurtig kommunikation hele vejen.
(Jeg modtog et telt til min dreng, som desværre var defekt ved ankomst. Alt I Leg sendte et nyt afsted samme dag).
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.