Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoi. Pasceen elektrische fiets gebracht met een storing. Kreeg m dezelfde dag terug met de melding dat de voorwielmotor kapot was. Onderzoekskosten 20 euro.Was te duur om te repareren , dus fiets af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kinderstoeltje gekocht in 2024 die brak af ,gelijk een vervanging gehad! En heefteen mail gestuurd naar de fabrikant! Goede service ,vriendelijke mensen ,hart op de goede plek!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij deze fietshandelaar een elektronisch display voor oudere fiets gekocht met uitkomst dat die niet nodig was. Een paar keer via mail getracht te retourneren maar pas na telefonisch contact ge... Se mer

2,9

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Verkeerde product en vervolgens geen reactie

Mail contact gehad over de producten die niet leverbaar waren. Vervolgens werd er een verkeerd product geleverd. Dit heb ik via het mail en via de site aangegeven. Nu een aantal weken verder en er is nog niet gereageert.

21 april 2021

hier niets bestellen

Ik adviseer iedereen hier niets te bestellen ik heb 04/12/2020 hier bestelling gedaan maar tot op vandaag niets ontvangen geen antwoord op mail

4 april 2021

Erg slecht!

Erg slecht!! Ik adviseer hier niets te bestellen!!

Ik heb 19 februari (2021) een bestelling gedaan, nu 1 maart (2021) nog steeds geen bestelling binnen!!!!!

Vorige week vrijdag gebeld, meneer zei dat hij er achteraan zou gaan waar mijn bestelling blijft.

Nu maandag nog niks gehoord, nu heb ik om 16:04uur gebeld (3x) en krijg niemand aan de lijn.
Ik hoop ooit nog mijn bestelling binnen te krijgen!

Nogmaals erg slecht!!

1 mars 2021

Slechte onvriendelijke klantenservice

Ontzettend slechte service door Piet Hagemeijer. Kon product deels leveren. ‘Lost het op’ zonder overleg. Stort het bedrag van niet te leveren product terug en geeft aan niets meer te kunnen doen. Terwijl ik een andere kleur ook goed gevonden had.
Korte mails, erg onbeschoft.
Nooit meer iets bestellen bij Allwheels.

25 maj 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet klantvriendelijk en heel erg onbeschoft

Er werd een andere kinderfietstas geleverd dan op de foto was afgebeeld. Dus gebeld met Piet. Wat een onbeschofte mens! Ik kon het product wel terugsturen, op mijn kosten en ook de verzendkosten die hij heeft gemaakt, kreeg ik niet terug. Dus zit ik met €11 in de min voor niks? Als ik geen verzendkosten wil betalen, kon ik de fefietstas ook naar de winkel brengen (maar ja, ik woon natuurlijk niet om de hoek). Dus ook nog te horen gekregen dat ik mij er toch niet druk om moest maken. Deze zaak is absoluut niet klantvriendelijk, nog nooit heb ik zo veel arrogantie en onbeschoft gedrag bij een klantenservice meegemaakt. Nooit meer!!!

27 mars 2020

0% Service

Onwaarschijnlijk onbeschofte service na verkoop. Als klant ben ik nog nooit zo onvriendelijk behandeld. Het is me een raadsel dat dit bedrijf / deze persoon nog zaken doet.

3 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al veel fietsen gekocht bij allwheels

Al veel fietsen gekocht bij allwheels. Zowel elektrische als kinderfietsen. Ze worden uitstekend afgeleverd. Voor de kinderen leuke ballonnen bij aflevering. Elke aankoop is weer een feest. Onder het genot van een bak koffie kun je rustig even rondkijken. Een testrondje is nooit geen probleem. Direct monteren van nieuwe aankopen en een thuisbrengservice indien nodig.
Als de voorgaande recensies kloppen, is deze zaak enorm verbeterd. Ik kom er zeker weer.

27 juli 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ga hier dus echt nooit meer heen

Ik ga hier dus echt nooit meer heen.
Chagrijnige vent die alleen aardig is als hij je iets wilt verkopen. Bij een moeilijker probleem merk je gelijk al een slechtere service op die gebaseerd is op zo veel mogelijk geld verdienen.

Al een keer een verkeerde km teller aandrijving gehad van hun en voor een nieuwe CDI kreeg ik gelijk al een verheven stem terug dat ik maar een nieuwe moest kopen bij hem zonder garantie dat die het doet en dat ik als het ware steeds een nieuwe zou moeten kopen tot ik er 1 heb die het doet.

Voor een beurt waar ze bijna niks hebben gedaan aan mijn scooter hebben ze 120 euro gerekend, terwijl het de vorige keer 90-100 was waar ze nog meer hadden gedaan ook.

Wat een flauwekul allemaal.

2 juni 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service en afspraken niet nakomen.

Ik heb hier een achterwiel gekocht waar bij aflevering een slag in zat. Na wat telefonische discussie over of er echt een slag in zat was de oplossing dat ik die slag als ik er dan zo veel verstand van had er ook wel zelf uit kon halen. Een nieuw achterwiel opsturen deed hij alleen na ontvangst van het oude of nadat ik ook een tweede wiel had betaald (heb ik op zich begrip voor) . Afspraak was dat de verzendkosten van het terugsturen van het wiel met een slag erin vergoed zouden worden maar die afspraak is tot op heden niet nagekomen. Geen aanrader dus.

5 september 2018

Slechte ervaring bij Allwheels te Gorinchem

Heb het product op maandag besteld. Product zou op woensdag verzonden worden (werd per mail bevestigd). Uiteindelijk is product pas op vrijdag verzonden. Vraag waarom product niet eerder verzonden is werd niet beantwoord. Informatie per mail ronduit onbeleefd en er kon geen enkel begrip naar mij worden geuit.
Product moest terug want het was inmiddels te laat binnen voor een verjaardag. Helaas kon er ook met geen mogelijkheid over vergoeding voor verzendkosten (retour) worden gesproken. Vragen werden opnieuw niet beantwoord.

Al met al, absoluut niet klantvriendelijk en komen afspraken niet na.

30 november 2017

Onbeschoft

Artikel zou op voorraad zijn, tevens mail ontvangen dat het artikel op donderdag verstuurd zou worden. Uiteindelijk is het artikel later verstuurd en had ik het niet op tijd binnen, voor de vakantie. Ik heb gebeld en gevraagd waarom het artikel later verstuurd was. Het antwoord was dat ik me niet druk moest maken wat uiteindelijk uitliep op een vervelende discussie met een m.i. onbeschofte manier van klantbehandeling.

18 juli 2014

Slechte service

De bestelling is door Allwheels geannuleerd omdat niet alle bestelde producten in voorraad zouden zijn. Op mijn vraag wat er dan wel geleverd kon worden heb ik nooit antwoord gekregen. Op mijn vraag wanneer ik dan mijn geld weer terug gestort krijg heb ik alleen maar kleinerende opmerkingen gekregen.

28 september 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering + snelle en goede service

Ik had eerst wat twijfels omdat ik nergens recensies kon vinden maar vond het toen wel op Facebook en dat zag er betrouwbaar uit dus heb gister besloten een zadeldekje te bestellen bij Allwheels. Een half uur na bestellen kreeg ik een persoonlijk bericht van Piet dat het pakketje al op de post was gedaan en deze is zojuist binnen gekomen. Ik dacht even dat er iets mis was met het zadeldekje dus had nog een mailtje gestuurd met dit bericht en ook daar kreeg ik erg snel een reactie op. Prettige manier van zaken doen.

21 juni 2013
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.