Jeg besÞgte Morten med ekstremt ond i ryggen, han fandt hurtigt en tid til mig dagen efter jeg kontaktede ham Morten undersÞgte mig grundigt og spurgte ind til alle gener inden han pÄbegyndte behan... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Morten kan ikke kun akupunktur han kan meget andet, han sÊtter sig godt ind i kundens problemer, inden han begynder behandlingen. Behandlingen foregÄr stille og roligt og med god informatio... Se mer
Företaget har svarat
Kan klart anbefale Morten til behandling af sportsskader. Morten er virkelig til at god til at sÊtte sig ind i problemer med skader fra padel og tennis. Jeg har fÄet gode behandlinger bÄde for fiber... Se mer
Företagsinformation
- Akupunkturklinik
- Akupunktör
- Utövare av alternativ medicin
- Kinesisk medicin-klinik
- Lokal hÀlsovÄrdsmottagning
- Livscoach
Skrivet av företaget
Professionel akupunktur i Silkeborg. Jeg tilbyder akupunkturbehandlinger, der er skrÊddersyet til dine behov, med fokus pÄ at lindre smerter, reducere stress og genoprette kroppens balance. Med flere Ärs erfaring som akupunktÞr og en holistisk tilgang til behandling skaber jeg et trygt og afslappende miljÞ, hvor du kan fÞle dig i gode hÊnder. Min klinik i Silkeborg er dedikeret til at give dig den bedste behandling og oplevelse. Giv dig selv muligheden for velvÊre og balance. LÊs mere om mine behandlinger pÄ min hjemmeside: www.akupunkturbehandling.dk
Kontaktuppgifter
KĂŠrvej 9, 8600, Silkeborg , Danmark
- morten@akupunkturbehandling.dk
- akupunkturbehandling.dk
Dygtig behandler
Det har vĂŠret et rigtig godt forlĂžb. Kan kun anbefales.
Jeg kan kun give Morten min bedste anbefalinger
Jeg besĂžgte Morten med ekstremt ond i ryggen, han fandt hurtigt en tid til mig dagen efter jeg kontaktede ham
Morten undersÞgte mig grundigt og spurgte ind til alle gener inden han pÄbegyndte behandlingen.
Efter ca 1,5 times behandling kunne jeg mĂŠrke en klar forbedring og dagen efter var mine smerter nĂŠsten helt vĂŠk.
Morten er virkelig dygtig og grundig og har min bedste anbefalingerâŠ
Jeg gÄr til behandling hos Morten og kan mÊrke bedring.
Jeg gÄr til behandling hos Morten for bÄde tennisalbue og betÊndelse i akillessenen. Efter et par gange har jeg mÊrket tydelig bedring.
Morten er rolig og nem at tale med. Han forklarer, hvad der sker undervejs, og har givet mig brugbare rÄd til kost og Þvelser. Jeg kan uden tÞven anbefale et forlÞb hos ham.
Dygtig og grundig akupunktĂžr
Morten er en meget dygtig og professionel behandler som er meget grundig og interesseret i sine patienter
Jeg giver Morten de bedste anbefalinger
Smertefri i 5 dage
Har det sidste1/2 Ă„r haft smerter i hĂžjre side af kroppen og nervesmerter. Efter 2 behandling hos Morten var jeg smertefri i 5 dage đ€©
Morten kan ogsÄ hjÊlpe ved seneskedehindebetÊndelse
Morten er sÄ rolig og rar og er god til at lytte
Han har hjulpet mig med seneskedehindebetĂŠndelse efter en overbelastnings skade. Det var god virkning allerede efter fĂžrste behandling đđ
Han fĂ„r de varmeste anbefalinger herfra đ
Mvh Hans
Professionel og personlig behandling
Morten yder en professionel og personlig service, som er yderst hjĂŠlpsom.
Efter 6 sessioner, er min krop og system blevet styrket, og der er kommet mere balance igen efter stresssygdom.
Mortens hjĂŠlp er bestemt anbefalelsesvĂŠrdig !
