De absolut bästa inläggssulorna för…
De absolut bästa inläggssulorna för mej. Ortopeden i Mora konstaterade att jag inte hade några senor kvar i väsnter fot. De var trasiga och man kunde inte göra något. Min fot wobblade och jag var vinglig och kunde således ramla när som helst. Ortopeden förbjöd mej att gå utomhus vilket var en hård dom. Jag är ju van att gå en timma varje dag. På nätet hittade jag dessa sulor från Align. Jag köpte ett par och genast kände jag att min väsntra fot blev stabil igen och att jag inte fick denna olidliga smärta när jag belastade. Jag började också att tejpa vänster fot enligt expertråd på nätet. Nu kunde jag som fått gåförbud för all framtid plötsligt gå mina promenader varje dag och har så gjort i fem år sedan den dag då ortopeden sa att jag bara fick gå inomhus till köket och toaletten och bara det nödvändiga. Jag är mäkta tacksam för Align och deras sulor som är helt outstandign jämfört med andra. jag har flera kassar med sulor av andra märken som jag prövat men inte någon av dem har hjälpt mej. Align däremot har gett mej möjlighet att fortsätta promenera och njuta den vackra naturen här i Mora. Tack Align -jag är mycket mycket nöjd med sulorna som hjälpt mej på detta sätt.