Top service
Top service, top geuren, snelle levering en dit allemaal voor een mooie prijs!!
Aldore Parfums is dé sample service voor liefhebbers van Arabische parfums. Wij geloven dat je een geur eerst moet ervaren voordat je kiest. Daarom bieden wij zorgvuldig geselecteerde parfum-samples aan, zodat jij op je gemak jouw perfecte geur kunt ontdekken. Jouw perfecte geur vind je immers door te ruiken, niet door te raden. Onze collectie bestaat uit authentieke Arabische geuren met een rijk karakter en langdurige sillage. Of je nu nieuw bent in de wereld van Arabische parfums of al precies weet wat je zoekt: bij Aldore Parfums ontdek je nieuwe geuren vanuit het comfort van je eigen huis, zonder meteen een hele flacon te hoeven kopen.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top service, top geuren, snelle levering en dit allemaal voor een mooie prijs!!
Goede hulp gekregen bij het kiezen van de geuren. Deze zijn perfect!
Top kwaliteit! De parfums zijn van geweldige kwaliteit en de levering was uitstekend. Zeker een aanrader!
Snelle levering, en lekkere geurtjes voor goeie prijs
Top bedrijf! De parfums zijn, ondanks een kleine vertraging, snel geleverd. Door de vertraging hebben ze een extraatje bijgeleverd, wat natuurlijk heel netjes is.
Er is een ruime keuze van de parfums op de website en de parfums die ik heb ontvangen, zijn top.
Bij het opnenen van het pakketje rook ik ook al een lekker geurtje, dit komt doordat ze ook een lekkere parfum erover sprayen. Een pluspunt voor de ervaring.
Als laatste is de klantenservice ook top met de snelle en duidelijke reactie.
Snelle levering goeie kwaliteit beste kwaliteit voor de prijs
Snelle service en goede communicatie tussen de klant en het bedrijf. Ook is de prijs scherp voor het product dat je ervoor krijgt, een parfum die sterk is en tegelijkertijd langdurig blijft hangen in een flesje dat je hem makkelijk overal naartoe kan nemen.
Bestelling snel ontvangen. De geurtjes blijven erg lang hangen en heb er al meerdere complimenten over gekregen! Voor wat je er voor betaald is het zeker waard om te kopen. Door de kleine hoeveelheden kan je ook meer geurtjes uitproberen of het eens afwisselen :)
Top service!
Heb een aantal nieuwe arabische geuren kunnen testen waar ik erg tevreden mee ben. De flesjes zijn top en hebben een goede atomizer. De 10ml zijn perfect voor het reizen.
Snel geregeld, goeie kwaliteit luchtjes en kan je vrij lang gebruiken
Uitstekende kwaliteit, goede service. Ik haal hier vaker mijn geurtjes en ben er erg blij mee!
Zorgvuldig ingepakt en mooie geuren voor een hele scherpe prijs!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.