Bare og trĂŠde ind til Morten sĂ„ fulgte jeg mig rolig ,pĂ„ trods jeg var bange for di nĂ„le . SĂ„ en stark 5 stjerner âïž
Bare og trĂŠde ind til Morten , sĂ„ fulgte jeg mig helt rolig đđ„° . Vi hade en lang samtale om lidt alt muligt . Jeg sa nor behandlingen skulle i gang , at jeg mĂ„ske fortryder at jeg kom , og det kun for jeg er mega ,mega bange for nĂ„le đ. Nor det er sagt đ„°, sĂ„ kunde jeg ikke mĂŠrke en eneste nĂ„l đđ„°â€ïžđ. Nu glĂŠder jeg mig til nĂŠste gang â€ïžđ„°đ. Morten fĂ„r klart 5 stjerner đ€© fra mig đđ„° .
Dygtig og engageret
Jeg har igennem den seneste mÄned fÄet ugentlige behandlinger hos Morten, og har absolut kun godt at sige.
Ud over at vÊre faglig dygtig er han ogsÄ yderst engageret, og bruger gerne tid pÄ, at sÊtte sig ind i mine problemstillinger.
Kontaktede ham oprindeligt i forbindelse med rygsmerter, men nu hjÊlper han mig ogsÄ med gener fra mavesyre og spiserÞrsbrok. Begge dele med positive resultater.
Sidst men ikke mindst, sÄ er Morten som person meget imÞdekommende og nem at snakke med.
Mvh
SĂžren
SIlkeborg
Fantastisk dygtig akupunktur som kan meget andet ogsĂ„đđ
Morten kan ikke kun akupunktur han kan meget andet, han sĂŠtter sig godt ind i kundens problemer, inden han begynder behandlingen.
Behandlingen foregĂ„r stille og roligt og med god information i lĂžbet af behandlingenđ
Jeg har haft et Þdelagt hÄndled som jeg var sikker pÄ, at hÄndleddet skulle gÞres stift.
Men da fik talt med Morten og efterfĂžlgende fik 4 behandlinger var jeg smertefri i mit hĂ„ndledđ
Samtidig behandlede han min stive ryg og den spiller ogsĂ„ nuđđ
Kan kun medgive mine varmeste anbefalinger, PrĂžv detđŠŸđ

Svar frÄn AkupunktÞr Morten Daugbjerg
Hos Morten fĂ„r du god og superâŠ
Hos Morten fÄr du god og super professionel akupunktur. Jeg har de sidste 6 mdr dÞjet med senfÞlger af hjernerystelse. Svimmelhed og nakkesmerter blev en del af hverdagen. Behandlinger med akupunktur har i hÞj grad bidraget til at mine symptomer nu nÊsten er vÊk. Tak for din mÄde at vÊre pÄ Morten. Alle de bedste anbefalinger herfra.
Trine Diget
God behandling
Jeg har altid haft god effekt afâŠ
Jeg har altid haft god effekt af Akupunktur, sÄ da jeg flyttede til Silkeborg kontaktede jeg Morten.
Jeg var kommet i overgangsalderen og begyndt at fĂ„ hedeture og sov dĂ„rligt. Morten og jeg have en god snak om mine udfordringer og vi blev enige om at give det hele â et par NĂ„leâ
Allerede efter 2 behandlinger ved Morten og indtagelse af RĂždklĂžver er mine hedeture vĂŠk og min nattesĂžvn er blevet meget bedre. SĂ„ de bedste anbefalinger til Morten fra Mig.
Jeg vil klart tage kontakt til Morten igen, nÄr jeg oplever nye udfordringer.
Om det er hedeture eller smerter efter min knĂŠoperation.
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling â min hĂŠlspore er nĂŠsten vĂŠk!
Jeg har dĂžjet lĂŠnge med en smertefuld hĂŠlspore og var ĂŠrligt talt lidt skeptisk, da jeg begyndte hos Morten. Men efter kun 5 behandlinger er smerterne stort set vĂŠk, og jeg kan mĂŠrke en kĂŠmpe forskel i min hverdag. Morten er virkelig dygtig og engageret â han ser hele mennesket og kom ogsĂ„ med gode rĂ„d til livsstilsĂŠndringer. Blandt andet har jeg helt droppet sodavand, hvilket har gjort en mĂŠrkbar forskel.
Jeg har brugt min sundhedsforsikring til behandlingerne, og det har vĂŠret alle pengene vĂŠrd. Kan varmt anbefales!
