Prima! Alleen was het niet op voorraad en heb reis gemaakt en daarna twee dagen later mijn materiaal toegestuurd gekregen….Verder super vriendelijk geholpen en alsnog netjes verstuurd! Bedankt! Lenni... Se mer
Det här tycker kunderna
De vliegenval doet z'n werk goed. Zó goed dat ik hem ervan verdenk nog meer vliegen aan te trekken. Het zou alleen prettig zijn als de handleiding uitgebreid werd met wat je moet doen nádat hij vol vl... Se mer
Zeer snelle levering en erg goede prijzen en kwaliteit producten, bij de welkoop muize vallen 2x stuks a 8-euro bij deze aanbieder 0.99 cent per stuk, dag erop of 1 dagen erna alles in huis.
Bij andere vallen, lopen de muisjes voorbij. Bij deze de eerste gevangen. Werkt dus tot nu toe. Klepje waar de batterijen in gaan, gaat makkelijk eraf. Waardoor het bakje snel uit je handen kan vallen... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.
Kontaktuppgifter
Pekelwerk 38, 9663AW, Nieuwe Pekela, Nederländerna
- 0850655452
- info@allestegenongedierte.nl
- allestegenongedierte.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering. Prima kooi. Alleen het veertje schoot er meteen vanaf.
Het product (lijmvallen) is zeer goed. En de service is uitstekend.
Snelle correcte levering!
Mijn bestelling was beschadigd,en ik…
Mijn bestelling was beschadigd,en ik had daarover een e-mail gestuurd. Ik kreeg heel vlug antwoord dat ze direct een andere gingen opsturen en 2 dagen later werd het al geleverd .
Dus heel goede service.
Komen afspraken niet na
Vanwege een rattenplaag op zoek naar een val. Rond 18.00 uur op de site terecht gekomen omdat ze adverteren voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis. Nou dat is dus niet zo. Dinsdagavond 18.05 bestelling geplaatst. Woensdag geen verzendbevestiging dus zelf erachter aan. Nee sorry hij gaat pas donderdag met de post mee. Dus uiteindelijk pas vrijdagmiddag in huis. 2 dagen later dan beloofd. Als je dus snel iets nodig hebt hier niet bestellen!
Vandaag besteld, morgen in huis
Vandaag besteld, morgen in huis. Product was betaalbaar en snel geleverd, top.
Prima lokdoosje.
We hebben meteen een lokdoosje neergezet en ze kwamen erop af als vliegen op de stroop. Nu na een dag zie ik geen mieren meer. Eindelijk.
Correcte en snelle levering
Prima product en een snelle levering
Prima product en een snelle levering
Doet precies wat ze beloven
Doet precies wat ze beloven. Product is goed en de levering zelfs binnen de gestelde tijd. Werd ook goed op de hoogte gehouden van de vordering.
Betaalbaar, snel en effectief
Redelijke prijs, snelle levering en hoewel de eerder bestelde humane muizenvallen voor meerdere muizen niet effectief waren, zijn die voor één muis het wel.
Snelle oplossing
Bij niet voorradig product direct een goed vervangproduct aangeboden en daardoor snel geholpen!
Prima. het is gewoon heel goed gegaan en snel
het is gewoon heel goed gegaan en snel. Mijn compliment.
het schijnt te helpen
Na een aarzelende eerste keer wederom besteld her uitwerpselen scheppen is drastisch verminderd en daar ben ik blij van.
Snelle levering, en goede kwaliteit van mijn zwarte anti duivenpinnen en goede montagekit.👌
Snelle levering tegen een prima…
Snelle levering tegen een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het onkruidbestrijdingsmiddel werkte prima.
Prima ervaring
Prima ervaring.
Overzichtelijke website, snelle verzending en degelijke verpakking.
Blij met de artikelen
krijg verschillen de soorten lampen dat…
krijg verschillen de soorten lampen dat klopt niet zonder een briefje er bij te doen graag antwoord
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.