بصراحة لم أكن متفرغا للقيام بأي عمل معكم وجميع ماتم سحبه من مبالغ مالية لم أستفد منها ولذلك قمت بإلغاء الإشتراك لأنني شهريا أتفاجأ بالتجديد شكراً إميرالد على حل مشكلتي سريعاً وصراحة لم أتوقع ك... Se mer
Dear Allgetbags team, thank you for everything you've done for me. I've seen that you care deeply about your customers and do everything you can to ensure their satisfaction. I had a very friendly con... Se mer
To be honest my first purchase did not go through, I was charged the prise of the item but I wasn't sent either a confirmation of the order or the item itself, then I was charged for a membership whic... Se mer
As an update to my previous review of these scammers I have been receiving numerous offers to refund me if I would delete the poor reviews! I was not refunded but only received payments back after... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Goed contact en goede hulp bij…
Goed contact en goede hulp bij onduidelijkheden.
Outstanding support!
Thanks for helping out Kenny, really appreciate your prompt response!
the agent's availability is ensured.
Subscription refund
Allgetsbag Jeremy helped me to get my money back from an accidentally made subscription
It solved my doubts instantly
C'est un abonnement..arnaque
Solucionado
Le professionnalisme de Carmen
Bonjour Carmen je suis très reconnaissant de votre assistance merci infiniment 🙏
solución rápida al problema
Hola, gracias por el apoyo, expuse mi problema y se está manejando bien y Emily se acercó para ayudarme.
Los paquetes llegan de manera oportuna…
Los paquetes llegan de manera oportuna y rápida
i expect their refunding my money in…
i expect their refunding my money in the following days
Reembolso pendiente
شكرا علي المساعدة
Vielen Dank an das Eskalationsteam für…
Vielen Dank an das Eskalationsteam für die schnelle Hilfe. Vorallen vielen Dank an Edith, die sich um mich kümmert.
Edith hat mich kontaktiert
Imani sorunun çözülmesine yardımcı oldu.