Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Med över 40000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Allectra.se Är Webbutiken som har allt. Vi har ett stort sortiment av innovativa produkter och praktiska prylar. Allectra startade sin verksamhet våren 2016 med målet att driva onlinehandel mot konsumenter och företag där vi kan erbjuder ett brett urval av innovativa och praktiska produkter som man inte finner i fysiska butiker till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Utöver det har vi ett enormt sortiment där vi erbjuder allt från Hem och Trädgård, Datorer och Elektronik, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetika, Mode och Accessoarer, Leksaker och Dräkter, Sport och Hobby. Med över 300000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment, hög kvalitet och bästa tänkbara service.
Box 28, 28903, Broby, Sverige
Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
För lång leveranstid, betalade extra för att det skulle ta 5-7 dagar men det har redan gått 7 dagar och varan har ej kommit än. mycket dåligt

Svar från Allectra Computer AB
Jag har gjort beställning den 20 maj dock jag har inte fått den ännu.

Svar från Allectra Computer AB
Otrevlig kundtjänst. Tråkiga är att de måste försvara sig. Har inte rätt inställning. Bör aldrig handla härifrån. Bästa tipset, köp någon annanstans.

Svar från Allectra Computer AB
Beställde en vara tidigt i början av maj men inget har dykt upp ännu. Skrev till Allectra och frågade var min beställning tagit vägen men får inget svar. Det går inte att spåra försändelsen på ”Mina sidor” som det står att man kan göra. Otroligt dåligt!!

Svar från Allectra Computer AB
Det är drop shipping företag. Det finns ingenting på lager även om de säger det. Det tog mycket längre att leverera än lovad.

Svar från Allectra Computer AB
Köpte en Laddningsbar Kattfontän med Sensor Refopet InnovaGoods. Behövde inte vänta särskilt många dagar att få den, men förpackningen (innanför paketkartongen) var trasig och det fanns tecken på att delar av fontänen var slitna, det var slitspår på plasten. Man undrar om de skickat med gamla delar som har reklamerats av någon annan. Den får en trea för att den iaf fungerar.

Svar från Allectra Computer AB
Det går inte att belasta "cykeln" så hårt som vi vill.
Annart är det ok

Svar från Allectra Computer AB
Vi letar fortfarande efter var vi kan hämta vår produkt med nr 2722934482. Den aviseras att ha gått till ett annat ställe utan att vi bett om det: norr om Stockholm, i Täby, trots att vi bor i Gubbängen, söder om Stockholm. Ingen svarar, otroligt frustrerande och rörigt. Vi har råkat ut för detta förut med Schenker. Inte en gång till.
Hittar ingen svarsknapp, tack hur som för snabb återkoppling.
Första frågan därmed löst. Vår försändelse ska med andra ord finnas i Täby även om de inte svarar.
Men som sagt, vi bor i Gubbängen och hade sagt att vi ville få försändelse till Gubbängen Direkt. Skulle vilja få en bekräftelse på att Schenker levererar den dit som beställt.

Svar från Allectra Computer AB
Väntade 2 veckor på ordern, hörde sedan av mig och frågade vad som händer. Fick då till svar att ordern inte finns i lager? Pengarna återbetalas men ingen info om att produkten aldrig funnits förens jag själv hörde av mig.

Svar från Allectra Computer AB
När jag fick mitt paket så var det helt förstört, det var en del som va öppen och man såg in i paketet. Det såg inte så välskött ut. Dåligt tycker jag, jag fick också vänta väldigt länge innan jag fick det, dessutom var det svårt att hitta saker på hemsidan.