Spijtig dat 1ster het minste is
Spijtig dat 1ster het minste is. Fraudeurs zijn het.
Ik ga hier verder mee. My lawyer is beginning to make a file. They WILL be hearing from me.
Thieves is to little to describe such people.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Spijtig dat 1ster het minste is. Fraudeurs zijn het.
Thieves is to little to describe such people.
Is een frauduleuze firma. Eens bestelling geplaatst en betaald, duidelijk dat er een overzeese bestelling werd geplaatst. Enkel trackingsnummer, maar je kan bestelling nooit volgen. Ook contactnummer in NL is nep, steeds stereotiepe mail: bestelling verzonden.
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf, bestel hier niet!!! 3 Sept een bestelling geplaatst (2 lampen), levertijd 8 tot 16 dagen. Na 16 dagen en een mail van mijn kant met de vraag waar de bestelling bleef, n bericht gehad dat die bij de vervoerder is. Daarna weer zoveel dagen wachten. Nu, 23 sept, bericht gekregen dat het pakket is bezorgd. We hebben NIETS ontvangen en ook nooit de naam van een vervoerder met track en trace gekregen. Wees gewaarschuwd: je bent je geld kwijt!!
CvdW
Ik heb een lamp besteld. En die is nooit aangekomen. Ik heb contactformulier ingevuld, maar niets gehoord. Je kunt ze niet bellen. Had ik de reviews maar eerder gelezen...
Bestelling nooit ontvangen. Mail gestuurd; géén reactie. Gewoon oplichters. Hier nooit bestellen. Hetzelfde product gezien bij meerdere aanbieders op Pinterest. Waarschijnlijk van dezelfde leverancier. NIETS VIA DIT PLATFORM BESTELLEN! Zijn criminelen.
Ik heb iets besteld nooit aangekomen al 4x gemaild geen reactie terug. Ga nu verdere stappen ondernemen want ik wil mijn geld terug. Ik ga naar de rijdende rechter eens kijken wie hier het laatste lacht wat een...bedrijf schandalig om zo mensen te bedriegen
Mijn bestelling is nooit gearriveerd. Contact via email is niet gelukt, je kunt niet bellen. Hier nooit bestellen!
Alles ging mis. De producten waren veel en veel kleiner dan in de advertentie stond en niet bruikbaar. Terugsturen kon alleen naar het land van herkomst. China?
Rechtsbijstand ingeschakeld die mij wees op mijn rechten. Herhaaldelijk mails gestuurd en ontvangen. Bezig vanaf februari, maar wordt vervolgd. Ik laat het er niet bij zitten. Valse beloften, maar wel zwart op wit. Nu doorgegaan met incasso. Ben benieuwd. Zal wel niets meer van ze horen, maar het is het principe. Oplichterij !!
K heb stappen ondernomen en heb contact opgenomen met nietbezorgd.nl zij zullen de zaak verder onderzoeken.
Duurt lang. Tot 3x moeten informeren waar mijn bestelling blijft. 2 maanden later eindelijk ontvangen.
Helaas een andere trui dan ik besteld had. Retour aangevraagd. Het blijft stil. Tot 2x een herhalingsemail gestuurd.
Excuus, vanwege drukte er tussendoor geschoten. Zal z.s.m. een retourformulier sturen. Ook hier een herhalingsverzoek. Geen reactie meer.
Heb het verlies genomen en zal nooit meer hier bestellen en dit ook in mijn omgeving vertellen dit nooit te doen.
!!! Grootste ripoff ever!! De geleverde tas was echt 'plastieken brol' en er zat een vreselijke chemische geur aan. Was dus niet de mooie leren tas zoals ze op de foto willen laten uitschijnen. Meteen retour gemeld, duurt heeeeel lang voor er gereageerd wordt, het blijft allemaal heel vaag, dus je moet meerdere keren sturen voor het duidelijk wordt. Dan is het ineens ook heel moeilijk en duur om iets te retourneren. Je wordt dan zo goed als gedwongen het artikel te houden en dan krijg je 30% van het bedrag terug gestort. Artikelen komen recht uit China, Amsterdam heeft er niets mee te maken. vre-se-lijk!!!
Niet eens 1 ster waard!! Ben niet van plan om ooit nog te bestellen
Ten eerste duurde het een maand eer ik mijn pakketje kreeg
Vervolgens klopt niets van de bestelling.
Ik vroeg een geel en een beige broek plus jasje.
Heb 2 x beige ontvangen in een mini maatje.
Ben uiterst ontevreden. Heb hier al over gemaild
Maar geen antwoord gekregen. Ik heb 90€ uitgegeven voor niets 😡echt slecht!
Alendo is een dropshipper. Je bestelling gaat diect naar China. Levertijd is lang ( maand +). Zelfde artikelen zijn ook op Aliexpress te bestellen maar dan de helft goedkoper en 100% betere service en snelle levering. Reactie op e-mails over bij levering kapotte artikelen wordt niet gegeven. Als je jezelf serieus neemt bestel dan niet bij Alendo.
Na twee leuke tafellampjes besteld te hebben bij Alendo duurde het een dikke maand eer de lampjes aankwamen, op zich geen probleem want er werd een trackinglink meegestuurd dus ik kon het pakketje volgen. Bij de aankomst was een van de twee lampjes kapot dus ik mailde de klantendienst om een nieuw lampje te vragen om het kapotte te vervangen. Er werd gevraagd om een video te maken, een week nadat ik deze doorgestuurd heb werd opnieuw gevraagd om de video te bezorgen omdat ze de andere ‘kwijt’ waren. Dus ik stuur opnieuw een video en krijg zo goed als meteen een antwoord dat ze een nieuwe zullen opsturen. Ik vraag meteen ook om een trackinglink zodat ik de vervanging kan opvolgen. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van hen (laatste communicatie dateert van begin maart), ondanks mijn 2 vervolgmails die ik hen nog gestuurd heb. Op de koop toe is ook mijn tweede lampje gestopt met werken na een drietal keer te gebruiken. Weinig kwalitatieve producten die voor veel geld verkocht worden en de klantendienst is ook niet al te behulpzaam.
Hele slechte ervaring. Ik denk dat dit een nepbedrijf is, tenzij ik mijn bestelde lamp alsnog geleverd krijg.
Na wat geduld 3 oplaadbere touchlampjes ontvangen. Hartstikke leuk totdat je ze met bijpassende oplaadsnoertjes gaat opladen. Alle drie de lampjes doen het daarna niet meer. Na twee mails te hebben gestuurd met de vraag waar het aan kan liggen, geen reactie. Slechte service! En geld weggegooid. Heel jammer want het waten echt leuke lampjes
Beste Team Alendo
Het spijt me te horen dat jullie mijn bezorgdheid niet volledig begrijpen. Het gaat hier niet alleen om de retourvoorwaarden, maar vooral om het product zelf dat niet aan de verwachtingen voldoet. Het ontbreken van labels en wasvoorschriften, samen met de inferieure kwaliteit en het afwijkende breipatroon, zijn allemaal punten van zorg die niet worden aangepakt door simpelweg te verwijzen naar de retourvoorwaarden. Ik hoop dat jullie deze feedback ter harte nemen om de ervaring van andere consumenten te verbeteren.
Met vriendelijke groet
Ilse
Bought and paid 2 weeks ago for a lamp. Received nothing. Contacted company through form on their website. No reaction. Sent a mail to info service Alendo and got no reaction either.
Do not buy there!

Svar från Alendo
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.