All4ourhair Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,1

Zadovoljan sam sa saradnjom koje sam imao sa ovom kompanijom,odlicna usluga,spremnost za rjesavanje eventualnih problema kao i dobra komunikacija posebno sa EMILY koja je uvijek bila spremna za pomoci... Se mer

Müşteri hizmetleri çok ilgili ve her türlü konuda yardımcı oluyorlar. Üye olduktan sonra yardıma ihtiyacınız olduğunda çekinmeden iletişime geçin size seve seve yardımcı oluyorlar. Edith benimle ileti... Se mer

This is a provocative and dishonest approach. This is the second time this has happened to you, and hopefully it will be the last.👎👎👎👎

I was charged for a membership fee that i did not intend to subscribe. i opted to chat with a customer service agent via chat named Declan. He assisted me right away with my concern of a 100%refund on... Se mer

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Deducting of money without my consent.

Money is been deducted from my account and I see nothing for what I paid for. I'm sitting at home in a wheelchair and the little money I'm getting gets deducted and I must fight my battles because I got no money to pay my home loan and debit orders. I'm not happy about this.

16 februari 2026

Solicitud de cancelación suscripción

Me contacte con soporte para solicitar ayuda por una suscripción de la cual no tenia ni idea y pedí que me cancelaran dicha suscripción , a lo cual soporte me respondió de manera rápida y eficiente, quedare igualmente a la espera que se cumplan los 14 días que me indicaron para que la cancelación se haga efectiva.-

13 september 2025

Misleading Promotion

What went wrong was, I was on my local mobile phone providers website responding to an advertisement and when I clicked pay, it redirected me to your site AFTER the payment had already gone through.
I had NO intention of subscribing to your site at all.

6 juli 2025

ESTAFA

Realice una compra hace 3meses que nunca me llegó y encima me cobraron una membresía de 43€ cuando no acepte nada.
Ahora 3meses después de supuestamente haberme dado ellos de baja en el sistema me vuelven a cobrar otra vez 43€ más. Una estafa si esto va a ser así siempre tendre que denunciar.

26 augusti 2025

phishers and thiefs

this website is guilty of phishing. After stealing your card details, they use your card to steal your money. When you contact them to refund, they ask you to give a 4 or 5 star review on trustpilot, only then they can help you. And it's true, people talk about phishing and still they give 4 or 5 stars.
I have never seen such a scam. This is worrying.

14 augusti 2025

They are just scammers

They are just scammers, I wanted to buy some perfumes then they deduct my money twice with forpartyfun.com

They made membership and I didn't ask for it, just scammers

5 augusti 2025