God effekt af akupunktur
Tilbagevendende problemer med mit knÊ pga. adskillige knÊoperationer gjorde, at jeg ville gÄ en alternativ vej, for at kunne vedligeholde en aktiv fritid med bl.a. padel og lÞb.
Morten sĂŠtter sig grundigt ind i tingene, og efter forelĂžbigt 3 behandlinger, oplever jeg en god effekt.
Kan klart anbefale Morten tilâŠ
Kan klart anbefale Morten til behandling af sportsskader.
Morten er virkelig til at god til at sÊtte sig ind i problemer med skader fra padel og tennis. Jeg har fÄet gode behandlinger bÄde for fibersprÊngning og sene betÊndelse i fod/hÊl.
Jeg er hurtigere blev klar til sport efter skader ved kyndig brug af behandlinger med akupunktur, sugekop og tryk massage.
Fantastisk akupunkturbehandling ogâŠ
Fantastisk akupunkturbehandling og professionel sparring
Jeg har gĂ„et hos Morten i et par mĂ„neder med behandling hver 7.-14. dag for bl.a. sĂžvnproblemer, nakkesmerter og tankemylder. Behandlingerne har hjulpet mig meget â bĂ„de fysisk og mentalt.
Morten er utrolig dygtig til at sĂŠtte sig ind i mine udfordringer, og hans behandlinger har haft en mĂŠrkbar effekt. Han er desuden en god samtalepartner, hvilket gĂžr hver session til en positiv og givende oplevelse.
Som selvstÊndig har jeg ofte mange bolde i luften, og det har vÊret en stor hjÊlp at komme her og fÄ ro i bÄde krop og sind. Jeg kan varmt anbefale Morten til alle, der Þnsker professionel akupunktur med en personlig og empatisk tilgang.
Professionel og nĂŠrvĂŠrende behandlingâŠ
Professionel og nĂŠrvĂŠrende behandling so great đ€
Jeg har gÄet til akupunktur hos Morten en gang om ugen for smerter i ryg og hofter samt at stÞtte til min diabetes 2. Behandlingerne har hjulpet mig meget, sidste Ärs undersÞgelse for dB 2 satte medicinen ned. Og jeg har en klar fornemmelse af bedre velvÊre og mindre smerter.
Morten er grundig til at lytte og finde den rette behandling til mig. Han er ogsĂ„ god til at rĂ„dgive om min egen muligheder, og fĂžlger op pĂ„ om de overholdes đ§.
Det har gjort en stor forskel for mig.
Jeg vil varmt anbefale Morten hvis du mangler en akupunktĂžr.

Svar frÄn AkupunktÞr Morten Daugbjerg
Hovedpine og smerter i nakke og skuldre
Efter et behandlingsforlÞb pÄ 8 behandlinger for kronisk hovedpine og smerter i nakke og skuldre, er jeg nu stort set smertefri.
Morten lavede akupunktur og trykpunktsmassage, mens han fortalte om sammenhÊngen mellem mine problematikker og kinesisk medicin, hvilket var en stor ÞjenÄbner.
Morten har en empatisk og lyttende tilgang, og har givet mig gode rÄd blandt andet om kost og sÞvn.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Kampe anbefaling herfra.
Kampe anbefaling herfra.
De sidste 2-3 Är har jeg dÞjet med tunge/
trĂŠtte og Ăžmme ben. Efter blot 3
behandlinger var det sÄ godt som vÊk og
her fÄ mÄneder efter mÊrker jeg det kun
efter sÊrligt hÄrde dage pÄ job.
Min ene hofte er meget slidt og giver
derfor ogsÄ smerter, isÊr efter lange dage
kommer det nÄr man skal hvile. Meget
overraskende er smerterne reduceret med
ihvertfald 85% , noget jeg troede var
umuligt.
Oveni alt dette fĂžlte jeg min krop var i
ubalance pÄ en eller anden mÄde, svÊrt at
beskrive, men i forbindelse med min
kroniske nyre sygdom og dermed en del
medicin, pÄvirkes min krop negativt, jeg
ved ikke om akupunktur hjĂŠlper nyrerne
men jeg ved at den har hjulpet pÄ
fornemmelsen af ubalance
Idag gĂ„r jeg fast hos Morten Ă©n gang om ugen, den bedste investering i helbred og velvĂŠre đ
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.